3 TOOP kristali in kristalne tehnike za kvaliteten, globok in regenerativen spanec

Se zbudiš utrujen-a? Ne moreš zaspati? Se ponoči pogosto zbujaš? Potem beri dalje in spoznaj kristale ter preproste kristalne tehnike, ki ti bodo pomagale doseči kakovosten, globok in miren spanec.

Spanje je ključnega pomena za naše fizično, čustveno in duševno zdravje ter dobro počutje.

Kvaliteten spanec ima pomembno vlogo, da se celice obnavljajo, tkiva  popravljajo, imunski sistem krepi. Med spanjem se izboljšuje sposobnost učenja, razmišljanja in povečuje se kreativnost. Dober spanec ohranja čustveno stabilnost, čez dan si bolj osredotočen-a, produktivn-a in manj utrujen-a.

Pomanjkanje spanja lahko povzroči razdražljivost, poveča tveganje za depresijo in anksioznost ter zmanjša sposobnost obvladovanja čustev.

TOOP kristal za kvaliteten spanec je selenit, ki te poveže z notranjimi mirom in energijo čiste svetlobe.

Selenitni srček z rožo življenja je najboljše kristalno orodje, ki ti pomaga pri sprostitvi in ti prinaša miren spanec. Selenitni srček si preprosto postavi pod vzglavnik (natančen informacije v videu).

Selenitni srček z rožo življenja za takojšnjo uporabo ti je na voljo  TUKAJ >>>

Odličen kristal, ki bo vso noč regeneriral tvoje fizično, čustveno in mentalno telo je aventurin. Aventurin bo poskrbel za pretok vitalne energije. Obvezno uporabi stožec aventurina, ki ga postavi na nočno omarico (natančna navodila v videu).

Selenitni srček z rožo življenja za takojšnjo uporabo ti je na voljo  TUKAJ >>>

Pred spanjem lahko uporabiš tudi kristalno esenco za nego čaker in avre. Sedi na posteljo in jo preprosto nekajkrat razprši nad svojo glavo.

Še nekaj dodatnih tehnik uporabe kristalov te čaka v videu.

POMEMBNO – vedno uporabi kristale, ki so:

  • popolnoma prečiščeni (vsaj s 7 tehnikami),
  • resetirani na 0,
  • programirani.

Kako kristale čistiti, resetirati, programirati… TUKAJ >>>

Kristali primerni za takojšnjo uporabo so ti na voljo  TUKAJ >>>