SPLOŠNI POGOJI, VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV IN SPLETNI PIŠKOTKI

Kontaktni podatki podjetja:
Ime podjetja: TPS, Tanja Podreberšek Sekirnik s.p.

Naslov podjetja: Vodnikova 233, 1000 LJUBLJANA
Telefonska številka: 040 416 902
Spletna stran: www.mojeprebujenje.com
E-mail naslov: info@mojeprebujenje.com

Letak – navodilo o obvezni izdaji in shranjevanju računa je na spodnji povezavi:
VKLOPI RAZUM – ZAHTEVAJ RAČUN!

SPLOŠNO

​Dokument predstavlja pravno obvestilo spletnega mesta www.mojeprebujenje.com, ki ga upravlja podjetje TPS, Tanja Podreberšek Sekirnik s.p. (v nadaljevanju Moje Prebujenje).

Splošni pogoji poslovanja MOJE PREBUJENJE veljajo za vse storitve, dogodke in izdelke, med katere sodi tudi vsakršni kontakt, ki ga izvaja MOJE PREBUJENJE. V primeru, da so pogoji drugačni od splošnih pogojev, je le-to navedeno ob sami storitvi, dogodku ali izdelku.

Ti splošni pogoji urejajo postopek prijave, izvedbe plačil in morebitnih reklamacij oziroma vračil.

Vsaka oseba, ki se prijavi na storitev, dogodek ali kupi izdelek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te splošne pogoje in politiko varovanja osebnih podatkov, da jih v celoti razume in z njimi soglaša.

MOJE PREBUJENJE v nobenem primeru  ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo (posredno, neposredno ali posledično), ki bi temeljila na informacijah tega spletnega mesta  ter informacijah, pridobljenih na posameznih dogodkih ali storitvah.

MOJE PREBUJENJE si pridržuje pravico o posodabljanju splošnih pogojev brez vnaprejšnjega obvestila uporabnikom spletnega mesta www.mojeprebujenje.com. V času prijave na posamezno storitev ali dogodek veljajo splošni pogoji, ki so bili v tem času objavljeni na spletnem mestu www.mojeprebujenje.com.

AVTORSKE VSEBINE

Vse informacije, grafika in programski elementi so avtorsko delo MOJE PREBUJENJE, razen, če ni navedeno drugače.  Vse pravice so pridržane.

Obiskovalec, uporabnik se zavezuje, da bo informacije uporabljal le za lastne, zakonite in nekomercialne namene.

Kakršnakoli distribucija, objavljanje, spreminjanje informacij, besedil, urejanje slik ali pošiljanje gradiv, pridobljenih na spletnem mestu, brez predhodnega pisnega soglasja avtorja, ni dovoljeno. Avtor pa bo zoper kršitelja uveljavljal kazensko in materialno odgovornost.

Obiskovalec, uporabnik se zavezuje, da informacij, pridobljenih na spletnem mestu ne bo posredoval tretjim osebam in da se v krogu tretjih oseb ne bo skliceval na poslovno povezavo s spletnim mestom oziroma upravljavcem, v kolikor za to ne pridobi pisnega dovoljenja upravljavca.

MOJE PREBUJENJE ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za napake na spletnem mestu, ne jamči za delovanje spletnega mesta.

1. IZDELKI

Naš prodajni program obsega različne vrste energetskih slik, kristalov in nakita. Ponudba velja do odprodaje zalog. Ob naročilu izdelka se kupec zaveže poravnati kupnino izdelka.

CENE IZDELKOV 

so v evrih (EUR).

Naročilo (pogodba) se sklepa v slovenskem jeziku. Cene veljajo na dan naročila.
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave.

DOSTAVA – POŠTA SLOVENIJE
Cena poštnine:
Strošek poštnine po Sloveniji je fiksen (4.50 eur) in ni odvisen od količine naročenih  izdelkov.

Rok dostave
Naročila bodo odposlana še isti dan, najkasneje pa v 3 delovnih dneh. Pošta Slovenije po pogodbi zagotavlja dostavo v Sloveniji najkasneje v treh delovnih dneh, vendar pa je to običajno že naslednji dan.

PLAČILO (načini plačila)
– Plačilo po predračunu (fizične in pravne osebe)

–  nakazilo na TRR

– PayPal

Plačilo po predračunu
Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Blago vam bomo odpremili naslednji delovni dan po prejetem plačilu.

ODSTOP OD POGODBE PRI NAKUPU IZDELKOV in VRAČILO IZDELKA

Odstop od nakupa (pogodbe) je možen v roku 14 dni od prejema izdelka, in sicer tako, da odstop od nakupa (pogodbe) pisno sporočite na info@mojeprebujenje.com.

V primeru odstopa od nakupa (pogodbe) ste dolžni nositi vse stroške, ki nastanejo pri vrnitvi izdelka.

Da je izdelek pravočasno vrnjen, se šteje 14-dnevni rok za vračilo, od prejema izdelka.

Vrnjen izdelek mora biti nepoškodovan.

Če od nakupa (pogodbe) odstopite v skladu z zgoraj navedenimi določili in je izdelek nepoškodovan, vam v roku 14 dni po prejemu vrnjenega izdelka, vrnemo kupnino izdelka, in sicer na vaš bančni račun, ki ste ga navedli ob odstopu od nakupa (pogodbe).

Angelske energetske slike, ki je bila naslikana po vašem individualnem naročilu, ne morete vrniti.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

Energetske slike

Angelske energetske slike so izvirna dela likovne umetnosti, ki jih je ustvarila avtorica sama. S prodajo posamezne angelske energetske slike si avtorica Tanja Podreberšek Sekirnik pridržuje vsa moralna upravičenja iz naslova avtorske pravice, prav tako pa si pridržuje pravico reprodukcije posameznega dela v smislu fotografiranja posamezne angelske energetske slike z namenom objave fotografije na spletnih straneh ali uporabe fotografije pri produkciji drugih avtorskih del z namenom nadaljnje prodaje.

2. STORITVE

Različne oblike svetovanja in terapij objavljenih na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru ponudbe spletne strani www.mojeprebujenje.com ponujamo različna orodja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Namen spletne strani so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja. Za obisk svetovanja ali uporabo ponujenih orodij v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša orodja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (ali psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše svetovalne programe ter nakupom orodij se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti sami prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

3. DOGODKI

POGOJI ZA UDELEŽBO NA DOGODKIH ALI STORITVAH

Splošni pogoji veljajo za vse dogodke in storitve, razen če je v okviru prijave na posamezen dogodek ali storitev drugače navedeno v pogojih nakupa. V tem primeru veljajo pogoji nakupa.

PRIJAVA NA DOGODEK

Prijavo na dogodek ali storitev izvedete z izpolnitvijo prijavnice na spletnem mestu www.mojeprebujenje.com. S poslano prijavnico na dogodek dovoljujete obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov z namenom izvajanja dogodka.  Hkrati tudi potrjujete, da so podatki resnični in da se na dogodek prijavljate prostovoljno ter prevzemate vso odgovornost za prijavo in udeležbo na dogodku.

Prijave na dogodke ali storitve sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest.

PLAČILO

Investicija za udeležbo na dogodkih ali storitvah je dokončna in ni vračljiva. MOJE PREBUJENJE ponudi informacije, tehnike, orodja in podporo; v kolikšni meri pa boste to integrirali v svoje življenje, je izključno vaša odgovornost.

Cena posamezne storitve, paketa je navedena v ceniku in/ali ob opisu posamezne storitve, paketa, kjer so navedeni tudi pogoji in možnosti plačila.

Kadar je plačilo pogoj za udeležbo, obvezno na dogodek ali storitev s seboj prinesite potrdilo o plačilu.

Če ni drugače navedeno v pogojih nakupa, kotizacijo ali investicijo nakažite na poslovni račun št. SSI56 1914 0501 3160 339, odprt pri Deželna Banka Slovenije d.d. Ljubljana. Za sklic navedite datum plačila oz. sklic, ki ga prejmete ob prijavi. Zaželeno je, da na info@mojeprebujenje.com pošljete obvestilo o nakazilu.

Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

V kolikor udeleženec plačilo nakaže po izvedenem dogodku (30 dni ali več), se cena dogodka poveča za 25%.

ODJAVA UDELEŽBE

V primeru, da se ne morete udeležiti dogodka, nam to čim prej sporočite. S tem tudi pripomorete k organizaciji in delovanju MOJE PREBUJENJE.

Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 14 dni pred dogodkom, razen, če v objavi samega dogodka ni navedeno drugače. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Potrošnik izgubi pravico do odstopa od pogodbe, če izvajalec storitev – MojePrebujenje.com pogodbo v celoti izpolni. Pogodba se šteje za izpolnjeno, ko izvajalec storitev – MojePrebujenje.com potrošniku omogoči elektronski dostop do plačanega dogodka v t.i. e-učilnici oz. do začetka dogodka, ki se izvaja v živo.

ODPOVED DOGODKA

V primeru nezadostnega števila prijav ali kakšnega drugega tehtnega razloga (npr. zdravstveni razlogi) si MOJE PREBUJENJE pridržuje pravico do odpovedi, brez obrazložitve. Če ni razpisan nov termin dogodka ali če nov termin prijavljenim ne ustreza, se vse plačane kotizacije vrnejo prijaviteljem. V primeru, da je udeleženec že plačal celoten znesek, mu MOJE PREBUJENJE povrne plačano.

3. IZJAVA – VARSTVO PODATKOV

S klikom na gumb »IZJAVA « oz “Soglašam s prejemanjem obvestil ter hrambo in obdelavo osebnih podatkov ter splošnimi pogoji”  dovoljujete, da Mojeprebujenje.com z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Podatki bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali (ponudba, račun, komunikacija v zvezi z vašim naročilom, pošiljanje informativnega gradiva).
Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Vaših podatkov nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Občasno vas bomo po e-pošti seznanili z novostmi v naši ponudbi.
Pisno ali po telefonu lahko zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja.
Podatki o straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Za eventualne napake ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu.
Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.
VKLOPI RAZUM – ZAHTEVAJ RAČUN!

POGOJI UPORABE ANGELSKE ENERGETSKE SLIKE:

KAKO UPORABLJAM SLIKO?  

 1. Obvezno si morete za sliko, ki vas je tako pritegnila, da ste jo kupili, vzeti čas. Zelo dobro si jo oglejte. Bodite pozorni na vse njene detajle in jo globoko začutite. Boljše ko si jo boste ogledali, pozornejši ko boste na vse njene detajle, bolj se boste z njo povezali, lažje boste razbrali njena sporočila in prejemali njeno energijo. Ker je slika živa energija, boste vedno znova prihajali do novih spoznanj.
 1. Nato se prepustite angelski energiji, ki sije iz nje, in ji dovolite, da vas napolni v celoti.
 1. Zdaj si vzemite čas zase. Pojdite v meditacijo in prosite svojega angela varuha in angele, ki so sliko naslikali, da vam podajo odgovore, zakaj vas je pritegnila ravno ta slika, kaj vam želi sporočiti, kaj si vi želite doseči na področju, za katerega je slika naslikana, kakšen naj bo vaš naslednji korak.

Ta korak je izjemno pomemben, zato ga izvajajte vsaj 2-krat tedensko.

 1. Ko ste se s sliko povezali, jo obesite tja, kjer čutite, da je njeno mesto.
 1. Sliko večkrat na dan poglejteali nanjo pomislite, saj se tako polnite oz. povežete z njeno energijo. Nato zaprite oči in si vizualizirajte vaš cilj/željo.
 1. Priporočam vam tudi, da se čim pogosteje povezujete* s svojimi angeli in nadangeli. Prosite jih lahko za karkoli, naj bo to vodstvo v določeni situaciji ali materialna dobrina, vedno vam bodo pripravljeni pomagati. Vendar pa mora biti prošnja srčna, dobronamerna in v dobro vseh vpletenih.
 1. Delajte stvari, ki vas navdušujejo in radostijo.

Pomembno je, da natančno upoštevate zgornja navodila, in angeli vam bodo zagotovo ustvarili vse potrebne priložnosti in situacije, da boste živeli življenje, ki si ga želite. Vi pa bodite zelo pozorni, saj morate te priložnosti prepoznati in izkoristiti.

Hkrati se pa morate zavedati, da se vam bodo želje vedno uresničile, če prihajajo resnično iz srca, so dobronamerne, so v vaše najvišje dobro in tudi v dobro vseh vpletenih. Pogosto se zgodi, da smo srčno prepričani, da točno vemo, da je nekaj za nas najboljše in si to zelo želimo ter delamo vse da dosežemo ta cilj. Pa nikakor ne moremo priti do njega. Čez čas pa z olajšanjem ugotovimo, da še dobro, da se nam želja ni uresničila oz. se nam ni uresničila na način kot smo si ga mi želeli, saj nas je čakalo nekaj veliko boljšega oz. da je bilo za izpolnitev želje še prezgodaj. Kajti Nebesa vedno poskrbijo, da so naše prošnje uslišane in da  prejmemo vse kar je za nas najboljše in ob pravem času (kljub temu da se nam včasih ne zdi tako in smo neučakani).

Zakaj sem mi želja noče izpolniti?

Včasih se zgodi, da se nam želja ne izpolni. Takrat smo razočarani, jezni, žalostni, obupani… in največkrat prav ti negativni občutki odženejo stran že skorajšnjo izpolnitev želje, saj z njimi sporočamo Nebesom, da si tega pravzaprav ne želimo oz. ne želimo več. Zato je pogosto potrebna le vera in zaupanje v izpolnitev želje. Včasih se pa želja preprosto ne izpolni, razlogi so različni:

 • največkrat želja ni v naše najvišje dobro (čaka nas nekaj boljšega, večjega),
 • morda še ni prišel pravi čas za njeno izpolnitev,
 • morda moramo počakati na pravo osebo,
 • morda moramo počakati na pravo situacijo,
 • morda smo si zamislili način na katerega želimo, da se želja izpolni, pa le-ta ni pravi (način izpolnitve prepustite Nebesom),
 • morda želja ni dobronamerna oz ni v dobro vseh vpletenih,
 • morda predelujete lekcijo, ki jo morate prepoznati, se jo naučiti ter jo osvojiti,
 • včasih pa določena stvar enostavno ni za vas in se nikoli ne bo izpolnila.

Pogosto si tudi želimo kaj za svoje najbližje (zdravje, ljubezen, finančno preskrbljenost ali kaj drugega).Pri tem pa morete vedeti, da vsak živi svoje življenje in se sam odloča kaj bo v življenje privabil. Vi seveda lahko zaprosite angele, da mu pomagajo, ne morete pa narediti namesto njega.

*Kako se povezujemo z angeli in jih prosimo za pomoč?

Obstaja več načinov, kako se povezujemo z angeli. Izberite vam najbližjega. Predvsem pa mora biti vaša prošnja izrečena iz srca.

Angele lahko pokličete na glas in jim preprosto poveste, kakšne so vaše želje, jim opišete problem in jih prosite za rešitev. Prav tako jih lahko pokličete v mislih ali pa jim napišete pismo. Če vam je blizu vizualizacija, si v mislih predstavljajte, kaj si želite.

Angelske energetske slike in individualne angelske energetske slike same po sebi ne uresničujejo želja in ciljev, so le orodje, ki vam je v veliko pomoč, da jih prepoznate ter lažje in hitreje dosežete. Aktivnosti za doseganje ciljev in želja morate še vedno opraviti vi sami.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.

MOJE PREBUJENJE z zbranimi osebnimi podatki ravna skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in  nadzorom v procesu njihove obdelave.  

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV

Dokument predstavlja pravno obvestilo spletnega mesta www.mojeprebujenje.com, ki ga upravlja TPS, Tanja Podreberšek Sekirnik s.p.  (v nadaljevanju MOJE PREBUJENJE).

TPS, Tanja Podreberšek Sekirnik s.p. 
Vodnikova 233, 1000 Ljubljana
Davčna številka: SI82668710 

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO

Obisk spletne strani

Pri obisku spletne strani www.mojePrebujenje.com na spletnem strežniku, kjer gostuje, beleži določene podatke o obisku spletnih strani, IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih strani, ki ste jih obiskali na spletnem. Tako zbranih podatkov ne obdelujemo in jih ne povezujemo z drugimi podatki, uporabljamo jih izključno za statistiko uporabe spletne strani, optimizacijo.
Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Prijava na elektronske novice

Ob prijavi na elektronske novice posredujete ime in elektronski naslov.
Podatke uporabljamo za posredovanje elektronskih novic na podlagi vaše privolitve. Podatke hranimo do vaše odjave na elektronske novice.
Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

Prijava na brezplačne spletne vsebine, darila, dogodke (tečaji, delavnice, meditacije…)

Ob prijavi na brezplačne spletne vsebine posredujete ime in elektronski naslov, obenem pa se strinjate s prijavo na elektronske novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Kontaktni obrazec

Na spletni strani www.mojeprebujenje.com nam preko kontaktnega obrazca posredujete ime, priimek, elektronski naslov in telefon.  Odgovor vam posredujemo preko elektronske pošte ali telefona.

Podatke uporabimo zgolj za komunikacijo z vami glede zagotavljanja naših storitev in odgovarjanja na vaše povpraševanje oziroma sporočilo.

Spletna trgovina

Za nakupovanje v spletni trgovini lahko uporabnik registrira.

Pri registraciji mora uporabnik vnesti osebne podatke oziroma podatke o pravni osebi, in sicer podatke za osebni račun, podatke za plačilo in podatke za dostavo.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Podatki za osebni račun, potrebni ob registraciji:

 • Ime(*)
 • Priimek(*)
 • Uporabniško ime(*)
 • Elektronski naslov (*) (Naslov mora biti veljaven, saj boste nanj prejeli podatke o registraciji. Prav tako boste nanje prejeli novo geslo v kolikor bi pozabili obstoječe)
 • Geslo(*) (Geslo si izmislite sami. Zaradi zaščite podatkov naj geslo vsebuje tudi številke in znake)
 • Pošiljanje elektronskih novic(*) (Označite, ali želite prejemati elektronske novice. V kolikor ne boste izrecno izbrali zahteve za pošiljanje, vam elektronskih novic ne bomo pošiljali.)

Podatki za plačilo in dostavo

 • Ime(*)
 • Priimek(*)
 • Elektronski naslov(*)
 • Telefon(*)
 • Ulica(*)
 • Poštna številka (*)
 • Mesto(*)
 • Podjetje (neobvezno)
 • Davčna številka (neobvezno)

Polja za vnos podatkov o dostavi so enaka kot pri podatkih za plačilo. Podatki za dostavo se lahko razlikujejo od podatkov za plačilo, lahko pa označite, da želite uporabiti enake podatke kot pri podatkih za plačilo.

Zgoraj navedena podatke zbiramo izključno za zagotavljanje in izvedbo vašega nakupa in storitve dostave, ki jih imamo z naši pogodbenim partnerjem za dostavo.

Z registracijo v spletno trgovino uporabnik dovoljuje, da MOJE PREBUJENJE kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

HRAMBA VAŠIH PODATKOV

Osebne podatke hranimo tako dolgo, dokler je to potrebno za doseganje namenov za katere so bili podatki zbrani.

Osebne podatke tako obdelujemo do izpolnitve namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe, razen v primerih, ko je rok hrambe zapovedan z zakonom. V spodnjem primeru bomo podatke hranili skladno z zakonsko obveznostjo.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve pa hranimo do preklica.

Po preteku roka hrambe vaše osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na način, da jih ni več mogoče povezati z vami.

PRAVICE V ZVEZI Z VAŠIMI OSEBNIMI PODATKI

Glede svojih osebnih podatkov lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek ali omejitev obdelave, skladno z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.
Pravico pa imate tudi do odjave ali izbrisa podatkov. V primeru odjave bomo zbrisali vaše podatke, v kolikor pa boste želeli izbris, pa bomo ohranili le podatke, ki jih potrebujemo skladno z Zakonu o davku na dodano vrednost.

Svojo zahtevo v zvezi z uveljavljanjem pravice naslovite v pisni obliki na naslov upravljavca osebnih podatkov. Upravljavec pa lahko na podlagi vaše zahteve za uveljavljanje pravic od vas zahteva dodatne podatke za gotovo identifikacijo.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi posebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

DOSTOP DO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaši osebni podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani tretjim osebam, razen tistim, ki imajo z MOJE PREBUJENJE sklenjeno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov. Pogodbeni obdelovalci so:
ponudnik pošiljanja e-poštnih sporočil (Mailerlite)

Pogodbeni obdelovalci bodo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru podanih navodil in jih ne smejo uporabljati v lastne namene. Zavezani so k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Vaši podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani izven EU.

Za vsa vprašanja se lahko obrnete na info@mojeprebujenje.com.

SPLETNI PIŠKOTI

Piškotek (angl. cookie) je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe.

Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani.

Na spletni strani uporabljamo piškotke za statistični namen, kjer pa se ne hranijo nobeni osebni podatki obiskovalcev.

V kolikor ne želite, da se na vaš računalnik ali napravo hranijo piškoti, lahko ustrezne nastavitve uredite tudi v vašem brskalniku

Za več informacij o piškotkih, kako delujejo in kako jih izklopiti najdete na www.aboutcookies.org.

VRSTE PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO

Obvezni piškotki

Obvezni piškotki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta. V to kategorijo spadajo samo piškotki, ki zagotavljajo osnovne funkcionalnosti in varnostne značilnosti spletnega mesta. Ti piškotki ne hranijo nobenih osebnih podatkov

Neobvezni piškotki

Vsi piškotki, ki morda niso posebej potrebni za delovanje spletnega mesta in se uporabljajo za analitiko, oglase, drugo vdelano vsebino, se imenujejo nepotrebni piškotki. Pred uporabo teh piškotkov na spletnem mestu moramo pridobiti soglasje uporabnika.