Zmenek z dušo - individualni V.I.P. dan - Moje Prebujenje

Zmenek z dušo

Individualni V.I.P. dan

CELOVITI VPOGLEDI V VAŠO DUŠNO POGODBO

a

Vas zanima, kaj natančno je zapisano v vaši dušni pogodbi? Si želite popolne jasnosti in konkretne odgovore glede situacij ter odnosov v vašem življenju? Želite razumeti, zakaj se vam določene stvari dogajajo, kaj vas učijo in kaj lahko storite glede njih ter kako jih lahko presežete oz. razrešite?

Se zapletate v karmične odnose, pa ne veste kako jih razrešiti?

Želite odložiti bremena, stres, toksična čustva, občutke ter zastarane vzorce, prepričanja in navade?

Čutite, da je skrajni čas, da resnično zaživite svoje življenjsko poslanstvo, da uresničite svoje želje, cilje in ideje ter aktivirate svoje potenciale, talente in darove?

Če je vaš odgovor »da« na vsaj eno izmed zgornjih vprašanj, potem je VIP dan – Zmenek z dušo za vas, kajti:

Vse se dogaja za Vas, ne proti Vam.

na V.I.P. dnevu boste prejeli odgovore in razjasnitve na vsa vaša vprašanja, vključno z navodili za razrešitev le-teh.

VIP zmenek z dušo je namenjen celovitemu vpogledu v vašo dušno pogodbo ter negi vašega celotnega Bitja.

Traja cel dan in je individualen (1:1).

Na voljo so le trije termini na mesec – tokrat 9., 10. in 11. december 2019.

Predstavljajte si, da imate v rokah pisno verzijo vaše dušne pogodbe, ki ste si jo sestavili sami pred inkarnacijo skupaj s vašo dušo ter z vsemi vašimi vodniki, in v njej so čisto vsa navodila vaše duše.

V tej pogodbi so zapisani tudi vsi vaši izzivi, ki ste si jih kot duša zadali, da jih osvojite. Vsi vaši darovi in talenti, ki jih lahko uporabite, da dosežete svoje cilje in želje. Vse smernice, priporočila, navodila, nasveti kako v določeni situaciji ravnati. Vse lekcije na posameznih življenjskih področjih.

In sedaj imate to izjemno pogodbo pred seboj in vpogledate lahko v katerikoli življenjsko področje, katerikoli izziv ali lekcijo ter prejmete jasna, natančna in konkretna navodila kako jih razrešiti.

Hkrati pa so v dušni pogodbi tudi vsa pojasnila zakaj so v vašem življenju določene situacije, dogodki, odnosi. Ter kako se jih lotiti, osvojiti in preseči ter kaj vas učijo.

Kot bonus, pa vam dušna pogodba razkrije tudi vaše življenjsko poslanstvo.

Priznam, tudi sama sem se pred leti soočala s številnimi izzivi, težavami, problemi in nisem vedela kako naprej, katera pot je prava zame, kaj je pravzaprav moj namen… Imela sem ogromno vprašanj in pomislekov. Dolgo sem tavala, razmišljala, se odločala… skratka cepetala na mestu in nič se ni spremenilo, leta pa so tekla. Dokler se nisem odločila, da pogledam naravnost v svojo dušno pogodbo ter jo celovito proučim. Hkrati pa sem po navodilu svoje duše naredila celostni detox svojega bitja ter tako dvignila svojo vibracijo, okrepila povezavo s svojo dušo in spustila toksične situacije in vezi. Končno sem postala svobodna in v popolnem stiku s svojo lastno esenco, ki jo moja duša želi okušati v tem življenju.

INDIVIDUALNI VIP ZMENEK Z DUŠO VAM PRINAŠA

* direkten vpogled v vašo dušno pogodbo in s tem natančne informacije, kaj ste si kot duša zadali, da izkusite v tem življenju (vaše lekcije, izzive in življenjsko poslanstvo), 

* popolno razumevanje vašega življenja; situacij, odnosov, dogodkov in ostalih izzivov v vašem življenju (zakaj se vam dogajajo, kaj vas učijo, od kje izvirajo, ali imajo karmično nit itn.),

* natančna navodila za uspešno razrešitev lekcij in izzivov, 

* spoznanje vaših potencialov, talentov in darov,

* številne negovalne tretmaje, ki bodo vzpostavili nemoten pretok življenjske energije na vseh vaših življenjskih področjih in v vašem celotnem Bitju, le-ti bodo v prvi fazi razstrupljali in raztapljali strahove, bremena, travme, karmične vezi, stres, prepričanja, vzorce in navade, ki vam ne služijo več in v drugi fazi celili, negovali in zdravili vaše fizično, čustveno in mentalno telo,

* vzpostavitev močne, pristne povezave z vašo dušo, da začutite svojo pravo dušno esenco in spoznate kdo resnično ste ter se na vseh nivojih odprete vodstvu vaše duše,

* individualna personalizirana orodja, ki vas bodo podprla pri uresničevanju vaše življenjske poti in neposredno povezala z vašo dušno pogodbo.

Na VIP dnevu prejemate personalizirane BONUSE:

* 3 osebne kanalizirane meditacije; kanalizirane pod vodstvom vaše duše in vodnikov. Posnetke meditacij prejmete za vedno, tako lahko kadarkoli po VIP dnevu vodeno dostopate do informacij, nasvetov, sporočil vaše duše, vpogledov v dušno pogodbo ter si z njihovo pomočjo redno izvajate negovalne tretmaje za pretok življenjske energije v udobju svojega doma, 

* programiran kristal za življenjsko področje, kjer potrebujete največ podpore.

Tekom VIP zmenka z vašo dušo se bova poglobila tudi v:

* vaše strahove, prepričanja in vzorce, ki vas ne podpirajo oz. so že zastareli in vam ne služijo več,

* vaše karmične vezi in karmične dolgove.

Dejstvo je, da nižje vibracije, pa naj si bodo to strahovi iz otroštva ali karmični dolgovi iz prejšnjih življenj, izredno močno vplivajo na kvaliteto vašega življenja v tem trenutku, zato bo posebna pozornost namenjena razumevanju in razreševanju le-teh. Tako boste spoznali kako in kdaj so nastali ter prejeli navodila kako jih presežete, kako poplačate karmične dolgove oz. prerežete karmične vezi.

KO KONEC NI KONEC

Najin VIP dan pa se s tem še ne bo končal.

Čez 2 do 3 tedne po VIP dnevu imava še 30 minutni telefonski posvet, ki je namenjen dodatnim vpogledom, razjasnitvam, usmeritvam in odgovorom na morebitna vprašanja.  

Prav tako pa boste v roku nekaj dni po VIP dnevu prejeli brezplačno udeležbo na spletni program: Prebujena v dan, ki vas bo skozi številne vaje, tehnike in orodja podprl, da si dobesedno zmanifestirate čudovit dan, poln priložnosti in prijetnih trenutkov hkrati pa vam tudi omogočil, da začutite resničnega sebe.

INVESTICIJA

Na enem VIP dnevu bova naredili toliko, kot povprečen posameznik v nekaj letih.

Vrednost? NEPRECENLJIVA. Vaša investicija v vas? Samo 2.250 €.

V decembru -50% prihranek. V tem času vaša investicija v vas znaša le 1.125 EUR.

Na voljo le trije termini; 9., 10. in 11. december 2019. 

Niste povsem odločeni ali je VIP dan – Zmenek z dušo za vas?

Vabljeni na BREZPLAČNI telefonski posvet. Na podlagi tega posveta se nato odločiva (tako jaz, kot vi) ali nadaljujeva z VIP dnevom. Za brezplačni posvet se prijavite spodaj, in sicer tako, da odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.

a

DARILA & BONUSI

DARILO1: 3 vaše osebne kanalizirane meditacije (vrednost 300 €),

DARILO2: 1x telefonski posvet po VIP dnevu – 30 minut (vrednost – 110 €)

DARILO3: udeležba na spletnem programu: Prebujena v dan (vrednost 170 €)

DARILO4: programiran kristal (vrednost – neprecenljiva)

POTEK VIP DNEVA  – Zmenek z dušo

VIP dan traja od 9. do 15. ure, kosilo in vse ostale pogostitve so vštete v ceno. Vsebuje poglobljene vpoglede v vašo dušno pogodbo, številne tretmaje, personalizirana orodja ter bogata darila in bonuse.

TOREJ VIP ZMENEK Z VAŠO DUŠO JE ZA VAS, ČE ŽELITE:

* natančno spoznati svojo dušno pogodbo,

* razumeti s kakšnim razlogom ste se rodil,

* vedeti katere izzive morate osvojiti in darove razviti,

* prejeti jasna navodila, smernice in nasvete kako lekcije osvojiti ter jih preseči,

* spoznati kako zaživeti svoje potenciale, darove in talente,

* celovit detox in nego vašega celotnega Bitja,

* prejeti personalizirana orodja,

* vzpostaviti močno, pristno povezavo z vašo dušo.

NAVODILO ZA PRIJAVO:

Ker želim, da na VIP dnevu – Zmenek z vašo dušo narediva res velik preboj in nanj prideva oba dobro pripravljena, sem za vas pripravila nekaj kratkih vprašanj. Na vsa vprašanju obvezno odgovorite in si izberite želeni termin za izvedbo VIP dneva, ki je v Ljubljani, traja od 9h do 15h in je individualen.

a

NE SPREGLEJTE: V decembru je vaš prihranek -50%, torej je vaša investicija v vas samo 1.125 EUR. Na voljo trije termini: ponedeljek 9. december, torek 10. december in sreda 11. december. 

a

Zmenek z dušo je individualno poglobljeno celodnevno druženje z vašo dušo.

Je izredno dragocen in predvsem prebojni proces, kateri vas bo popolnoma prebudil ter vas povezal z vašo izvorno dušno esenco. Hkrati pa vam bo omogočil, da močno dvignete kvalitetno vašega življenje na vseh življenjskih področjih in zaživite svoje potenciale.

a

Vsak izziv je darilo in se bo vračal k vam vse dokler ga ne sprejmete in osvojite! Zato začnite čim prej.

a

z Vami in za Vas

Tanja Podreberšek Sekirnik