Duhovno prebujenje - Moje Prebujenje

Duhovno prebujenje

3 spletne meditacije – Duhovno prebujenje

KDAJ in KJEpo prejetem nakazilu prejmete vse 3 meditacije na vaš e-naslov in so za vedno vaše, tako jih lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli

INVESTICIJA: 45€

Dejstvo je, da se nahajamo v izredno intenzivnem obdobju. Skozi celotno leto 2019 so se dogajala velika zdravljenja na vseh področjih. Naša naloga je bila, da spregledamo, kaj moremo spustiti, raztopiti in ozdraviti. Kaj v naši okolici nas ne podpira in je čas da gre.

Sedaj pa je čas, da usmerimo pogled vase. Globoko v središče našega lastnega izvora in prisluhnemo šepetu duše ter pričnemo zavestno hoditi po svoji življenjski poti.

Ja, energije so vse močnejše in vse bolj jih čutijo vsi ljudje po svetu. Pa vendar jih vsak posameznik čuti na čisto svojo način, ki je odvisen od razumevanja, prebujenosti in stopnje zavesti. Zato lahko mnogi, ki sledite svoji intuiciji in usmeritvam vaše duše, dvig energije doživljate kot lepe blagoslove, polne priložnosti in uspehov. Če dela na sebi še niste popolnoma opravili, pa lahko doživljate bolečino, strah, nemir, neuspeh.

Tokratne meditacije pa so nekaj zelooo posebnega.

Te meditacije so predpriprava na izjemne preboje, ki nas čakajo v letu 2020. Leto 2020 nam namreč prinaša velike spremembe na vseh področjih ampak samo, če boste vedeli v katero smer želite!!! Omogočilo nam bo realizacijo najbolj divjih, velikih in nemogočih vizij, želja in ciljev.

In te meditacije so fantastična odskočna deska, kajti povezale vas bodo z vašo celotno galaktično družino, ki bo nato vseskozi delala z vami. Res je čas, da se zavemo in tudi spoznamo, da imamo ob sebi izjemno ekipo bitij iz celotnega Stvarstva, ki nam vseskozi pomagajo in to iz 5. dimenzije. Ravno zato boste v meditacijah dvignili svojo zavesti na 5D, da boste lahko zaznali, slišali in sledili sporočilom, informacijam in modrostim vaše galaktične družine ter posledično z lahkoto uresničevali svoje življenjsko poslanstvo, ki vas bo popolnoma izpolnjevalo. Prav tako pa boste prejeli direktno povezavo z vašo dušno pogodbo v kateri ste zapisali vse, kar želite uresničiti v tem življenju.

Najboljše pa je, da jih bomo lahko izvajali še celo leto 2020 oz. vse do konca življenja. Kakšno izjemno darilo Univerzuma! Jaz sem navdušena, kajti vem, da bodo izjemno orodje, ki mi bo omogočilo še hitrejšo rast in razvoj.

Vabljeni, da se mi pridružite in tudi vi pričnete zavestno hoditi po svoji življenjski poti.

MEDITACIJE:

1. meditacija – spoznali in se družili s svojo galaktično družino ter številnimi bitji 5. dimenzije, ki bodo nežno negovala vsa vaša telesa, odstranila še zadnje blokade ter vas dvignila na nov nivo zavesti.

2. meditacija – duhovno prebujenje; celotna galaktična družina vas bo s pomočjo vaše intuicije peljala na posebno potovanje, v katerem boste prejeli številne uvide, blagoslove in iniciacije za dvig zavesti na nov nivo zavedanja in delovanja.

3. meditacija – ponovna aktivacija dušne pogodbe pod vodstvom vaše galaktične družine. To potovanje vam bo omogočilo, da se jasno zaveste svojega dušnega namena te inkarnacije in pričnete zavestno hoditi po svoji življenjski poti.

Vabljeni!

PS.: Univerzum vam podarja 3 izjemne vodene meditacije, jaz pa vas bom podprla s čisto posebnim DARILOM v vrednosti 30€ in verjamem, da boste navdušeni ❤❤❤

Vse 3 meditacije prejmete na vaš e-naslov, si jih preprosto prenesete na računalnik, telefon in za vedno ostanejo vaše, tako jih lahko kadarkoli, kjerkoli in neštetokrat poslušate.

 a

Po oddani prijavi prejmete, v roku nekaj minut, na vaš e-naslov vse potrebne podatke glede plačila. V kolikor sporočila ne prejmete na vaš e-naslov, vas lepo prosim, da pogledate v zavihek promocije in družabno. Hvala.

UDELEŽENCI O MEDITACIJAH:

Meditacije so nooore. Sem jih delala ponoči, preden sem zaspala. Kristali so tooop. Res hvala za to božansko potovanje.

M.T.

Zame so te meditacije ene najmočnejših, kar sem jih kadarkoli delala. Galaktična družina mi je dala tako jasna navodila, kristali pa so me resnično dvignili na čisto novo dimenzijo. Končno mi je postalo jasno kako in kaj naprej. Hvala.

P.S.

Meditacije so popolne notranje preobrazbe veliko uvidov in doživljanj.

M.M.

Meditacije so res lepo popotovanje. Hvala.

Z.V.

PRIJAVA

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.