Meditacija - Moje TOP leto 2020 - Moje Prebujenje

MEDITACIJE – Moje TOP leto 2020

2 spletni meditaciji – Moje TOP leto 2020

KDAJ in KJEspletno meditacijo prejmete na vaš e-naslov po prejemu nakazila in za vedno ostane vaša, tako jo lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli

INVESTICIJA: 30€

MOJE TOP LETO 2020

Čas je, da razprete svoja krila in poletite visoko. Poletite tja, kamor si želi vaše srce in duša. Čas je, da zaživite sebe, da uresničite svoje želje, da vas objame ljubezen in občutek izpolnjenosti. Varni ste!

Skozi portal 11/1 boste potovali v svoje središče, kjer so doma vse vaše želje, vaše ideje, vaša srčna vizija, vaši najlepši cilji. Spoznali jih boste in s pomočjo portala 11/1 tudi povabili v svoje življenje, v vsak kotiček vašega življenja. Močno jih boste prizemljili in nato skozi svetlobne kode aktivirali ter jim tako omogočili manifestacijo.

Ob tem čudovitem kozmičnem dogodku, sem za vas skanalizirala 2 močni meditaciji:

1. meditacija

* postavljanje trdnih, zdravih in močnih temeljev za naslednje desetletje na vseh področjih življenja

* odpiranje srca in vzpostavitev močne povezave z vašo dušo

* uskladitev želja uma – srca – duše

2. meditacija

* sidranje  energij portala 11/1 na vse nivoje vašega bivanja,

* močna energijska prizemljitev za uresničitev idej, ciljev, želj in vizije,

* aktivacija svetlobnih kod manifestacije želja, ciljev, vizije in idej v vsako področje življenja (zdravje, odnosi, služba, finance…).

Odprite srce, odločite se zase in zaživite svoje življenje! Pripravljeni ste na velike korake.

Spletno meditacijo prejmete na vaš e-naslov, si jo preprosto prenesete na vaš telefon, računalnik ali tablico in za vedno ostane vaša, tako jo lahko izvajate neštetokrat, kadarkoli in kjerkoli.

Po oddani prijavi prejmete takoj na vaš e-naslov vse potrebne podatke glede plačila. V kolikor maila ne prejmete, prosim poglejte v promocije ali družabno. Hvala.

PRIJAVA

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.