Zakaj kristali ne delujejo?

Kot kristaloterapevtka mnogokrat prejmem vprašanje “Ali kristali res delujejo”, še večkrat pa mi posamezniki zatrjujejo, da kristali ne delujejo.

Pa je to res?

Kristali so v zadnjem času postali modni hit. Kupimo jih lahko že na vsakem vogalu. Dobesedno! Na voljo so tudi v “igralni avtomatih”, kjer za evro ali dva dobiš kristal. Ogromno je spletnih trgovin s kristali… Skratka, kristali so postali zelo dostopni.

Kar je super.

Pa vendar zadnje čase opažam, da ogromno uporabnikov kristalov dela osnovne napake, predvsem zaradi neznanja uporabe kristalov v svojem življenju in si tako lahko naredijo več škode kot koristi.

Res je, da je uporaba kristalov relativno enostavna, pa vendar tudi tukaj veljajo določena pravila, ki so izjemnega pomena.

V videu vam predstavim 6 glavnih razlogov zakaj kristali NE delujejo.

Izjemnega pomena je, da se izmojstrite in osvojite kristalne osnove za pravilno delo, nego in uporabo kristalov, kajti le tako si boste s pomočjo kristalov močno izboljšali kvaliteto vašega življenja na vseh področjih.

V kolikor glavnih temeljev ne upoštevate oz. izvajate se vam bo upravičeno zdelo, da kristali ne delujejo. Lahko pa si situacijo, ki jo želite s kristali podpreti ali ozdraviti (pa naj si bo to zdravje ali povečanje prihodka) celo še poslabšate.

V ta namen sem sestavila spletni tečaj Zlati temelji o kristalih, v katerem boste spoznali ogromno različnih tehnik uporabe kristalov in številne vaje, ki vam bodo omogočile, da za kristale pravilno skrbite.

Celovit e-tečaj vam je na voljo TUKAJ >>>