Kristali in kristalni rituali ob POLNI luni

Polna luna prinaša jasne vpoglede v globino naših čustev, odnosov, situacij. Hkrati vam omogoči, da temeljito, globinsko in celovito prečistite ter spustite vse kar vas ne podpira, ne služi in ne osrečuje.

Enkrat na približno dve leti in pol se zgodi, da sta v koledarskem mesecu dve polni Luni. Drugi polni luni v mesecu se reče modra luna.

Superluna pa se pojavi, ko je Luna na svoji najbližji točki do Zemlje. Takrat je luna približno 14% večja in 30% svetlejša kot običajna polna luna.

Polna luna je idealen čas za odpuščanje, čiščenje in ljubeče spuščanje vsega kar nas ne podpira več.

Jutranji ritual: na tešče spij kozarec toplega eliksirja z 2-3 ščepci soli. To bo telesu omogočilo nežno čiščenje in odplakovanje toksinov. Priporočam uporabo eliksirja Detox ali Odprava celulita in hujšanje.

Večerni ritual: naredi si kristalni peeling (če nimaš kristalnega, uporabi solnega). Tako boš prečistil-a svoje čustveno telo in spustil-a vsa čustva, ki niso v višji vibraciji.

Za pikico na i pa se okopaj ali oprhaj v kristalni kopeli (če nimaš kristalne kopeli, uporabite solno).

Vse zgoraj navedene rituale lahko izvajaš 2-3 dni pred in po polni luni. 

Pri tem pa je pomembno, da uporabimo prave kristale in pravilne tehnike. Vsi kristali in jasna navodila za pripravo kristalnega peelinga in kristalne kopeli so ti na voljo  TUKAJ >>>. Na tebi je le, da preneseš v prakso.

POMEMBNO: 

Preden pričnete kristale uporabljati, vedno poskrbite, da so:

  • popolnoma prečiščeni,
  • resetirani na 0,
  • primerno programirani.

Kristali primerni za takojšnjo izvedbo vseh 3 ritualov in video posnetki za pravilno izvedbo ritualov so na voljo  TUKAJ >>>

Sama že leta sodelujem z luno in njenimi cikli. Pri tem pa seveda uporabljam kristale in kristalne rituale, ki podporo lune še povečajo.

Za vse, ki si želite CELOVITO kristalno podporo in maksimalen učinek kristalov ob POLNI luni si oglejte posnetek e-delavnice: Kristali in rituali ob POLNI luni, v kateri sem predala uspešne kristalne tehnike, ki jih sama uporabljam v času polne lune.

Na voljo  TUKAJ >>>