ZAVESTNA NOSEČNOST

ZAVESTNA NOSEČNOST
  • KDAJ: kadarkoli boš želela
  • KJE: v udobju tvojega doma ali na dopustu
  • KAKO: na tvojem računalniku / telefonu / tablici
  • PRISPEVEK: 120€

spletni tečaj ostane za vedno tvoj 

Draga Nosečka!

Točno ta trenutek si v enem najlepših obdobju svojega življenja. Žariš in siješ. Tvoja lepota je izjemna.  Ne verjameš? Poglej se v ogledalo :). Čudovita si, a ne? (tudi če ne gre vse po tvojem planu).

In ravno v času nosečnosti je tako zelo pomembno (zate in za dojenčka), da sta vseskozi v stiku, da se počasi in nežno spoznavata ter uživata v teh neprecenljivih prvih trenutkih.

Bodi zelooo nežna do sebe, neguj se, razvajaj se, poskrbi za svoje fizično in psihično počutje. Prav tako pa se že sedaj spoznaj s svojim dojenčkom, okrepi vajino vez, prepoznaj njegove želje, potrebe in karakter že v trebuščku in zavej se vsakega giba svojega dojenčka v trebuščku.

Številne raziskave so pokazale, da se bodoče mamice vedno bolj zavedate, kako zelo pomembno je prenatalno obdobje (prvih 9 mesecev dojenčka v trebuščku). Zato se ogromno nosečnic dandanes s posebno pozornostjo posveča svojemu dojenčku že v trebuščku in hkrati skrbi zase, ne samo na fizični ravni, temveč tudi na čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. Ja, nosečnice delate ogromne korake v dobrobit svojih dojenčkov s tem, ko dejansko živite zavestno nosečnost, le-ta bo imela velik pozitiven vpliv na dojenčka že sedaj v trebuščku in kasneje na življenje vašega otroka, saj omogoča:

* zdravo in vitalno nosečnost,

* čustveno stabilnost v nosečnosti,

* da resnično začutite svojega dojenčka in se z njim povežete,

* vzpostavi nit ljubezni z dojenčkom,

* okrepi komunikacijo in povezavo z dojenčkom,

* je orodje s katerim lahko prisluhne željam in potrebam svojega dojenčka že v trebuščku,

* spoznate karakter svojega dojenčka že v trebuščku,

* raztopite strahove glede poroda,

* se fizično, psihično in mentalno pripravite na porod (raztapljanje strahu) itn.

Dejstvo je, da se v prenatalnem obdobju ogromno dogaja. Dojenček sidra svoje lastne energije in hkrati sprejema in se močno povezuje z energijo mame. Vse, kar čuti mamica, čuti tudi dojenček in ti občutki ter čustva se sidrajo kot pomembne informacije v njegovo telo (v fizično, čustveno in mentalno telo) in ga bodo spremljali vse njegovo življenje. Zato je tako zelo pomembno, da mamice v času nosečnosti lepo skrbite zase, se negujete in se predvsem imate rade. To ne pomeni, da sedaj hodite samo še v kozmetične salone… ja, tudi kdaj za pocrkljat, predvsem pa je, da ste bodoče mamice v tem času stabilne, mirne, da se znate na nežen način lotiti izzivov in hkrati da znate na ljubeč način postaviti zdrave meje.

Pri vsem tem pa je bodoči mamici v izjemno pomoč in podporo vodena čutilizacija, ki omogoča, da se v prvi vrsti bodoča mamica poveže sama s sabo, da začuti, kaj so njene potrebe, želje in cilji. Ko je tako v stiku sama s seboj je mirna, umirjena in harmonična. Z lahkoto se sliši in sledi svoji intuiciji. Posledično je srečna pa tudi zdrava in vitalna, kar je izredno pomembno, še posebej v času nosečnosti. Prav tako pa vodena čutilizacija blagodejno vpliva tudi na otroka, saj se v času izvajanja čutilizacije mami in otrok močno povežeta, začutita in mnogokrat tudi komunicirata. Mami lahko tako že v fazi nosečnosti zazna, kakšen je njen otrok, kaj mu je všeč, kakšne so njegove lastnosti in kako mu lahko resnično da tisto, kar potrebuje. Dojenček pa tako že v trebuščku dobi občutek varnosti, sprejetosti in ljubljenosti.

Vodena čutilizacija je izjemno orodje, ki nosečnico popolnoma sprosti in posledično blagodejno vpliva tudi na dojenčka v trebuščku. Hkrati pa vodena čutilizacija omogoča, da se nosečnica resnično poveže sama s seboj, da prepozna svoje potrebe, želje in hotenja ter tako sama poskrbi za zdravo, vitalno, čustveno stabilno nosečnost. Prav tako se s pomočjo vodenih čutilizacij nosečnica pripravi (psihično in fizično) na porod, ki je zato hitrejši, lažji in manj travmatičen tako za otroka kot za nosečnico. Izjemen doprinos vodenih čutilizacij je vzpostavitev močne povezanosti med mamo in dojenčkom. Nosečnica že tako v času same nosečnosti spozna želje, lastnosti in karakter svojega otroka.

Vodene čutilizacije v sklopu »Zavestna nosečnost« so izjemno skrbno načrtovane in popolnoma prilagojene nosečnicam. Vsaka izmed vodenih čutilizacij je zelo nežna, pomirjujoča in hkrati omogoča prav posebno doživetje, saj z njihovo pomočjo pridete v globok stik same s seboj in s svojim dojenčkom.

Občutki med in po vodeni čutilizaciji so izjemni, saj spustite bremena in raztopite stres in napetosti. Hkrati pa se napolnite s harmonijo, mirom in ljubeznijo ter se močno, močno 

povežete s svojim dojenčkom v trebuščku.

Celotni sklop vodenih čutilizacij prejmete na vaš e-naslov, da jih lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli boste želele (v udobju vašega doma, na dopustu, čakalnici, na vlaku itn.).

Namen, cilj in učinek vodenih čutilizacij »Zavestna nosečnost« je, da se:

* krepi vez med bodočo mamico in otrokom,

* blagodejno vplivajo na razvoj dojenčka (fizično, čustveno in mentalno),

* dojenček dobi občutek varnosti, sprejetosti in ljubljenosti,

* umirijo bodočo mamico,

* vzpostavi se komunikacijski kanal med otrokom in bodočo mamico,

* sproščajo se napetosti, stres in bremena,

* zmanjšajo se strahovi pred porodom in olajša sam porod…

Sklop »Zavestna nosečnost« zaobjemajo naslednje vodene čutilizacije:

1. Najini trenutki

2. Kaj mi sporoča moj dojenček

3. Hormonski detox

4. Jaz, najboljša mami na svetu

5. Priprava na porod in raztapljanje strahu

6. Popolna sprostitev – zvočna kopel

1. Najini trenutki

Je vodena čutilizacija, ki vama bo omogočila miren, varen in ljubeč prostor kjer se bosta vi in vaš dojenček sproščeno družila, crkljala, negovala in predvsem uživala v vajinih privih skupnih trenutkih. V tej vodeni čutilizaciji boste spoznali kaj je resnična brezpogojna ljubezen. Občutili boste nežno vibracijo svojega dojenčka in si dovolili, da se vajina medsebojna čustva nežno prelivajo. Ta čutilizacija bo imela na dojenčka izjemno blagodejen vpliv, saj mu boste skozi njo dali občutek varnosti, sprejetosti in ljubljenosti.

2. Kaj mi sporoča moj dojenček

V tej vodeni čutilizaciji boste spoznali želje, potrebe in karakter sovjega dojenčka. Prav tako boste v tej vodeni čutilizaciji krepili vajino medsebojno komunikacijo in povezavo, kar vam bo omogočilo, da boste, ko se bo dojenček rodil, lažje prepoznali in razumeli kaj vam dojenček sporoča skozi svojo verbalno in neverbalno komunikacijo. Prav tako pa poste skozi to vodeno čutilizacijo krepili vajino nit ljubezni.

3. Hormonski detox

Vodena čutilizacija hormonski detox vam bo omogočila, da se resnično sprostite, da začutite kvalitete ljubezni, notranjega miru, sreče, radosti, veselja… in z njimi napolnite vsako celico vašega telesa. Tako boste sprostili sebe do nivoja posamezne celice, ki se bodo regenerirale, postale bolj vitalne, zdrave. Posledično pa bo ta vodena čutilizacija blagodejno vplivala na zdrav razvoj vašega dojenčka.

4. Jaz, najboljša mami na svetu

In nato pride dojenček in z njim materinstvo. Vsaki mami se pojavi mnogo vprašanj in tudi dvomov o njej sami, ki pa so po navadi popolnoma brez podlage, pa vendar jih imamo (tudi sama sem se s tem spopadala). Zato vas bo ta vodena čutilizacija popeljala v vašo lastno moč, modrost in zaupanje vase.  In vse te kvalitete vas bodo močno podprle v samih začetkih materinstva.

5. Priprava na porod in raztapljanje strahu

Priprava na porod je izjemnega pomena, tako za nosečnico kot tudi za dojenčka. Skozi to vodeno čutilizacijo se boste celovito pripravile na porod. Priprava bo potekala tako za vaše fizično kot tudi čustveno in mentalno telo (um), saj morajo pri tem dogodku sodelovati prav vsa vaša telesa. Hkrati pa boste skozi to vodeno čutilizacijo tudi raztapljale strahove, ki so povezani s porodom, sproščale celice, da bodo v času poroda prožne in poskrbele za vaše stabilno psihično počutje.

6. Popolna sprostitev – zvočna kopel

Zvočna kopel je namenjena popolni sprostitvi, tako vas kot vašega dojenčka. Oba bosta ob nežnih zvokih tibetanskih skled neskončno uživala in se sproščala. Začutili boste popolni notranji mir in zdelo se vam bo, kakor da bi lebdeli. Vibracija zvoka bo raztapljala tudi stres, skrbi in toksična čustva. Po zvočni kopeli se boste počutili popolnoma sproščeni, lahkotni in mirni.

KAKO POTEKA VODENA ČUTILIZACIJA:

Celotni sklop vodenih čutilizacij prejmete na vaš e-naslov in jih predvajate na vašem računalniku / mobitelu / tablici. Izvajate jih lahko kadarkoli in kjerkoli boste želele (v udobju vašega doma, na dopustu, čakalnici, na vlaku itn.).

Posamezna vodena čutilizacija traja med 20 in 30 minut. Vsaka izmed vodenih čutilizacij je v obliki avdio posnetka. Do vseh avdio zapisov vodenih čutilizacij v sklopu »Zavestna nosečnost« prejmete neomejen dostop. Za izvedbo vodene čutilizacije potrebujete le miren in udoben prostor. Pred izvedbo čutilizacije se udobno namestite, zaprete oči in uživate v sproščanju ter druženju s svojim dojenčkom. Izvajate jo lahko sede ali leže. Vsako izmed vodenih čutilizacij lahko izvajate poljubno krat. Priporočamo, da vodene čutilizacije poslušate s slušalkami.  

Drage nosečnice, poskrbite zase in za svojega dojenčka že v času nosečnosti pri tem pa uživajte in izkusite vse radosti tega čudovitega obdobja (ki čisto prehitro mine).

ŽELIM SKLOP VODENIH ČUTILIZACIJ ZA NOSEČNICE

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.