Loading Dogodki
10
april

Zvočna kopel v solni sobi

april 10 @ 7:00 pop - 8:00 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 10. april 2019
  • URA: 19:00-20:00
  • LOKACIJA:  Slanorog – kraljestvo solnih terapij (Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana)
  • PRISPEVEK: 30 €

Tokrat nas čaka res izjemno doživetje Zvočna kopel v solni sobi, kjer bosta svoji vibraciji združila zvok tibetanskih skled in zdravilni učinki solne terapije.

Tekom zvočne kopeli vas bo nežno objemal zvok devetih tibetanskih skled, ki ima eno najmočnejših in najčistejših vibracij, zato z lahkoto razbija blokade, zastoje, strahove, travme… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Zvočna kopel in njeni blagodejni učinki:

Vibracija zvoka potuje po meridianih ter po krvnem in limfnem obtoku in tako prodre vse do nivoja posamezne celice. Zvok tibetanskih skled bo med zvočno kopeljo vaše celice popolnoma sprosti, prenovi in spravi nazaj v ravnovesje. Vibracija zvoka bo raztapljala tudi stres, skrbi in toksična čustva. Aktiviral se bo tudi proces samozdravljenja in pomlajevanja na celični ravni. Začutili boste popolni notranji mir in zdelo se vam bo, kakor da bi lebdeli. Po zvočni kopeli se boste počutili popolnoma sproščeni, lahkotni in mirni.

Izjemno dodano vrednost zvočni kopeli pa bo doprinesla solna terapija, ki bo še dodatno poskrbela za sprostitev duha ter blagodejno vplivala na težave z dihali, grlom in kožo. Prav tako pa bo energija soli močno okrepila vaš imunski sistem in vam omogočila zdravo jesen.

Število mest na zvočni kopeli v solni sobi je omejeno, zato so prijave obvezne.

Toplo vabljeni v milino slane rajske zvočne kopeli.

Tanja P. Sekirnik

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV

…zahvaljujem se prijateljici Petri, ker mi je priporočala da poskusim terapijo s skledami… že več let imam težave s pljuči. Tudi na ta dan sem težje dihala kot običajno. Na zvočni kopeli sem bila prvič in moram priznati da me je zelo fascinirala, kljub temu da mi je mental pred terapijo malo ponagajal, češ kako pa mi lahko zvok skled pri mojih težavah pomaga… Skratka, vse pohvale Tanji za topel sprejem, preprostost in vso pozitivno energijo, ki jo vzameš s seboj ob srečanju in pogovoru z njo. Absolutno pohvale za edinstveno doživetje in profesionalno izpeljano zvočno kopel. Po končani (moji prvi) terapiji s tibetanskimi skledami sem lažje in bolj sproščeno zadihala, prisotne bolečine, ki je bila pred zvočno kopeljo, praktično nisem zaznala. Odšla sem sproščena in polna energije in si obljubila, da se vsekakor vrnem prav k Tanji in njenim, meni zelo skrivnostnim, terapijam.

Darja S.

PRIJAVA NA ZVOČNO KOPEL

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: april 10
Čas: 7:00 pop - 8:00 pop
Dogodek Category: