Spletni tempelj - Moje Prebujenje

Spletni tempelj ali SPA za vašo dušo

Spletni tempelj je pravzaprav čudovit SPA za Vašo dušo, kajti namenjen je negi, zdravljenju, razvajanju in spoznavanju vaše duše.

Vsebuje ogromno različnih »poligonov«, ki razkrivajo številne informacije, modrosti, nasvete in vpoglede pa tudi izkušnje, izzive in lekcije vaše duše.

Vaša duša vam bo skozi številne e-meditacije, e-tečaje, e-delavnice razkrivala kdo ste, kam potujete in kaj je vaš cilj. Pri tem pa boste spuščali vse kar vam ne služi več, osvajali lekcije in premagovali izzive. Hkrati pa se bo vitaliziralo tudi vaše fizično telo ter se dvignila kvaliteta vašega življenja.

Spletni tempelj ima izredno pomembno vlogo pri združitvi duhovnega in zemeljskega, kajti šele, ko imamo vzpostavljeno to ravnovesje lahko zaživimo svoje dušno poslanstvo, ki nas v celoti izpolnjuje.

A

PA ŠE ZEMELJSKA RAZLAGA 😉

Spletni tempelj je spletna učilnica, ki sem jo za vas ustvarila z namenom lažjega, hitrejšega in učinkovitejšega dostopanja do vsebin, znanja in informacij, ki si jih želite. V praksi pa to pomeni, da lahko sedaj kjerkoli na svetu, iz udobja vašega naslonjača dostopate do te izjemne zakladnice znanja in informacij.

Spletna učilnica vam omogoča, da do katerega koli e-programa (e-tečaja, e-delavnice ali e-meditacije) dostopate kadarkoli in kjerkoli z vašim računalnikom, tablico ali telefonom. Tako bo vaše učenje enostavnejše hkrati pa tudi veliko bolj intenzivno, saj si boste želeno vsebino lahko predvajali neštetokrat in za vedno ostane vaša.

A

Enostavna uporaba spletne učilnice:

1. Izberete želen e-tečaj / e- meditacijo / e-delavnico.

2. Izpolnite obrazec za prijavo, ki se nahaja v opisu posameznega e-tečaja / e-delavnice /e-meditacije.

3. Izvedete plačilo (vse podatke prejmete na vaš e-naslov).

4. Na vaš e-naslov prejmete dostop do e-tečaja / e-delavnice / e-meditacije in ga lahko izvajate neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli.

e-Meditacije

Duhovna rast in dvig kvalitete življenja

Božanska ženska in moška energija

intenziven spletni tečaj

Moj življenjski preboj

3 tedenski tečaj

Zavestna manifestacija želja in ciljev

PRIHAJA V DECEMBRU

Aktivacija duhovnih čaker

6 tedenski tečaj

Celovita nega Čaker

Moje čakre žarijo

4 mesečni spletni tečaj

Zvočne kopeli po čakrah

8 zvočnih kopeli

Fizične vaje za pretočnost čaker

več kot 60 vaj (video)

Moč kristalov

Nega odnosov s kristali

spletni VIDEO program

ZAVESTNA NOSEČNOST – spletne vodene čutilizacije

Brezplačna e-meditacija zate


Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

Udeleženci o nas

Trgovina za dušo