Energija prazne lune je fantastična, zato jo ujemite in z njo podprite tudi svoje odnose.

Tokratna prazna luna bo še posebej močno. Čistila in odstranjevala bo vse kar ni za vas; od odnosov, situacija, prepričanj…, zato sem za vas pripravila čudovit ritual, ki vas bo podprl.

RITUAL OB PRAZNI LUNI za nego odnosov

  1. poiščite si miren prostor,
  2. prižgite si svečko, nežno glasbo in kadilo
  3. s kristalom roževcem masirajte področje timusa 5 minut
  4. nato naredite globok vdih in z izdihom spustite žalost, bolečino, razočaranje, tesnobo…
  5. kristal roževec si nato položite na prsni koš za 15 minut in začutite kako vas njegova energija nežno objame in napolni z ljubeznijo.

Jaz energijo lune obožujem in jo vseskozi uporabljam tudi v partnerskem in poslovnih odnosih.

Odlično je, da ob luninih ciklih uporabite tudi kristale, saj tako njeno vibracijo še dodatno okrepite in se s kristalnimi tehnikami / rituali močno podprete.

PRAZNA LUNA & PARTNERSKI ODNOS

Imeti ob sebi partnerja, ki te iskreno ljubi, 100% podpira in vate verjame tudi ko sam ne, ni nekaj samoumevnega. Ravno nasprotno, to je veliko darilo in blagoslov, ki pa si ga moramo priskrbeti sami.

Tudi sama, pred leti, nisem imela tako čudovitega partnerja, dejstvo pa je, da sem si ga skreirala. Kar nekaj let sem nabirala znanje, vaje, tehnike in orodja, ki so mi omogočila, da imam ob sebi sedaj fantastičnega partnerja.

Na podlagi svojih izkušenj sem lani sestavila 7-dnevni, zelo intenziven, e-tečaj: Moja duša dvojčica & Ljubeč partnerski odnos, v katerem so zbrane vse tiste tehnike, vaje, orodja in metode, ki resnično delujejo in v zelo kratkem času močno izboljšajo kvaliteto vašega ljubezenskega odnosa. Celoten tečaj pa je močno podprt s kristali :).

Ta tečaj je tudi fantastičen, če partnerja še nimate, kajti z njim si postavite močne, zdrave in ljubeče temelje za prihajajoč odnos, ko bo vse to kar si želite.

Več o spletnem tečaju in prijava TUKAJ >>>

KAJ SO O SPLETNEM TEČAJU POVEDALI UDELEŽENCI:

Zopet imam metuljčke v trebuhu :))) Hvaležna sem za nežno in hkrati zelo intenzivno vodstvo pri raziskovanju, odpiranju, celjenju ran ter navsezadnje preboj skozi tečaj. Spoznavanje, navajanje in delo s kristali v povezavi stečajem je čudovito, zelo podporno.

Hvala še enkrat.”

Ta tečaj mi je pomagal do čudovitega in harmoničnega odnosa. Moram delati in vztrajati a sedaj, ko imam tvoja orodja bo to lažje. Sedaj vem, da je možno imeti harmoničen in čuteč in izpolnjen odnos.

Hvala ti🙏”

Tako zelo strastne kristaloterapevtke resnično še nisem srečala in prav to je tisto, kar mi je omogočilo, da sem tudi sama s pomočjo mojih kristalov delala mogočne korake naprej 💛.