Loading Dogodki
20
marec

Zvočna kopel v solni sobi – DOPOLDAN

marec 20 @ 9:00 dop - 11:00 dop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 20. marec 2019
  • URA: 9:00-10:00
  • LOKACIJA:  Slanorog – kraljestvo solnih terapij (Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana)
  • PRISPEVEK: 30 €

Tokrat nas čaka res izjemno doživetje Zvočna kopel v solni sobi, kjer bosta svoji vibraciji združila zvok tibetanskih skled in zdravilni učinki solne terapije.

Tekom zvočne kopeli vas bo nežno objemal zvok devetih tibetanskih skled, ki ima eno najmočnejših in najčistejših vibracij, zato z lahkoto razbija blokade, zastoje, strahove, travme… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Zvočna kopel in njeni blagodejni učinki:

Vibracija zvoka potuje po meridianih ter po krvnem in limfnem obtoku in tako prodre vse do nivoja posamezne celice. Zvok tibetanskih skled bo med zvočno kopeljo vaše celice popolnoma sprosti, prenovi in spravi nazaj v ravnovesje. Vibracija zvoka bo raztapljala tudi stres, skrbi in toksična čustva. Aktiviral se bo tudi proces samozdravljenja in pomlajevanja na celični ravni. Začutili boste popolni notranji mir in zdelo se vam bo, kakor da bi lebdeli. Po zvočni kopeli se boste počutili popolnoma sproščeni, lahkotni in mirni.

Izjemno dodano vrednost zvočni kopeli pa bo doprinesla solna terapija, ki bo še dodatno poskrbela za sprostitev duha ter blagodejno vplivala na težave z dihali, grlom in kožo. Prav tako pa bo energija soli močno okrepila vaš imunski sistem in vam omogočila zdravo jesen.

Število mest na zvočni kopeli v solni sobi je omejeno, zato so prijave obvezne.

Toplo vabljeni v milino slane rajske zvočne kopeli.

Z vami in za vas,

Tanja Podreberšek Sekirnik

PRIJAVA NA ZVOČNO KOPEL

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

tečaj: NEGA OBRAZA IN TELESA S KRISTALI

Podrobnosti

Datum: marec 20
Čas: 9:00 dop - 11:00 dop
Dogodek Category: