BREZPLAČNI e-TAČAJ - Harmonizacija odnosov - Moje Prebujenje

Odnosi – to je področje, ki je v našem življenju najpomembnejše, kajti če odnosi niso ljubeči, podporni in harmonični se le-to preslikava na vsa naša življenjska področja.

Mesec februar pa je tudi mesec v katerem bodo odnosi pod drobnogledom. To pomeni, da se bodo nežno raztopili odnosi, ki nas ne podpirajo ter se okrepili tisti, ki nam dajejo podporo.

Pa vendar je ta dinamični sprehod po vseh naših odnosih lahko zelo turbulenten, kajti vsaka transformacija prinaša izzive. In transformacija lahko poteka na boleč ali ljubeč način – izbira pa je vedno naša!!!

a

Da boste lažje, hitreje in predvsem ljubeče šli skozi to turbulentno obdobje, sem za vas pripravila 3 dnevni BREZPLAČNI negovalni program za Harmonizacija odnosov, ki bo močno podprt s kristalnim kraljestvom.

Sem Tanja Podreberšek Sekirnik, z dušo in srcem predana kristalom že od malih nog. Obožujem jih in si z njimi vsakodnevno negujem in harmoniziram tudi vse svoje odnose v življenju :).

Vabljeni na 3 dnevni BREZPLAČNI e-tečaj na katerem se boste naučili kako prečistiti, negovati in harmonizirati:

* odnos do sebe

* partnerski odnos

* prijateljske odnose

* družinske odnose

* poslovne odnose

Super, a ne?

POTEK BREZPLAČNEGA e-TAČAJA: 

* od 1. do 3. februarja 2020

 * v tem času boste na vaš e-naslov prejeli dostop do video vsebin (cca 10 min video)

* tehnike in metode za čiščenje, nego in harmonizacijo odnosov lahko izvajate kadarkoli tekom dneva

* dostop do vsebin pa boste imeli vse do 5. februarja 2020, nato pa vas vabim, da se mi pridružite na 7-dnevnem e-tečaju: Moja duša dvojčica & Ljubeč partnerski odnos. Več TUKAJ >>>

VSEBINA 3 dnevnega e-tačaja:

1. DAN bo namenjen čiščenju, in sicer se boste naučili kako iz odnosov odstraniti stara, zastarana, toksična in težka čustva ter občutke.

2. DAN bo namenjen negi vseh odnosov, ki jih imate v življenju.

3. DAN bo namenjen harmonizaciji odnosov in dvigu kvalitete vašega življenja.

Namen izziva je, da vse svoje odnose:

* prečistite

* negujete

* harmonizirate.

Pridružite se mi, da skupaj dvignemo kvaliteto vaših odnosov!

a

PS.: Samo za udeležence 3 dnevnega e-tečaja sem pripravila fantastičen KRISTALNI PAKET – Harmonizacia odnosov, ki je v času izziva znižan – 60% (na voljo je omejeno število paketov).  Na voljo vam je TUKAJ >>>

PPS.: V drugi polovici februarja pa vas bom močno podprla še s 7-dnevnim spletnim tečajem: Moja duša dvojčica & ljubeč partnerski odnos, ki je namenjen negi ljubezenskega odnosa (obstoječega ali prihajajočega).

PRIJAVA NA BREZPLAČNI e-TEČAJ

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.