OBOGATEN obesek drevo življenja – čakre

30,00

Obesek vsebuje 7 izjemnih kristalov, ki negujejo, čistijo in uravnovešajo 7 glavnih čaker. Hkrati pa je programiran za nego, čiščenje in uravnovešanje 7 glavnih čaker ter še dodatno obogaten z energijo portala 12/12, to je z energijo čiste svetlobe in zavesti 5. dimenzije. 

Vsak kristal v obesku se energijsko poveže s svojo čakro ter jo nemudoma prične negovati, zdraviti in uravnovešati.

Obesek vam:

 • čisti in uravnoveša vseh 7 glavnih čaker,
 • bistveno izboljša fizično in čustveno počutje,
 • izboljša zdravstveno stanje in vitalnost,
 • pomaga pri odpravi nespečnosti in slabem spancu,
 • vzpostavi ljubeče odnose,
 • okrepi intuicijo, zaupanje vase in spodbuja nove ideje,
 • okrepi samozavest in samospoštovanje,
 • poskrbi za pravilen pretok življenjske energije,
 • zmanjšuje stres, raztaplja strahove…
Kategoriji: ,

Opis

Obesek vsebuje 7 izjemnih kristalov, ki negujejo, čistijo in uravnovešajo 7 glavnih čaker. Hkrati pa je programiran za nego, čiščenje in uravnovešanje 7 glavnih čaker ter še dodatno obogaten z energijo portala 12/12, to je z energijo čiste svetlobe in zavesti 5. dimenzije. 

Prav vsak kristal ima edinstveno frekvenco, ki jo vseskozi oddaja v okolico in z njo pripomore k ozdravitvi oz. boljšemu počutju (tudi na fizični, kot tudi čustveni in umski ravni). Vsak kristal ima tudi edinstveno strukturo, barvo in sestavine, s pomočjo katerih odpravlja blokade, stres, strahove, čisti in uravnoveša čakre, hkrati pa pripomore k ponovni vzpostavitvi ravnotežja.

Obesek s 7 kristali za izjemno močno podporo sedmim glavnim čakram.

Kristali v obesku:

 • ametist – pomirja in pospešuje razvoj jasnovidnih sposobnosti ter intuicijo. Njegove vibracije lajšajo fizične, čustvene in psihične strese ter vnašajo harmonijo. Prinaša veselje in vero ter pomaga odkriti življenjski cilj. Spodbuja nas k odkrivanju pravega jaza hkrati pa krepi prava prijateljstva. Na fizični ravni pomirja srce in živce, blaži nespečnost ter razne odvisnosti (tudi prenajedanja), veča koncentracijo, blaži glavobole in lajša migrene ter napetosti, ki jih povzroča stres,…
 • iolit –  je kristal, ki krepi intuicijo, spodbuja domišljijo in duhovno prebujenje posameznika. Uporablja se za povezovanje z angeli, čiščenje avre in odpiranje tretjega očesa.
 • modri apatit – pomagal vam bo razumeti vaš notranji jaz in vzpostavil ravnovesje med mentalnim, fizičnim in čustvenim telesom. Čisti avro, odpravlja blokade na čakrah, stimulira grleno čakro in odpravlja splošno žalost ter jezo
 • peridot – krepi imunski sistem, pomaga pri nespečnosti, melanholiji in depresiji. Je močen čistilec. Sprošča in nevtralizira toksine na vseh ravneh, čisti subtilna in fizična telesa, ter um. Odpira, čisti ter aktivira srčno čakro in osvobaja »staro prtljago«.
 • citrin – uči nas materialnega uspeha in vzpona. V naše življenje privablja obilje in nam ga pomaga tudi obdržati. Pomaga tudi pri razrešitvi problemov, krepi tretjo čakro, raztaplja strahove. Zdravilno vpliva na jetra, vranico in trebušno slinavko ter srce in ožilje, pospešuje prebavo in presnovo. Predvsem pa nas citrin ščiti pred vdorom negativnih energij skozi pleksus, kjer smo ljudje najbolj občutljivi.
 • karneol – izboljšuje delovanje spolne čakre in pretok energije skozi telo ter krepi razmnoževalne organe. Učinkuje proti zaskrbljenosti, dvomom, zmanjšuje razdražljivost in pomaga da ostanete mirni, pogumni in ljubeči. Spodbuja žensko plodnost in moško potenco. Uravnava prebavo, zdravi bolezni jeter in ledvic, mehurja, vranice ter ugodno deluje na prostato. Obnavlja naš imunski sistem in povečuje vitalnost.
 • rdeči granat – pomaga pri slabokrvnosti, uravnava hemoglobin, delovanje ščitnice, krvni tlak, blaži glavobol, vpliva na presnovo, srce in krvno plazmo. Zelo močne učinke ima tudi na kožo, na gradnjo kosti in okostje. Umirja jezo in nočne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje.

Vsak kristal v obesku se energijsko poveže s svojo čakro ter jo nemudoma prične negovati, zdraviti in uravnovešati. Tako čakri omogoči, da skozi njo nemoteno teče življenjska energija, kar se nam v življenju kaže v obliki zdravja, vitalnosti, volje, harmoničnih odnosov, izpopolnjujoči službi, uspehu, finančni stabilnosti… skratka na vseh življenjski področjih.

ČAKRE 

Sedem glavnih čaker je razporejenih od trtice do glave in prav vsaka izmed njih je povezana z  živčnimi centri ob hrbtenjači ter izredno močno vplivajo tako na fizično telo (bolečino in bolezen), kot tudi na miselne, čustvene, intuitivne, duhovne in energetske funkcije – dejstvo je, da je od pretočnosti sedmih glavnih čaker odvisno naše fizično zdravje in počutje na vseh ravneh. Ravno zato je tako zelo pomembno, da so čakre očiščene, pretočne, napolnjene z življenjsko energijo in uravnovešene. Kadar temu ni tako so čakre blokirane in življenjska energija skoz njih ne more nemoteno teči, kar na fizičnem telesu občutimo kot bolečino oz. bolezen, hkrati pa se neravnovesje kaže tudi na čustvenem področju in nenazadnje tudi na materialnem stanju posameznika.

Če pa so glavne čakre lepo pretočne, uravnovešene, sijoče in čiste, smo zdravi, polni energije, ustvarjalni, polni novih zamisli in obdani s harmoničnimi odnosi. Če pa so čakre umazane, nepretočne, neuravnovešene ali pa hiperaktivne zbolimo, se počutimo leno, smo pod stresom, nimamo ustvarjalnosti in ustavi se pritok obilja. Tudi, če je samo ena čakra nepretočna oz. blokirana se ustavi pretok energije, ki teče skozi vse čakre in v skrajnem primeru se lahko posledica ene same nepretočne čakre kaže kot težave na vseh življenjskih področjih.

SORODNI IZDELKI