SPLOŠNI POGOJI, GDPR IN IZJAVA

Kontaktni podatki podjetja:
Ime podjetja: TPS, Tanja Podreberšek Sekirnik s.p.

Naslov podjetja: Vodnikova 233, 1000 LJUBLJANA
Telefonska številka: 040 416 902
Spletna stran: www.mojeprebujenje.com
E-mail naslov: info@mojeprebujenje.com

Letak – navodilo o obvezni izdaji in shranjevanju računa je na spodnji povezavi:
VKLOPI RAZUM – ZAHTEVAJ RAČUN!

GDPR

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

 1. UVOD

Ta izjava o varstvu podatkov velja za obdelavo vseh osebnih podatkov v podjetju TPS, Tanja Podreberšek Sekirnik s.p., s sedežem na Vodnikova 233, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: naše podjetje) in obravnava podatke o potrošnikih, strankah, dobaviteljih in poslovnih partnerjih (v nadaljevanju: stranka). Ta izjava o varstvu podatkov velja izključno za osebne podatke posameznikov. Naše podjetje je upravljavec obdelave osebnih podatkov stranke. S to izjavo vam želimo predstaviti kdo smo, kako in za katere namene obdelujemo vaše osebne podatke ter podati ostale informacije, ki bi vas lahko zadevale. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo prek kontaktnih podatkov, navedenih na koncu te izjave.

 1. ZA KATERE NAMENE OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Naše podjetje bo obdelovalo vaše osebne podatke, ko boste poslovali z nami, uporabljali naše spletne strani ali aplikacije oz. kadar boste kakor koli sodelovali z nami.

Vaši osebni podatki se obdelujejo in uporabljajo za upravljanje odnosov in trženje (upravljanje baze podatkov in pošiljanje ponudb) ter izvajanje marketinških aktivnosti (oglaševanje) preko e-mail sporočil.

 1. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Na splošno naše podjetje hrani podatke o strankah za obdobje, ki je potrebno za dosego določenega poslovnega namena, v obsegu, ki je upravičeno potreben za zagotavljanje skladnosti z veljavno zakonsko zahtevo ali kot je priporočljivo glede na veljavne določbe o zastaranju oz. do vašega preklica privolitve v obdelavo vaših podatkov.

Takoj po zaključku veljavnega obdobja hrambe, se podatki:

(1) varno izbrišejo oziroma uničijo;

(2) anonimizirajo;

(3) prenesejo v arhiv (razen, če to prepoveduje zakon ali veljaven načrt hrambe zapisov).

 1. KDO IMA DOSTOP DO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV?

Naši zaposleni so pooblaščeni za dostop do osebnih podatkov samo v obsegu, nujnem za dosego ustreznega namena in izvajanje njihovih nalog.

Dostop tretjih oseb do vaših osebnih podatkov

Tretje osebe lahko dostopajo do vaših osebnih podatkov, če so naš pogodbeni obdelovalec, če izkažejo zakoniti interes, ali z vašo privolitvijo. Pogodbeni obdelovalec, ki izvaja obdelavo v našem imenu, zagotavlja vsa jamstva, enako kot naše podjetje, za izvedbo ustreznih tehničnih in organizacijskih ukrepov, da obdelava izpolnjuje zahteve iz predpisov o varstvu osebnih podatkov ter zagotavlja varstvo pravic posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

 1. KAKO SO ZAVAROVANI VAŠI OSEBNI PODATKI?

Za zagotavljanje zaupnosti in varnosti vaših osebnih podatkov smo sprejeli ustrezne varovalne ukrepe. Izvajamo ustrezne tehnične, fizične in organizacijske ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred naključnim ali nezakonitim uničenjem ali nenamerno izgubo, poškodbo, spremembami, nepooblaščenim razkritjem ali dostopom ter pred drugimi oblikami nezakonite obdelave (vključno z, a ne omejeno na nepotrebno zbiranje podatkov) ali nadaljnje obdelave.

 1. KAKO LAHKO UVELJAVLJATE SVOJO PRAVICO DO VARNOSTI OSEBNIH PODATKOV?

Pravico imate zahtevati dostop do oziroma pregled nad svojimi osebnimi podatki, pa tudi do njihovega popravka in/ali izbrisa. Poleg tega lahko uveljavljate pravico do omejitve obdelave svojih osebnih podatkov, pravico do ugovora obdelavi, pa tudi pravico do prenosljivosti podatkov. Če želite uveljavljati svoje pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov, se obrnite na nas prek kontaktnih podatkov, navedenih na koncu te izjave o varstvu podatkov. Upoštevajte, da vas lahko za namene preverjanja vaše istovetnosti prosimo za dodatne informacije.

 1. ALI LAHKO UMAKNETE SVOJO PRIVOLITEV?

Potem, ko ste dali svojo privolitev, jo lahko kadar koli umaknete. Upoštevajte, da umik ne učinkuje za nazaj in da lahko svojo privolitev umaknete le, če ste jo prej dali. Če želite umakniti svojo privolitev, se obrnite na nas prek kontaktnih podatkov, navedenih na koncu te izjave o varstvu podatkov.

 1. KAKO VLOŽITI PRITOŽBO?

Če se želite pritožiti glede ravnanja našega podjetja z vašimi osebnimi podatki, lahko vložite pritožbo prek kontaktnih podatkov, navedenih na koncu te izjave. Pritožbo lahko vložite pri našem podjetju, pa tudi pri nacionalnem nadzornem organu za varstvo podatkov.

 KAKO LAHKO STOPITE V STIK Z NAMI?

Če vas zanima, kako obdelujemo vaše osebne podatke, najprej preberite to izjavo. Za vsa vprašanja, pripombe, pohvale ali pritožbe se obrnite na info@mojeprebujenje.com

Izdelki

Naš prodajni program obsega različne vrste energetskih slik, kristalov in nakita. Ponudba velja do odprodaje zalog.

Energetske slike

Angelske energetske slike so izvirna dela likovne umetnosti, ki jih je ustvarila avtorica sama. S prodajo posamezne angelske energetske slike si avtorica Tanja Podreberšek Sekirnik pridržuje vsa moralna upravičenja iz naslova avtorske pravice, prav tako pa si pridržuje pravico reprodukcije posameznega dela v smislu fotografiranja posamezne angelske energetske slike z namenom objave fotografije na spletnih straneh ali uporabe fotografije pri produkciji drugih avtorskih del z namenom nadaljnje prodaje.

Storitve

Različne oblike svetovanja in terapij objavljenih na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru ponudbe spletne strani www.mojeprebujenje.com ponujamo različna orodja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Namen spletne strani so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja. Za obisk svetovanja ali uporabo ponujenih orodij v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša orodja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (ali psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše svetovalne programe ter nakupom orodij se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti sami prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

1. CENE IZDELKOV IN DOSTAVA

so v evrih (EUR).

Naročilo (pogodba) se sklepa v slovenskem jeziku. Cene veljajo na dan naročila.
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave.

DOSTAVA – POŠTA SLOVENIJE
Cena poštnine:
Strošek poštnine po Sloveniji je fiksen (4.50 eur) in ni odvisen od količine naročenih  izdelkov.

Rok dostave
Naročila bodo odposlana še isti dan, najkasneje pa v 3 delovnih dneh. Pošta Slovenije po pogodbi zagotavlja dostavo v Sloveniji najkasneje v treh delovnih dneh, vendar pa je to običajno že naslednji dan.

PLAČILO (načini plačila)
– Plačilo po predračunu (fizične in pravne osebe)

Plačilo po predračunu
Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Blago vam bomo odpremili naslednji delovni dan po prejetem plačilu.

ODSTOP OD POGODBE PRI NAKUPU IZDELKOV
Kupec ima nepreklicno pravico odstopa  v 14 dneh od prejema blaga na e-naslov info@mojeprebujenje.com. Kupec to lahko stori z nedvoumno izjavo o odstopu od pogodbe v elektronski obliki. Potrošnik ima v skladu s 1. odstavkom 43/č člena ZVPot pravico, da prejeto blago vrne v roku 14 dni po sporočilu iz 1. odstavka 43/č člena ZVPot oz. po sporočilu o odstopu od pogodbe.
Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga le v obsegu kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. V nasprotnem potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga v skladu z 8. odstavkom 43/d čl. ZVPot, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Kupec pa je v primeru odstopa od pogodbe dolžan nositi stroške pošiljanja, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.
Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.
Ob vračilu pošiljki priložite originalen račun in navedite tudi svoj transakcijski račun.
Blago morate vrniti najkasneje v 14 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe na naslov TPS, Tanja Podrebersek Sekirnik, Vodnikova 233, 1000 Ljubljana.

Angelske energetske slike, ki je bila naslikana po vašem individualnem naročilu, ne morete vrniti.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

2. PRIJAVA NA DOGODEK

S pošiljanjem prijavnice na dogodek dovoljujem obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov z namenom izvajanja meditacij, delavnic, tečajev, seminarjev idr., obveščanja o poteku meditacij, delavnic, tečajev, seminarjev idr. Hkrati tudi potrjujem, da so podatki resnični in da se na meditacijo, delavnico, tečajev, seminar idr prijavljam prostovoljno ter prevzemam vso odgovornost za prijavo in udeležbo na delavnici.

S pošiljanjem obrazca se strinjate tudi s splošnimi pogoji:

Kotizacija

Cena zajema udeležbo na dogodku, morebitno gradivo in pogostitev med odmorom.

DDV je vključen v ceno.

Prijave

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 7 dni pred dogodkom. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun podjetja TPS, Tanja Podreberšek Sekirnik s.p., odprt pri Deželna Banka Slovenije d.d., številka SSI56 1914 0501 3160 339, za sklic napišite datum.

Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

V kolikor udeleženec plačilo nakaže po izvedenem dogodku (30 dni ali več), se cena dogodka poveča za 25%.

Izpolnitev storitve & pravica potrošnika

Potrošnik – fizična oseba ima pravico, da v 14 dneh od sklenitve pogodbe izvajalcu storitev – MojePrebujenje.com sporoči (e-naslov: info@mojeprebujenje.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči z dnem sklenitve pogodbe, to je z dnem, ko se potrošnik prijavi na (spletni) dogodek. Potrošnika ne bremenijo nobeni stroški.

V kolikor potrošnik odstopi do pogodbe 7-14 dni pred izvedenim dogodkom se mu odšteje 5% vrednosti dogodka. V kolikor potrošnik odstopi do pogodbe 3-6 dni pred izvedenim dogodkom se mu odšteje 10% vrednosti dogodka. V kolikor potrošnik odstopi do pogodbe 1-2 dni pred izvedenim dogodkom se mu odšteje 15% vrednosti dogodka. V kolikor potrošnik odstopi do pogodbe na dan dogodka se mu odšteje 20% vrednosti dogodka.

Potrošnik izgubi pravico do odstopa od pogodbe, če izvajalec storitev – MojePrebujenje.com pogodbo v celoti izpolni. Pogodba se šteje za izpolnjeno, ko izvajalec storitev – MojePrebujenje.com potrošniku omogoči elektronski dostop do plačanega dogodka v t.i. e-učilnici oz. do začetka dogodka, ki se izvaja v živo.

3. IZJAVA – VARSTVO PODATKOV

S klikom na gumb »IZJAVA « oz “Soglašam s prejemanjem obvestil ter hrambo in obdelavo osebnih podatkov ter splošnimi pogoji”  dovoljujete, da Mojeprebujenje.com z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Podatki bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali (ponudba, račun, komunikacija v zvezi z vašim naročilom, pošiljanje informativnega gradiva).
Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Vaših podatkov nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Občasno vas bomo po e-pošti seznanili z novostmi v naši ponudbi.
Pisno ali po telefonu lahko zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja.
Podatki o straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Za eventualne napake ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu.
Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.
VKLOPI RAZUM – ZAHTEVAJ RAČUN!

POGOJI UPORABE ANGELSKE ENERGETSKE SLIKE:

KAKO UPORABLJAM SLIKO?  

 1. Obvezno si morete za sliko, ki vas je tako pritegnila, da ste jo kupili, vzeti čas. Zelo dobro si jo oglejte.Bodite pozorni na vse njene detajle in jo globoko začutite. Boljše ko si jo boste ogledali, pozornejši ko boste na vse njene detajle, bolj se boste z njo povezali, lažje boste razbrali njena sporočila in prejemali njeno energijo. Ker je slika živa energija, boste vedno znova prihajali do novih spoznanj.
 1. Nato se prepustite angelski energiji, ki sije iz nje, in ji dovolite, da vas napolni v celoti.
 1. Zdaj si vzemite čas zase. Pojdite v meditacijo in prosite svojega angela varuha in angele, ki so sliko naslikali, da vam podajo odgovore, zakaj vas je pritegnila ravno ta slika, kaj vam želi sporočiti, kaj si vi želite doseči na področju, za katerega je slika naslikana, kakšen naj bo vaš naslednji korak.

Ta korak je izjemno pomemben, zato ga izvajajte vsaj 2-krat tedensko.

 1. Ko ste se s sliko povezali, jo obesite tja, kjer čutite, da je njeno mesto.
 1. Sliko večkrat na dan poglejteali nanjo pomislite, saj se tako polnite oz. povežete z njeno energijo. Nato zaprite oči in si vizualizirajte vaš cilj/željo.
 1. Priporočam vam tudi, da se čim pogosteje povezujete* s svojimi angeli in nadangeli. Prosite jih lahko za karkoli, naj bo to vodstvo v določeni situaciji ali materialna dobrina, vedno vam bodo pripravljeni pomagati. Vendar pa mora biti prošnja srčna, dobronamerna in v dobro vseh vpletenih.
 1. Delajte stvari, ki vas navdušujejo in radostijo.

Pomembno je, da natančno upoštevate zgornja navodila, in angeli vam bodo zagotovo ustvarili vse potrebne priložnosti in situacije, da boste živeli življenje, ki si ga želite. Vi pa bodite zelo pozorni, saj morate te priložnosti prepoznati in izkoristiti.

Hkrati se pa morate zavedati, da se vam bodo želje vedno uresničile, če prihajajo resnično iz srca, so dobronamerne, so v vaše najvišje dobro in tudi v dobro vseh vpletenih. Pogosto se zgodi, da smo srčno prepričani, da točno vemo, da je nekaj za nas najboljše in si to zelo želimo ter delamo vse da dosežemo ta cilj. Pa nikakor ne moremo priti do njega. Čez čas pa z olajšanjem ugotovimo, da še dobro, da se nam želja ni uresničila oz. se nam ni uresničila na način kot smo si ga mi želeli, saj nas je čakalo nekaj veliko boljšega oz. da je bilo za izpolnitev želje še prezgodaj. Kajti Nebesa vedno poskrbijo, da so naše prošnje uslišane in da  prejmemo vse kar je za nas najboljše in ob pravem času (kljub temu da se nam včasih ne zdi tako in smo neučakani).

Zakaj sem mi želja noče izpolniti?

Včasih se zgodi, da se nam želja ne izpolni. Takrat smo razočarani, jezni, žalostni, obupani… in največkrat prav ti negativni občutki odženejo stran že skorajšnjo izpolnitev želje, saj z njimi sporočamo Nebesom, da si tega pravzaprav ne želimo oz. ne želimo več. Zato je pogosto potrebna le vera in zaupanje v izpolnitev želje. Včasih se pa želja preprosto ne izpolni, razlogi so različni:

 • največkrat želja ni v naše najvišje dobro (čaka nas nekaj boljšega, večjega),
 • morda še ni prišel pravi čas za njeno izpolnitev,
 • morda moramo počakati na pravo osebo,
 • morda moramo počakati na pravo situacijo,
 • morda smo si zamislili način na katerega želimo, da se želja izpolni, pa le-ta ni pravi (način izpolnitve prepustite Nebesom),
 • morda želja ni dobronamerna oz ni v dobro vseh vpletenih,
 • morda predelujete lekcijo, ki jo morate prepoznati, se jo naučiti ter jo osvojiti,
 • včasih pa določena stvar enostavno ni za vas in se nikoli ne bo izpolnila.

Pogosto si tudi želimo kaj za svoje najbližje (zdravje, ljubezen, finančno preskrbljenost ali kaj drugega).Pri tem pa morete vedeti, da vsak živi svoje življenje in se sam odloča kaj bo v življenje privabil. Vi seveda lahko zaprosite angele, da mu pomagajo, ne morete pa narediti namesto njega.

*Kako se povezujemo z angeli in jih prosimo za pomoč?

Obstaja več načinov, kako se povezujemo z angeli. Izberite vam najbližjega. Predvsem pa mora biti vaša prošnja izrečena iz srca.

Angele lahko pokličete na glas in jim preprosto poveste, kakšne so vaše želje, jim opišete problem in jih prosite za rešitev. Prav tako jih lahko pokličete v mislih ali pa jim napišete pismo. Če vam je blizu vizualizacija, si v mislih predstavljajte, kaj si želite.

Angelske energetske slike in individualne angelske energetske slike same po sebi ne uresničujejo želja in ciljev, so le orodje, ki vam je v veliko pomoč, da jih prepoznate ter lažje in hitreje dosežete. Aktivnosti za doseganje ciljev in želja morate še vedno opraviti vi sami.