Akcija!

ANGELSKA ENERGIJSKA SLIKA – Zdravljenje duše

150,00 75,00

ANGELSKA ENERGIJSKA SLIKA

Zdravljenje duše

Namen: zdravje, vera, plodnost

Sporočilo angelov: »Situacije se bodo same uredile v tvoje najvišje dobro, le prepustiti se moreš našemu vodstvu. Vse je v božanskem redu. Meditiraj.«

Slika ti bo dala moč, da ostaneš pozitiven, hraber in da popolnoma zaupaš svoji intuiciji.

Velikost: 30×40 cm

Kategorija:

Opis

Angelske energijske sliko so prepojene s pozitivno angelsko energijo, saj jih s pomočjo mojih rok rišejo za vas angeli in nadangeli. Slike nastajajo v prijetnem, mirnem okolju ali v naravi. Preden začnem slikati, se povežem z angeli in nadangeli ter jih prosim za ljubeče in jasno vodstvo. Ko jih začutim ob sebi se prepustim njihovemu vodstvu pri ustvarjanju slike in kanaliziranju sporočil. Med slikanjem me angeli vodijo pri izbiri barv, tehniki, dodatkov, prav tako pa sliko napolnijo z namenom ter ji vdihnejo vso potrebno energijo.

Slike so izjemno energetsko orodje, saj so prežete z mogočno angelsko energijo, ki vas izredno močno podpira pri vaših projektih, ciljih, željah, izzivih hkrati pa vas spodbudijo k duhovnemu prebujenju in rasti, tako na duhovnem kot tudi na čustvenem, mentalnem in fizičnem nivoju. Spodbujajo vas, da strmite k doseganju svojega potenciala in vam služijo v vašo največjo korist in vaše najvišje dobro.

Vsaka slika vsebuje tudi namen, ki je zapisan v sporočilu slike (naj bo to zdravje, ljubezen, obilje ali kaj drugega), le-tega angeli vdihnejo v sliko in jo tako aktivirajo za točno določeno področje.

Slike imajo izjemno moč zdravljenja na vseh nivojih, saj so:

* prepojene z angelsko energijo,

* obogatene z angelskimi in kristalnimi esencami ter

* slikane s pomočjo barvne terapije.

Angelska slika vam bo dvignila življenjsko energijo ter dala zagon za nove podvige in uspehe. Zasijali boste v svoji pravi moči, postali boste samozavestnejši, v življenje boste povabili pozitivno energijo in s tem obilje priložnosti, zastavljene cilje pa boste lažje in hitreje dosegali. Hkrati pa bo vaša duša lahko dovolj glasno rekla stop “drami” in zaživela v miru, harmoniji in ljubezni.

Prav tako vam bo slika v veliko pomoč, da se boste lažje povezali z vašimi angeli in prisluhnili vaši intuiciji ter odkrili, kaj so vaše resnične, srčne želje. Dala vam bo energijo, moč, vero, motivacijo in spodbudo, da vse, kar si želite, tudi dosežete.

Pozitivna angelska energija, ki izžareva iz slik dobrodejno vpliva tako na ljudi kot na prostor, v katerem so.

SORODNI IZDELKI