Sijoče čakre - individualni VIP intenziv - Moje Prebujenje

Sijoče čakre

Individualni VIP intenziv, ki vam prinese čiste, pretočne in sijoče čakre ter posledično močno dvigne kvaliteto vašega življenja na vseh področjih.

a

Ja, vsi imamo čakre, pa če to verjamemo ali ne. Imamo pa veliko prednost tisti, ki se jih zavedamo, saj lahko tako zavestno poskrbimo, da so čiste in pretočne ter nam dovajajo življenjsko energijo v vsa naša življenjska področja in hkrati negujejo vsa naša telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovno).

Dejstvo pa je, da čaker ne morete fizično zatipati, ker obstajajo na energijski ravni, tako kot vaša aura in energijsko telo. So pa bistveno bolj goste kot avra, zato jih lažje zaznate.

a

Čakre so energijski centri, skozi katere se pretaka življenjska energija, ki vpliva na kvaliteto vsega vašega življenja.

Individualni VIP intenziv “Sijoče čakre” je namenjen celoviti negi vaših čaker, da postanejo popolnoma energijsko pretočne, čiste in sijoče. 

Traja pol delovnega dne in je individualen (1:1).

Na voljo so le 4 termini na mesec (datum določimo po dogovoru).

POTEK VIP intenziva

Že ob prihodu vas bo nežno objel vonj eteričnih olj, ki bo skozi celoten VIP intenziv še dodatno negoval vaše čakre. Takoj na začetku se mu bo pridružila še energija kristalne esence in že bova pripravljena na raziskovanje vaših 7 glavnih čaker. Najprej boste prejeli informacije o stanju vaših čaker ter kako blokade v njih vplivajo na vaše življenje. Nato pa se bova nežno potopila v globino vsake izmed čaker.  Vzela si bova ogromno časa za raztapljanje, čiščenje, nego, uravnovešanje vaših čaker ter tudi za vzpostavitev pretočnosti življenjske energije v njih. Na koncu VIP intenziva bodo vse vaše čakre popolnoma pretočne, žareče in sijoče.

Celoten individualni VIP intenziv poteka v kombinaciji prijetnega pogovora in številnih negovalnih tretmajev.

Več kot je življenjske energije v vaših čakrah, bolj so pretočne, uravnovešene, sijoče in čiste. Vi pa zdravi, polni energije, novih zamisli, ustvarjalni, obdani s harmoničnimi odnosi, hodite v službo, ki vas izpolnjuje, ste finančno preskrbljeni, imate cilje, ki jih z lahkoto dosežete, ste samozavestni, zaupate vase, počutite se sprejeti, ljubljeni, varni itn.

Ravno zato je tako zelo pomembno, da so čakre očiščene, pretočne in napolnjene z življenjsko energijo. Kadar temu ni tako so čakre blokirane in življenjska energija skoz njih ne more nemoteno teči, kar na fizičnem telesu občutimo kot bolečino oz. bolezen, utrujenost, stres hkrati pa se neravnovesje kaže tudi na čustvenem področju, odnosih, samozavesti, zaupanju vase in nenazadnje na finančno – materialnem stanju.

Tudi, če je samo ena čakra nepretočna oz. blokirana se ustavi pretok energije, ki teče skozi vse čakre in v skrajnem primeru se lahko posledica ene same nepretočne čakre kaže kot težave na vseh življenjskih področjih.

Npr.: imate blokado /e na grleni čakri, kar se v praksi lahko kaže kot trema, govorna napaka, ne zmorete povedati svojega mnenja, svoje resnice, pogosto se strinjate z drugimi, čeprav je vaše mnenje drugačno, ne zmorete reči »ne«, velikokrat vas boli grlo, imate angine…

Znano? Jaz priznam, da sem pred leti imela točno takšen izziv.

Sedaj pa si predstavljajte, da raztopite blokade na grleni čakri in jo hkrati napolnite z življenjsko energijo ter pričnete svobodno izražati svojo resnico, poveste svoje mnenje, postavite se zase (ali za koga drugega), z lahkoto rečete »ne«, izgine trema, bolezni in bolečine v predelu grla.

Najpomembnejših je sedem glavnih čaker, ki so razporejene od trtice do glave in prav vsaka izmed njih je povezana z  živčnimi centri ob hrbtenjači, organi, žlezami ter izredno močno vplivajo tako na fizično telo, kot tudi na miselne, čustvene, intuitivne, duhovne in energetske funkcije.

INDIVIDUALNI VIP INTENZIV »SIJOČE ČAKRE« VAM PRINAŠA

* pregled in natančno razlago stanja vaših 7 glavnih čaker (izzivi, iluzije, projekcije, strahovi…),

* jasne informacije na katero življenjsko področje vplivajo blokade na vaših čakrah,

* aktivacijo vseh 7 glavnih čaker,

* raztapljanje blokad ter čiščenje in nego 7 glavnih čaker,

* polnjenje 7 glavnih čakre z življenjsko energijo in vzpostavitev pretočnosti energije v njih,

* najustreznejšo vajo za vzdrževanje pretočnosti vsake posamezne čakre,

* številne negovalne tretmaje, ki bodo aktivirali čakre, prečistili blokade, negovali čakre in vzpostavili nemoten pretok življenjske energije v njih in posledično tudi na vseh vaših življenjskih področjih,

* individualna personalizirana orodja, ki bodo po VIP intenzivu negovala vaše čakre.

Po individualnem VIP intenzivu bodo vaše čakre žarele v svojih čudovitih barvah. Vse bodo sijoče, enako velike, čiste, energijsko pretočne in polne življenjske energije.

Tekom individualnega VIP intenziva »Sijoče čakre« boste prejeli tudi 2 izjemno pomembni aktivaciji:

* aktivacijo čaker na rokah

* aktivacijo čaker na nogah

KO KONEC NI KONEC

Najin individualni VIP intenziv pa se s tem še ne bo končalo.

V roku nekaj dni po VIP intenzivu boste brezplačno prejeli še:

* 8 avdio posnetkov zdravilno – negovalnih zvočnih kopeli po čakrah, ki jih boste lahko uporabili kadarkoli boste začutili, da so se na posameznih čakrah ponovno pojavile blokade. Namreč, zvok tibetanskih skled nežno a izredno učinkovito in hitro raztopi vse zastoje v čakrah,

* 8 video posnetkov – vaje za fizično telo, ki odlično negujejo in hkrati krepijo vaše čakre ter močno povečajo dotok življenjske energije vanje.

Na individualnem VIP intenzivu »SIJOČE ČAKRE« prejemate personalizirane BONUSE:

* 1 osebno kanalizirano meditacijo za nego, čiščenje in polnjenje čaker z življenjsko energijo

* programiran kristal za življenjsko področje, kjer potrebujete največ podpore.

INVESTICIJA

Vrednost? Neprecenljiva, saj se bo kvaliteta vašega življenja na vseh področjih močno dvignila.

Vaša investicija v vas? Samo 1.250 €.

Niste povsem odločeni ali je individualni VIP intenziv »Sijoče čakre« za vas?

Vabljeni na BREZPLAČNI telefonski posvet. Na podlagi tega posveta se nato odločiva (tako jaz, kot vi) ali nadaljujeva z individualnim VIP intenzivom. Za brezplačni posvet se prijavite spodaj, in sicer tako, da odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

a

DARILA & BONUSI

DARILO1: 1 osebna kanalizirana meditacija (vrednost 100 €),

DARILO2: 8 avdio posnetkov zdravilno – negovalnih zvočnih kopeli po čakrah (vrednost – 110 €)

DARILO3: 8 video posnetkov – vaje za fizično telo (vrednost 110 €)

DARILO4: programiran kristal (vrednost – neprecenljiva)

POTEK individualnega VIP intenziva »Sijoče čakre«

Individualni VIP intenziv traja 3,5 ure (od 7.30 do 11.00 ali 12.00 do 15.30 ali 16.30 do 20.00). Pogostitev (sadje, piškoti, pijača) všteta v ceno. Vsebuje poglobljene vpoglede v vaše čakre, številne tretmaje za aktivacijo, nego, čiščenje in polnjenje čaker, personalizirana orodja ter bogata darila in bonuse.

TOREJ INDIVIDUALNI VIP INTENZIV »SIJOČE ČAKRE« JE ZA VAS, ČE ŽELITE:

✔️ prejeti natančne informacije o stanju vaših čaker,

✔️ spoznati na katera življenjska področja vplivajo blokade v vaših čakrah,

✔️ popolnoma aktivirati čakre, raztopiti blokade in napolniti čakre z življenjsko energijo,

✔️ vzpostaviti nemoten pretok življenjska energije v vaše čakre in posledično v vsa vaša življenjska področja,

✔️ dvigniti kvaliteto svojega življenja na katerem koli področju,

✔️ prejeti personalizirana orodja za doživljenjsko nego vaših čaker,

✔️ narediti izjemne preboje in velike korake v življenju.

NAVODILO ZA PRIJAVO:

Ker želim, da na individualnem VIP intenzivu »Sijoče čakre« narediva res velik preboj in nanj prideva oba dobro pripravljena, sem za vas pripravila nekaj kratkih vprašanj. Na vsa vprašanju obvezno odgovorite in si izberite želeni termin za srečanje, ki je v Ljubljani. Srečanje je individualno, torej 1:1.

a

a

Bolj kot so Vaše čakre čiste in sijoče, bolj kvalitetno je vaše življenje!

a

z Vami in za Vas

Tanja Podreberšek Sekirnik