5 začetniških napak pri uporabi kristalov

Ste vedeli, da so nekateri kristali “strupeni”, če pridejo v stik s kožo? In, da si z neprečiščenimi kristali lahko naredite več škode kot koristi?

Dandanes obstaja res ogromno informacij, kako s kristali ravnati – kaj storiti, česar ne, kdaj in kako jih uporabiti…

Kot kristaloterapevtka pa zadnje čase opažam, da ogromno uporabnikov kristalov dela osnovne napake, predvsem zaradi neznanja o pravilni uporabi kristalov.

Na ta način si lahko v svojem življenju naredijo več škode kot koristi.

Čeprav je lahko zdravljenje s kristali tako preprosto kot to, da nase položite nekaj kristalov in uživate v kristalni energiji 20 minut, je zagotovo nekaj stvari, ki bi jih morali vedeti in upoštevati, preden začenjate delati s kristali. 

Najprej je pomembno vedeti, da vsi kristali niso primerni za čiščenje z vodo. Nekateri, kot so selenit, halit ali malahit, se lahko raztopijo in poškodujejo, če jih izpostavimo vodi.

Prav tako lahko surovi kristali sproščajo prah, ki vsebuje elemente kot so baker ali aluminij, kar je lahko zelo nevarno, če pride v stik s kožo.

Da se izognete takšnim napakam in da boste razumeli osnove kristaloterapije, sem pripravila kratek izobraževalni video, ki ti razkriva ‘5 pogostih napak pri zdravljenju s kristali za začetnike’.

V tem 14-minutnem videu boste spoznali, kako pravilno ravnati s kristali in kako se izogniti najpogostejšim napakam, ki bi lahko zmanjšale učinkovitost vaše kristalne prakse ali celo škodovale vam ali vašim dragocenim kristalom.

Uživaj v kristalnih energijah in se maksimalno podpri s kristali.

V kolikor si želiš DODATNA znanja, kako kristale popolnoma prečistiti (brez da jih poškoduješ) in resetirati na 0 klikni  TUKAJ >>>

PS.: Obesek kvarčna zvezdica črni turmalin ti je na voljo  TUKAJ >>>