Živjo!

Sem Tanja Podreberšek Sekirnik, srečno poročena mati dveh čudovitih otrok z varno službo v državni upravi, urejenim domom in kreditom.

Ja do pred kratkim sem imela vse to in večina ljudi je rekla, da imam sanjsko življenje. Jaz pa sem želela več, mnogo več, želela sem ustvarjati, želela sem spoznavati življenje, želela sem veselje, srečo, zadovoljstvo 24 ur/dan, želela sem osrečevati ljudi, želela sem ustvarjati svetlobo, želela sem ljudem pokazati kako lahko presežejo ovire… in spoznala sem, da preprosto želim (tako kot vsi) živeti svoje poslanstvo, za katerega pa nisem imela časa, zato sem sem iz svojega življenja, po 10. letih, črtala varno službo v državni upravi.

Marsikdo me ni razumel. Pot in odločitev nista bili lahki, a se je izplačal vsak korak, kajti šele sedaj sem se prebudila in resnično Živim.

Za sabo imam ogromno tečajev, delavnic, seminarjev… vsak izmed njih mi je prinesel košček v moj mozaik znanja in izkušenj, vsak izmed njih me je tudi popeljal bližje k moji življenjski poti po kateri sedaj z veseljem in izjemno lahkotnostjo hodim.