Intenziven tečaj: NEGA OBRAZA IN TELESA S KRISTALI

Intenziven tečaj: NEGA OBRAZA IN TELESA S KRISTALI

Nega obraza in telesa s kristali

a

Intenziven spletni tečaj – Nega obraza in telesa s kristali

KDAJ in KJE: po prejetem nakazilu prejmete celoten tečaj na vaš e-naslov in so za vedno vaše, tako da jih lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli

INVESTICIJA: 530€ + DARILO v vrednosti 180€

Tako ženske kot tudi moški, si želimo biti lepi, zdravi, vitalni in privlačni. Ravno koža, ki je naš največji organ, je tudi najboljši pokazatelj našega zdravja in počutja (tako fizičnega kot tudi psihičnega in umskega), zato je tako zelo pomembno, da zanjo lepo skrbimo, jo vseskozi negujemo in hkrati spremljamo vse njene spremembe.

Žal, pa je najbolj izpostavljena ravno koža na obrazu, zato je izredno pomembno, da ji posvetimo posebno nego. Koža na obrazu nam tudi (po)kaže zdravstveno stanje in vitalnost notranjih organov, kar pomeni, da lahko s pravilno negovalno tehniko vplivamo tudi na zdravje in vitalnost posameznih organov.

Najlažje in najučinkovitejše zdrav, lep in mladostni videz obraza ohranjamo z masažo, ki jo izvajamo s kristali. Pri izvajanju nege s skrbno izbranimi kristali koža bistveno hitreje postane bolj elastična, sijoča, čvrsta, mladostna, na otip mehka in gladka, zmanjšajo se gube, koža dobi naraven žar… Nega kože s kristali pa ne poskrbi samo za mladosten in sijoč videz obraza ampak blagodejno vpliva tudi na naše celotno fizično telo, saj se hkrati zdravijo in negujejo tudi notranji organi, vzpostavi se ravnovesje v telesu, krepi se imunski sistem, poveča se cirkulacija, okrepi se dotok kisika in hranljivih snovi, izboljša se počutje (fizično in psihično)…

Redna nega obraza s kristali je še posebej primerna za ljudi, ki so zaradi hitrega življenjskega tempa pod stresom, imajo ogromno obveznosti in skrbi ter premalo časa za sprostitev (znaki se večinoma kažejo kot gube na čelu, okrog oči in ustnih kotičkov), saj nega obraza s kristali pripomore k odpravi stresa, blokad in zastojev ter omogočijo pretočnosti življenjske energije (gladijo se gube, odpravljajo glavoboli, visok pritisk, bolečine…).

Spletni tečaj: Nega obraza in telesa s kristali zaobjema:

Teoretični del:

• osnove o kristalih:

* kaj so kristali,

* nastanek kristalov,

* uporaba kristalov,

* delovanje kristalov,

• čiščenje, polnjenje in programiranje kristalov,

• uporaba kristalov (zase, za druge),

• eliksirji za nego obraza in telesa s kristali:

* eliksir za detox,

* eliksir za mladost in lepoto,

* eliksir za čiščenje vnete kože (mozolji, akne…)

* eliksir za celovito nego telesa,

• nega OBRAZA s kristali:

* nega obraza s kristali (več tehnik),

* kateri kristali so primerni za nego obraza,

* tehnike za nego obraza (več tehnik),

* tehnike in kristali za pomlajevanje,

* tehnike in kristali za zdravje in vitalnost,

* tehnike in kristali za razstrupljanje (detox),

* tehnike in kristali za nego problematične kože,

* tehnike in kristali za sproščanje stresa,

* vpliv kristalov na notranje organe,

• energizacija krem, olj in ostalih kozmetičnih produktov z vibracijo kristalov:

* kateri produkti so primerni za energizacijo s kristali,

* tehnike energizacije (več tehnik),

* na kaj moremo biti izredno pazljivi,

* kako uporabljamo energiziran produkt,

• nega TELESA s kristali:

* nega telesa s kristali (več tehnik),

* kateri kristali so primerni za nego telesa,

* ravnanje, skrb in nega kristalov za telo…

Praktični del:

• priprava lastnega eliksirja za čiščenje obraza,

• priprava eliksirja mladosti in lepote,

• nega obraza s kristali – več tehnik,

• izvedba kristaloterapije obraza – različni nameni (detox, pomlajevanje, anti stres…,

• tehnike za nego obraza -več tehnik,

• nega telesa s kristali – več tehnik,

• energizacija krem, olj in ostalih kozmetičnih produktov z vibracijo kristalov – več tehnik…

Tečaj »Nega obraza in telesa s kristali« bo imel zelo velik poudarek na praktičnem delu – izvajanju nege obraza in telesa s kristali, tako boste udeleženci vso znanje že na samem tečaju preskusili in delo s kristali v popolnosti osvojil.

Spletni tečaj obsega:

* 30 bogatih modulov v obliki video posnetkov, ki vsebujejo teorijo, vaje, tehnike in demonstracijo dela s kristali za nego obraza in telesa (všteti tudi moduli e-tečaja: Zlati temelji o kristalih),

* 3 čudovite avdio meditacije,

* obsežno pisno gradivo

Vso gradivo za spletni tečaj (video in avdio posnetke ter pisno gradivo) prejmeta na vaš e-naslov, ga preprosto prenesete na vaš računalnik in za vedno ostane vaše, tako ga lahko kadarkoli pogledate in izvedete vaje, tehnike in meditacije. 

Po opravljenem tečaju boste usposobljeni za nego s kristali tako obraza kot tudi celotnega telesa, ki jo boste lahko učinkovito izvajali sebi ali drugim.

Vsak udeleženec tečaja prejme obsežno gradivo.

Tečaj je primeren za vsakogar, saj predznanje ni potrebno.

Toplo vabljeni!

KAKO POTEKA SPLETNI PROGRAM:

Spletni tečaj prejmete na vaš e-naslov, si ga preprosto prenesete na svoj računalnik in za vedno ostane vaš, tako, da ga lahko kadarkoli ponovno pogledate in izvedete vse vaje, meditacije in tehnike, ki jih potrebujete za nego obraza in telesa s kristali.

PRIJAVA NA SPLETNI TEČAJ

Izberi datum*

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV:

 

Udeležila sem se tečaja nege obraza, ker sem takoj začutila pozitivno energijo in ker sem želela poglobiti znanje in dobiti nove izkusnje za moje nadaljne delo. Tečaj mi je prinesel veliko novega znanja, predvsem pa je bil zelo prakticne in izkustvene narave, kar mi je bilo posebej vsec. In lepa, nezna energija Tanje, ki je tecaj vodila. Hvala Tanja za vse, kar si delila. Se veselim kristaloterapije in nadaljevanja nege 😉 💚

Alja G.


Tečaj s kristali je potekal v toplem in sproščenem vzdušju, všeč mi je bila Tanjina pristnost in preprostost. Pridobljeno znanje in izkušnje bom lahko s pridom uporabljala za izboljšanje svojega videza, zdravja in počutja, zato se že veselim nadaljnjih podobnih izkušenj v družbi s čudovitimi kristali.
Jasmina


Na tečaj me je vleklo pa nisem točno vedela zakaj. Po njem bi lahko rekla, da pozitivna energija, dragoceno znanje in transformacijska izkušnja, ki me je čakala tam. Tanja podaja znanje na lahkoten način in ustvarja prostor, kjer lahko izraziš to kar si. Kristali pa so tako ali tako učitelji svoje vrste in lepo je, da jim damo ponovno sveto mesto v naših življenjih. Kot obrazna refleksoterapevtka sem potrdila nekatera znanja in obogatila malho modrosti. Kot bitje pa prejela pomemben uvid in čutno izkušnjo. Vsekakor priporočam.

Patricija L.


Skozi tečaj me je Tanja pripeljala v svet kristalov. To je svet kjer začutiš,da si del Zemlje, del lepote zdravljenja z naravo. Naravna moč je še vedno tista katera nas naboje zdravi saj »Zdravnik zdravi a narava ozdravi«. Jaz sem v to prepričana.

Beisa R. V.

Na tečaju je bilo čarobno. Ponovno sem se povezala z energijo kristalov in njihovo močjo. V meni si zbudila zavedanja čiščenja kristalov, dajanja namere in aktiviranja njihove moči. Ko smo si negovale kožo na obrazu, se je le-ta takoj odzvala na vibracije kristalov in prav posebno zažarela. Kristale si od tečaja polagam na obraz vsak večer in z njimi preidem v tako globoko sproščujoče stanje. Imam 2 fanta in tudi onadva si z veseljem pustita položit kristale na obraz in lepo zaključit dan :).

Nevenka N.

SORODNI DOGODKI