Zvočna terapija - tibetanske sklede - Moje Prebujenje

Zvočna terapija – tibetanske sklede

  • DATUM in URA: po dogovoru
  • ČAS TRAJANJA: 45 – 60 minut
  • LOKACIJA: Ljubljana
  • PRISPEVEK: 65 €

Zvočna terapija je vse pogostejša oblika alternativnega zdravljenja, kajti vse več ljudi spoznava, da zvok s svojo vibracijo z lahkoto razbija blokade, zastoje in travme. V kolikor bi se vsak teden negovali z zvočno terapijo nebi nikoli zboleli.

Vibracija zvoka prodre globoko v telo,  vse do nivoja vsake posamezne celice. Celice sprosti, prenovi in pomladi ter jim povrne življenjsko energijo. Zvok razgrajuje blokade, izboljša pretok limfe in krvi hkrati pa tudi raztaplja travme ter lajša bolečine.  Prav tako vibracija zvoka deluje na čustveni in mentalni ravni, kjer raztaplja toksična čustva, odstranjuje stres, skrbi in ponovno prebudi um, kreativnost.

Potek zvočne terapije:

Zvočno terapijo izvajamo v ležečem položaju. Tibetanske sklede se v zaporedju polagajo na in ob telo, njihova vibracija pa se nežno razlije po vsem telesu. Vibracija zvoka potuje po meridijanih, po krvnem in limfnem obtoku in tako doseže vsako celico ter jo napolni z zdravilnim zvokom, jo harmonizira, neguje in spravlja v ravnovesje. Zvok počasi nadvlada tudi um in omogoči, da se popolnoma sprostite. Nato pa vibracija zvoka prične raztapljati stres, strahove, blokade in zastoje. Začutite popolni notranji mir in močno povezanost sami s seboj. Lahko vas objame tudi občutek lebdenja in blaženosti. Sproži se proces pomlajevanja in aktivacija samozdravljenja celic.

PRIJAVA NA ZVOČNO TERAPIJO

SORODNI DOGODKI

JUTRANJA MEDITACIJA

JUTRANJA MEDITACIJA

JUTRANJA MEDITACIJA