Uporaba kristalnih eliksirjev

Eliksirji so napitki iz kristalov, ki pozitivno vplivajo na vaše zdravje, vitalnost in počutje.

Čudovita lastnost vode je, da z izjemno lahkoto absorbira vibracije iz okolja. Kristali pa vseskozi oddajajo svoje vibracije, ki blagodejno in zdravilno vplivajo tako na fizično telo, kot tudi na čustveno in mentalno počutje.

Če združimo vibracijo kristalov in vodo dobimo edinstveno zdravilno kristalno vodo, ki jo imenujemo eliksir.

Dejstvo je, da je vaše telo sestavljeno iz 90% vode, zato je za vitalnost, zdravje in pretok življenjske energije najpomembnejša kvaliteta vode, ki jo pijete!

S pitjem kristalnega eliksira tako z lahkoto poskrbimo za močan imunski sistem, razstrupimo telo, odpravimo stres in se napolnimo z energijo. 

Poznamo številne kristalne eliksirje, kot so eliksir Ljubeč-a do sebe, eliksir za Zdravje, za Dvig življenjske energije, za Detox, za odpravo Celulita in hujšanje, za Lepoto in Mladost… 

Kristalni eliksir blagodejno vpliva tako na vaše telo, kot tudi vsesplošno počutje saj: 

✔ vas napolni z življenjsko energijo, ki vam da notranjo moč, voljo in motivacijo,

✔ čisti in razstruplja toksine iz telesa ter neguje kožo,

✔ okrepi imunski sistem ter vitalnost in zdravje vašega telesa,

✔ dovaja življenjsko energijo v samo jedro vaših celic,

✔ izboljša splošno, psihično počutje,

✔ spodbudi naravno sposobnost samozdravljenja celic,

✔ izboljšajo umske sposobnosti in spomin,

✔ krepi celoten energijski sistem vašega bitja.

Kristalni eliksirji primerni za takojšnjo uporabo so vam na voljo TUKAJ >>>

POMEMBNO: pri izbiri kristalov za eliksir je nujno, da izberemo kristale, ki so prečiščeni, resetirani na 0 ter med seboj kompatibilni, aktivirani, programirani in povezani. 

Pazite, da ne izberete kristalov, ki so topni, saj se lahko grdo zastrupite.

Kvalitetni kristalni eliksirji, ki so primerni za TAKOJŠNJO uporabo so vam na voljo tukaj:

Uporaba kristalnih eliksirjev:

Kaj pravi znanost o kristalnih ELIKSIRJIH?

Biofotonske meritve po Bovisovi lestvici* so dokazale, da ima zdrav človek nivo življenjske energije nekje med 7.000 in 8.000 enot Bovisa.

✔ vse kar je NAD to številko se odraža pozitivno na človeško zdravje saj dviguje vitalnost in zdravje, zagotavlja energijo, krepi organizem.

✔  vse kar je POD to številko pa vpliva negativno na zdravje, kar se odraža kot oslabitev telesa in vitalnosti, zmanjšanje energije, padec imunskega sistema, bolezen…

Voda iz plastenke in pipe vsebuje le 3500 enot Bovisa.

Eliksir Življenjska energija telesu zagotovi kar 2 mio enot Bovisa.

*Biofotoni so svetlobni valovi, ki jih oddajajo celice živih bitij. Enoto ” Bovis” danes uporabljajo znanstveniki kot enoto za merjenje življenjske energije.

Če želite svoje znanje o kristalnih eliksirjih poglobiti in obogatiti vam je na voljo CELOVIT e-tečaj “Eliksirji – napitki iz kristalov”

 VEČ in PRIJAVA tukaj >>>

Spletni tečaj obsega 8 modulov.

Komu je e-tečaj namenjen:

✔ ČISTIM ZAČETNIKOM – prejeli boste vse potrebne informacije o kristalih za pripravo eliksirjev in natančna navodila kako kristale za eliksir pravilno uporabljati

✔ KRISTALNIM POZNAVALCEM – naučili se boste novih kristalnih tehnik, spoznali številne kristalne eliksirje ter se naučili nove načine uporabe eliksirjev

✔ VSEM, ki želite poskrbeti za:

* nego, zdravje in celovito čiščenje ter razstrupljanje telesa in kože

* okrepiti imunski sistem ter vitalnost in zdravje vašega telesa

* izboljšati počutje in dvigniti nivo življenjske energije

* dvigniti kvaliteto vašega življenja

* spoznati eliksirje ter se naučiti njihove pravilne priprave in uporabe

Nad tečajem sem navdušena, saj je kratek, jasen in poln konkretnih vaj, nasvetov in kristalnih receptov 🙂 Tanja, ti si pa strastna kristaloterapevtka z ogromnim srcem.

Tečaj priporočam vsem, ki si želijo izboljšati zdravje, počutje in imeti več, veliko več, energije.

Tanja B.

Kristali so me že dolgo klicali. Ta tečaj je moj prvi o kristalih in sem navdušena, da sem si ga privoščila, saj sem prejela ogromno znanja, praktičnih vaj in to na zelo prijeten, razumljiv ter preprost način. Sedaj redno pijem eliksirje. Opazila sem, da je moja koža na obrazu bolj čista in sijoča :). Hvala ti Tanja!

Tamara V.

Tečaj je spremenil moj pogled na kristale in kristalne eliksirje. Tanja informacije o kristalih predaja na nežen a posebno-energičen način. Prav čutiš, da to kar predaja tudi živi. Prejela sem ogromno novega znanja in se naučila praktičnih tehnik, ki so mi že v nekaj dneh močno dvignile energijo, voljo in pogum. Hvala, hvala, res neskončna hvala, za vse, kar deliš z nami🙏.

Tina M.

Zelo sem zadovoljna s tečajem. Všeč mi je, da v kratkem posnetku dobim znanje, ki ga potrebujem. Moduli v tečaju so koncentrirane in učinkovite kapsule znanja. ISKRENA HVALA!

Anka L. 💙

E-tečaj vam je na voljo  TUKAJ >>>