Odnosi – to je področje, ki je v našem življenju najpomembnejše, kajti če odnosi niso ljubeči, podporni in harmonični se le-to preslikava na vsa naša življenjska področja.

Mesec februar in marec pa sta meseca v katerih bodo odnosi pod drobnogledom. To pomeni, da se bodo nežno raztopili odnosi, ki nas ne podpirajo ter se okrepili tisti, ki nam dajejo podporo.

Pa vendar je ta dinamični sprehod po vseh naših odnosih lahko zelo turbulenten, kajti vsaka transformacija prinaša izzive. In transformacija lahko poteka na boleč ali ljubeč način – izbira pa je vedno naša!!!

a

Da boste lažje, hitreje in predvsem ljubeče šli skozi to turbulentno obdobje, sem za vas pripravila 3 dnevni negovalni spletni tečaj za Harmonizacija odnosov, ki bo močno podprt s kristalnim kraljestvom.

Sem Tanja Podreberšek Sekirnik, z dušo in srcem predana kristalom že od malih nog. Obožujem jih in si z njimi vsakodnevno negujem in harmoniziram tudi vse svoje odnose v življenju :).

Vabljeni na 3 dnevni e-tečaj na katerem se boste naučili kako prečistiti, negovati in harmonizirati:

* odnos do sebe

* partnerski odnos

* prijateljske odnose

* družinske odnose

* poslovne odnose

Super, a ne?

POTEK e-TEČAJA: 

* od 27. do 29. februarja 2020

 * v tem času boste vsak dan na vaš e-naslov prejeli video vsebine, ki si jih boste prenesli na računalnik ali telefon in bodo za vedno ostale vaše

* tehnike, vaje, orodja in metode za čiščenje, nego in harmonizacijo odnosov lahko izvajate kadarkoli tekom dneva

INVESTICIJA za  e-TEČAJ: 

* februarja 2020 akcijska investicija 22€

VSEBINA 3 dnevnega e-tačaja:

1. DAN bo namenjen čiščenju, in sicer se boste naučili kako iz odnosov odstraniti stara, zastarana, toksična in težka čustva ter občutke.

2. DAN bo namenjen negi vseh odnosov, ki jih imate v življenju.

3. DAN bo namenjen harmonizaciji odnosov in dvigu kvalitete vašega življenja.

Namen izziva je, da vse svoje odnose:

* prečistite

* negujete

* harmonizirate.

Pridružite se mi, da skupaj dvignemo kvaliteto vaših odnosov!

a

PS.: Samo za udeležence 3 dnevnega e-tečaja sem pripravila fantastičen KRISTALNI PAKET – Harmonizacia odnosov, ki je v času e-tečaja znižan – 60% (na voljo je omejeno število paketov).  Na voljo vam je TUKAJ >>>

PRIJAVA NA e-TEČAJ

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.