MNENJA - Moje Prebujenje

Mnenja strank

“Tanjine meditacije mi omogočijo vpogled vase, čas zase, čas za vdih in izdih vsega kar se mi zgodi, nove ideje, nove (v)poglede na stvari, ljudi, umiritev misli in toka življenja, nekaj več organiziranega časa…”

Pri Tanji mi je všeč, ker je prijazna in odkrita oseba. Izjemno cenim, ker vsakemu pust-da prostor (ne vsiljuje svojih prepričanj) in čas, da pridemo do kamer pač pridemo, vsak po svoji ovinkasti poti in po svojih najboljših močeh.

Njene meditacije mi omogočijo vpogled vase, čas zase, čas za vdih in izdih vsega kar se mi zgodi, nove ideje, nove (v)poglede na stvari, ljudi, umiritev misli in toka življenja, nekaj več organiziranega časa, torej manj zmede v življenju, potrditev vsega, kar intuitivno vem, pa so mi drugi izpodbijali – bolj zaupam vase in v svoje sposobnosti in se po njih vse bolj ravnam, še bolj suvereno predajam znanja in tehnike samopomoči svojim otrokom (to si štejem za posebno čast in privilegij, ker ni samoumevno, je potrebnega kar nekaj napora, a je vredno :))

Pri delu s Tanjo, je meni ključnega pomena, ker zna lepo povezati teorijo in prakso.

Zelo sem hvaležna, da si prišla in da tega srečanja nisem spregledala, saj mi je korenito spremenilo življenjski tok, NA BOLJE 🙂

VALENTINA Z. (meditacije in spletne meditacije)

” Tanjine meditacije so drugačne; globoke, prodorne, predvsem pa srčne. 

Skrb zase je večdimenzionalna. Tako kot skrbimo za svoje fizično telo, neprestano vlagamo v znanje in urimo um, terja tudi srce posebno nego. Zato se rada prepustim Tanjinim meditacijam in spletnim meditacijam. Te so drugačne: globoke, prodorne, predvsem pa srčne. Po obisku se vedno počutim lahkotnejše, odprtih misli ali zanimivih uvidov. Vesela sem, da je Tanja v mojem življenju in da pogumno sledi svojo srčni poti in nam je tako tudi vzgled.

KATARINA P. (meditacije in spletne meditacije)

“Prejela sem vse odgovore na meni pomembna vprašanja v tem obdobju in še mnogo več.”

Na VIP dan se skoraj nisem prijavila. Pa ne zato, ker si nisem želela. Po prvi objavi VIP dneva sem čutila, da je to res nekaj, kar ta trenutek potrebujem. Iskreno sem se razveselila objave.

Potem pa sem se ustavila zaradi cene. In sem se prepričevala, da tega pa ne potrebujem.

Vendar nekaj v meni mi ni pustilo, da gre to mimo mene. In ni mi žal. Iskreno sem hvaležna Tanji za vse, kar sem izkusila, pridobila, razumela v tem dnevu.

Vse je potekalo na tako prijeten, sproščen način.

V veliko pomoč so mi še sedaj osebne meditacije, ki so bile posnete tekom VIP dneva in jih poslušam skoraj vsak dan.

Prejela sem vse odgovore na meni pomembna vprašanja v tem obdobju in še več. Moj največji izziv v tem trenutku je služba in ravno na tem področju sva s Tanjo največ delali, tako da sem res prejela jasne usmeritve in ogromno napotkov, pa tudi pojasnil in razumevanja. In priznam, brez njih najbrž nebi sledila svoji srčni želji po menjavi službe, ki se že dogaja na izredno hiter in lahkoten način.

Vse je potekalo tudi z veliko podporo kristalov.

Toplo priporočam vsem, ki vas VIP dan pritegne. Zdaj se veliko lažje in bolje soočam z izzivi v svojem življenju.

MOJCA M. (VIP dan)

“Po meditaciji se počutim pomirjeno in močno povezano s seboj, zato veliko lažje usklajujem kariero in družino.”

Draga Tanja,

že veliko let delam s tabo in sem navdušena nad tvojimi meditacijami predvsem pa ti popolnoma zaupam, ker vem, da si čisti kanal.

Po vsaki meditaciji; v živo ali preko spleta (te so mi še posebej ljube, saj nisem iz Ljubljane in jih lahko izvajam kadarkoli in kjerkoli) se počutim pomirjeno in močno povezano s seboj, zato veliko lažje usklajujem kariero in družino.

Bi pa želela izpostaviti tudi tvojo kristalno esenco za čiščenje čaker, ki je naravnost fantastična. Brez nje bi bila v popolnoma drugačni energiji. Hvala.

MOJCA K. (meditacije in spletne meditacije)

“V sebi čutim voljo do življenja, motivacijo in novo moč.”

Tanja, najprej bi se ti zahvalila za vse kar sem prejela na VIP dnevu in to je ogromno. Si izjemna gostiteljica in učiteljica. Tvoje znanje predaš z ljubeznijo, nesebično in z namenom, da ljudem pomagaš.

Za VIP dan sem se odločila, ker sem čutila, da me nekaj blokira, da stojim na mestu v odnosih in v poslu in ne vem kako naprej.

Dobila sem vse odgovore in še več kot sem pričakovala. Sedaj imam veliko orodij in vem kako naprej.

Vem zakaj se mi stvari dogajajo in kako jih razrešiti.

Prve rezultate že imam. Odnosi v mojem življenju so se močno izboljšali. Jaz sem se spremenila, celo lase sem si pobarvala, v sebi pa čutim voljo do življenja, motivacijo in novo moč. Moje telo mi je postalo všeč. Pa tudi zelo sem umirjena, končno čutim mir in kvalitete srčne čakre. Najbolj me je skrbel moj posel in ne morem verjeti, že sedaj imam več naročil. Sem res zelo zadovoljna.

Preden sem bila na VIP dnevu sem se počutila izgubljeno brez prave energije. Ko sem odšla sem bila polna energije in sem vedela kako naprej. Vem, da me čaka trdo delo in da ne bo lahko. Vem pa tudi ,da bodo rezultati izjemni oz. se že kažejo v mojem življenju.

Tanja me je razvajala z različnimi terapijami in zelo sem bila zadovoljna. Njene tehnike so nežne a hkrati energijska bomba, ki te popeljejo do pozitivnih sprememb.

Zdaj vem, da si lahko skreiram situacije, odnose po svoji meri. Sem kreatorka svojega življenja.

HVALA,HVALA,HVALA

TATJANA M. (VIP dan)

” Tvoje meditacije pri meni delajo čudeže!”

Ko sem dobila klic, željo po tem, da bi začela z meditacijami, sem pobrskala po netu in našla tebe, Tanja.

Predvsem mi je všeč, da imaš tudi e-meditacije, da jih lahko delam, ko meni odgovarja in da so vedno z menoj ter da so cenovno dosegljive.

In naj povem, da tvoje meditacije pri meni delajo čudeže. Moje življenje se je v zadnjih nekaj letih izjemno spremenilo. Postalo je lepo.

SIMONA F.M. (spletne meditacije) | reiki terapije

“Najbolj všeč pri tvojih programih pa je, ker so zelo jasni, konkretni ter enostavni, zato so primerni za vsakogar.”

Tanja, nad tvojimi programi in meditaciji sem navdušena, saj so res kvalitetni. Všeč so mi tudi zato, ker so spletni in jih lahko izvajam kadarkoli imam čas, vse kar potrebujem je telefon.

Po meditacijah sem izredno sproščena in bolj optimistična ter imam več osebne moči. Tečaj pa mi je dal veliko znanja, kar mi veliko pomeni. Dobila sem nove informacije, še posebej pri delu s kristali, ki so mi še posebej ljubi. In seveda boljše počutje ter večjo gibčnost.

Tvoje tečaje in meditacije svetujem vsem, ki jih zanima ezoterika, ki bi radi odprli srce ter vsem, ki si želijo izboljšati svoje zdravje, pa tudi izgledati mlajši. Najbolj všeč pri tvojih programih pa je, ker so zelo jasni, konkretni ter enostavni, zato so primerni za vsakogar. Vse je sestavljeno na nek lahkoten način, kar je velika prednost:)

Sama vem, da bi se brez orodij, tehnik in vaj, ki si mi jih predala preko različnih programov veliko težje spopadala z izzivi, tako pa si zdaj lahko pomagam, ko sem na tleh.

Prav tako pa bi rada izpostavila, da mi je zelo všeč tvoj prijeten karakter – način govora, milina, izredna komunikativnost in lahkotnost. Zelo prijazna si 🙂

SAMANTA S. (spletne meditacije in tečaj: Moje čakre žarijo)