Kristalni valjček postaja nepogrešljiv lepotni pripomoček v kopalnici, in velikokrat tudi v torbici, vsake moderne ženske.

Že tisočletja nazaj, v času kitajskega imperija, je bil kristal žad zaradi svojih izjemnih lastnosti zelo cenjen. Njegova vrednost pa je bila primerljiva z zlatom in diamanti na zahodu.

Ob redni uporabi žadastega valjčka lahko v izjemno kratkem času izbrišete kar nekaj let iz svojega obraza.

Jaz si vsak dan vzamem le nekaj minut za nego obraz s kristali in pri svojih dobrih 40 letih izgledam veliko mlajša.

Dejstvo je, da kristalni valjček izredno učinkovito poskrbi za celovito nego obraza, vratu in dekolteja.Njegova osnovna uporaba pa je tako preprosta, da ga z lahkoto uporablja čisto vsaka ženska.

Kljub temu pa morate za pravilno uporabo valjčka poznati osnove, ki sen jih za vas posnela v kratkem videu, ki se nahaja TUKAJ >>>

Učinki žadastega valjčka:

* koža postane napeta, čvrsta, elastična,
* gubice se zgladijo,
* zmanjšajo se podočnjaki,
* koža postane mladostnejša,
* obraz postane sijoč, žareč,
* koža je na otip mehka in gladka,
* blagodejno vpliva na vsesplošno počutje,
* umirja, sprošča ter raztaplja stres,
* odpravlja bolečine; glavobol, migrene, sinusi itn.Uporaba kristalnega valjčka tudi ugodno vpliva na zdravje in vitalnost notranjih organov, saj je naš obraz dejansko zemljevid naših notranjih organov.

Nega obraza s kristalnim valjčkom poskrbi za mladosten, svež in sijoč videz hkrati pa okrepi zdravje notranjih organov in izboljša vsesplošno počutje.

Dandanes so na voljo kristalni valjčki iz različnih vrst kristalov (roževca, kamene strele, ametista…), pa vendar najučinkovitejši še vedno ostajajo kristalni valjčki iz kristala žada, ki so v različnih odtenkih zelene barve (od čisto svetlo zelene, do skoraj bele, rumeno-zelene, pa vse do temno zelene).

Izjemno priljubljen in primeren je čisto vsakogar je tudi kristalni valjček iz roževca.

POMEMBNO: Pred uporabo kristalnega valjčka je valjček potrebno popolnoma prečistiti in resetirati na 0. Prav tako valjček uporabljajte le vi!

ŽADAST kristalni valjček in gua sha za TAKOJŠNJO uporabo sta vam je na voljo tukaj >>>

ROŽEVEC – Kristalni valjček in gua sha za TAKOJŠNJO uporabo sta vam je na voljo tukaj >>>