Paket kristalov ČIŠČENJE ČAKER

19,00

Paket je sestavljen iz 7 skrbno izbranih kristalov, ki čistijo in uravnovešajo 7 glavnih čaker (korenske, sakralne, solarne, srčne, grlene, kronske čakre in čakre tretjega očesa).

Čudovita kombinacija skrbno izbranih kristalov v paketu Čiščenje čaker vam:

 • čisti in uravnoveša vseh 7 glavnih čaker,
 • bistveno izboljša fizično in čustveno počutje,
 • izboljša zdravstveno stanje in vitalnost,
 • pomaga pri odpravi nespečnosti in slabem spancu,
 • vzpostavi ljubeče odnose,
 • okrepi intuicijo, zaupanje vase in spodbuja nove ideje,
 • okrepi samozavest in samospoštovanje,
 • poskrbi za pravilen pretok življenjske energije,
 • zmanjšuje stres, raztaplja strahove…

Priporočamo, da imate kristale v vaši neposredni bližini (žepu, torbici, pod vzglavjem, na nočni omarici…). Vsaj 1x na teden pa jih položite za 20 minut na vaše čakre.

Kategorija:

Opis

Prav vsak kristal ima edinstveno frekvenco, ki jo vseskozi oddaja v okolico in z njo pripomore k ozdravitvi oz. boljšemu počutju (tudi na fizični, kot tudi čustveni in umski ravni). Vsak kristal ima tudi edinstveno strukturo, barvo in sestavine, s pomočjo katerih odpravlja blokade, stres, strahove, čisti in uravnoveša čakre, hkrati pa pripomore k ponovni vzpostavitvi ravnotežja.

Naše dolgoletne izkušnje pa predvsem kažejo, da kristali dosežejo bistveno večji in hitrejši učinek, v kolikor jih uporabljamo v pravilni medsebojni kombinaciji. Posamezniki, ki so uporabljali pakete kristalov so nam namreč zaupali, da so učinki kristalov v paketih resnično močni, hitri in učinkoviti, pa naj si bo to fizično zdravje, čustveno počutje pa finančno – materialno stanje.

V naših paketih so kristali zelo skrbno izbrani in se medsebojno podpirajo ter močno dopolnjujejo in tako še povečajo svoje delovanje. Vsi kristali v paketkih so tudi očiščeni, napolnjeni, energetsko aktivirani in programirani ter tako pripravljeni za takojšnjo uporabo (vsekakor pa jih pred prvo uporabo prečistite še 1x). Kristali so priročne velikosti, ki omogoča, da jih lahko vedno nosite s sabo in tako vseskozi prejemate njihovo zdravljenje in podporo.

Naši paketi kristalov vsebujejo:

 • izredno skrbno izbrane kristale,
 • praktični mošnjiček, ki spodbuja čiščenje kristalov,
 • kratek opis kristalov in
 • navodila za uporabo.

ČAKRE 

Sedem glavnih čaker je razporejenih od trtice do glave in prav vsaka izmed njih je povezana z  živčnimi centri ob hrbtenjači ter izredno močno vplivajo tako na fizično telo (bolečino in bolezen), kot tudi na miselne, čustvene, intuitivne, duhovne in energetske funkcije – dejstvo je, da je od pretočnosti sedmih glavnih čaker odvisno naše fizično zdravje in počutje na vseh ravneh. Ravno zato je tako zelo pomembno, da so čakre očiščene, pretočne, napolnjene z življenjsko energijo in uravnovešene. Kadar temu ni tako so čakre blokirane in življenjska energija skoz njih ne more nemoteno teči, kar na fizičnem telesu občutimo kot bolečino oz. bolezen, hkrati pa se neravnovesje kaže tudi na čustvenem področju in nenazadnje tudi na materialnem stanju posameznika.

Če pa so glavne čakre lepo pretočne, uravnovešene, sijoče in čiste, smo zdravi, polni energije, ustvarjalni, polni novih zamisli in obdani s harmoničnimi odnosi. Če pa so čakre umazane, nepretočne, neuravnovešene ali pa hiperaktivne zbolimo, se počutimo leno, smo pod stresom, nimamo ustvarjalnosti in ustavi se pritok obilja. Tudi, če je samo ena čakra nepretočna oz. blokirana se ustavi pretok energije, ki teče skozi vse čakre in v skrajnem primeru se lahko posledica ene same nepretočne čakre kaže kot težave na vseh življenjskih področjih.

SORODNI IZDELKI