Prestižna nega obraza s kristali - Moje Prebujenje

Nega obraza s kristali

  • DATUM in URA: po dogovoru
  • ČAS TRAJANJA: 60 minut
  • LOKACIJA: Ljubljana
  • PRISPEVEK: 110 €

Nega obraza s kristali je edinstvena metoda, ki neguje vašo kožo s pomočjo kristalov na popolnoma naraven način, da postane sijoča, čvrsta in mladostna. 

Koža na obrazu je daleč najbolj izpostavljen del našega telesa, zato potrebuje prav posebno nego, ki mora vsebovati naravne sestavine in koži omogočiti, da se razstrupi, regenerira in učvrsti.

Zdrav in mladostni videz obraza izredno učinkovito ohranjamo z nego, ki jo izvajamo s kristali. Edinstvena prednost kristalov je namreč v njihovi specifični vibraciji, s pomočjo katere močno podprejo čiščenje, obnovo in pomlajevanje kože, tako na obrazu kot tudi na telesu.

Pri izvajanju nege obraza s skrbno izbranimi kristali koža bistveno hitreje postane bolj elastična, sijoča, čvrsta, mladostna, na otip pa mehka in gladka, zmanjšajo se gube, koža dobi naraven žar.

Učinki kristalne nege obraza:  

* koža postane napeta, čvrsta, elastična,

* gubice se zmanjšajo in koža postane mladostnejša,

* zmanjšajo se podočnjaki,

* obraz postane sijoč, žareč,

* koža je na otip bolj mehka in gladka,

* spodbuja limfni sistem,

* krepi cirkulacijo,

* blagodejno vpliva na psihično počutje,

* umirja in sprošča,

* okrepi se zdravje in vitalnost notranjih organov…

Obraz je tudi zemljevid naših notranjih organov, kar pomeni da določen predel obraza predstavlja oz. je pokazatelj zdravstvenega stanja posameznega notranjega organa. V kolikor negujemo obraz s specifičnimi kristali in pri tem uporabimo primerno tehniko, skrbimo tudi za krepitev zdravja notranjih organov.

Navedeno pomeni, da lahko s pravilno negovalno tehniko vplivamo in izboljšamo, ne le videz kože, temveč tudi vitalnost in zdravje notranjih organov.

Nega obraza s kristali je še posebej primerna, če:

* si želite mladosten, sijoč, zdrav in žareč videz obraza

* zgladiti gubice in povečati čvrstost kože na obrazu

* biti zdravi in vitalni

* okrepiti zdravje notranjih organov

* povečati cirkulacijo in okrepiti imunski sistem

* izboljšati splošno počutje

* zmanjšati stres in odvreči skrbi, bremena, ki niso vaša

Izjemno primerna je tudi za ljudi, ki so zaradi hitrega življenjskega tempa pod stresom, imajo ogromno obveznosti in skrbi ter premalo časa za sprostitev (znaki se večinoma kažejo kot gube na čelu, okrog oči in ustnih kotičkov), saj nega obraza s kristali pripomore k odpravi stresa, blokad in zastojev ter omogočijo pretočnosti življenjske energije (gladijo se gube, odpravljajo glavoboli, visok pritisk, bolečine…).

Kristalna nega obraza je edinstvena metoda, ki na popolnoma naraven način neguje vašo kožo, pri tem pa blagodejno vpliva tudi na zdravje in vitalnost celotnega telesa.

PRIJAVA NA NEGO OBRAZA S KRISTALI

SORODNI DOGODKI