Stopili smo v čudovite in mogočne energije portala 11/11 – portala čarobne manifestacije in kreacije iz 5. dimenzije.

To leto bo portal še posebej močan, kajti prejeli bomo posebne blagoslove, ki nam bodo omogočili, da resnično uresničimo svoje srčne želje in cilje. Portal bo naše srčne/dušne želje močno podprl in ustvaril situacije, priložnosti ali pa nam v življenje prinesel odnose, ki nam bodo pomagali pri uresničitvi naših želja, ciljev in vizije.

Letošnji portal 11/11 nam bo omogočil manifestacijo iz 5. dimenzije, zato bo realizacije vaših ciljev in želja božansko vodena ❤. Hkrati pa boste s pomočjo energij portala 11/11 vaše želje in cilje uresničevali na lahkoten, ljubeč in preprost način.

Pred nami je nekaj dnevno obdobje čarobne manifestacije, zato poskrbite, da boste sprejeli energije portala 11/11. V ta namen sem za vsa skanalizirala kar 3 vodene meditacije, ki se nahajajo tukaj>>

Ritual ob portalu 11/11

Prav tako pa sem za vas pripravila izredno močan ritual za uresničitev vaših želja, ciljev, idej, vizije, ki je zapisan spodaj, izvedete pa ga lahko vse do 14. novembra 2018.

  1. Poiščite miren, prijeten in varen prostor ter se udobno namestile.
  2. Za trenutek zaprite oči in umirite svoje misli.
  3. Zrižgite 3 svečke (lahko tudi čajne), super je če so zlate oz. rumene barve.
  4. Nato dvignite svojo zavest na 5. dimenzijo in zaznajte svoje srčne in dušne želje
  5. Na večji list papirja zapišite vse svoje želje in ta list nato zavijte v večji kristal pirita ali
  6.  Vsako željo zapišite na svoj list in vsako izmed njih zavijte v svoj manjši kristal pirita>>
  7. Liste položite med svečke in pustite, da dogorijo,
  8. Nato pa si vizualizirajte močne, stabilne, zdrave in kvalitetne temelje na katerih rastejo vaše želje
  9. Na koncu zasidrajte energijo manifestacije portala 11/11 in njegove svete kode neposredno v vaše želje – v ta namen sem vam skanalizirala 3 meditacije portala 11/11, ki so tukaj>>

Moč portala bo največja v nedeljo 11. novembra. Pa vendar so vrata portala odprta že nekaj dni prej in vse do 14. novembra, zato lahko ta ritual naredite kadarkoli v tem času in si tako podprete manifestacijo vaših želja, ciljev in idej.