Loading Dogodki
24
april

Zlati temelji o kristalih – spletni tečaj

april 24 @ 10:30 pop
  • This dogodek has passed.
  • SPLETNI TEČAJ
  • DATUM: 24. april 2019
  • KJE: spletni tečaj prejmete na vaš e-naslov in za vedno ostane vaš, tako ga lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli
  • CENA:  180 €

Kristali so eno najčudovitejših pa tudi najstarejših in najmogočnejših orodij, ki nas izjemno močno podprejo tako pri zdravju kot tudi pri manifestaciji naših želja. Zato je njihova uporaba dandanes tudi tako zelo razširjena.

Že v 19. stoletju je Nikola Tesla dokazal, da kristali vibrirajo in oddajajo frekvence. Današnja znanost pa je potrdila, da imamo okoli našega fizičnega telesa še energetsko telo, po katerem se (skozi čakre) pretaka življenjska energije.

Dejstvo je, da KRISTALI s svojo edinstveno zdravilno vibracijo pripomorejo k ponovni vzpostavitvi stabilnosti in ravnotežja organov, aktivirajo samoozdravljenje vsake posamezne celice (in s tem celotnega organizma) ter tako omogočijo idealen pretok življenjske energije, kar se v življenju kaže kot zdravje na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju. Kristale lahko uporabimo tudi za čiščenje, zaščito in energetsko podporo prostorov. Hkrati pa nas kristali oz. kristaloterapija negujejo in podprejo tudi v ljubezenskih, finančnih in materialnih zadevah, okrepijo našo življenjsko energijo in skrbijo za harmonične odnose.

Kot kristaloterapevtka pa zadnje čase opažam, da ogromno uporabnikov kristalov dela osnovne napake, predvsem zaradi neznanja uporabe kristalov v svojem življenju in si tako lahko naredijo več škode kot koristi.

Res je, da je uporaba kristalov relativno enostavna, pa vendar tudi tukaj veljajo določena pravila. Zelo pomembno je, da se naučite in osvojite osnove za pravilno delo, nego in uporabo kristalov, kajti v nasprotnem primeru se vam bo upravičeno zdelo, da kristali ne delujejo, lahko pa si situacijo, ki jo želite s kristali podpreti ali ozdraviti (pa naj si bo to zdravje ali povečanje prihodka) celo še poslabšate.

a

V ta namen sem sestavila spletni tečaj Zlati temelji o kristalih, v katerem boste spoznali ogromno različnih tehnik uporabe kristalov in številne vaje, ki vam bodo omogočile, da za kristale pravilno skrbite.

Prav tako vas bom nežno vodila, da vseh informacij, ki se skrivajo v kristalih ter vas naučila, da boste nato tudi sami suvereno dostopali do njih. Ja, naučili se boste prisluhniti kristalu oz. devi kristala ter se z njo povezali, komunicirali in kristale tudi aktivirali za uporabo.

Spletni program Zlati temelji o kristalih je sestavljen iz 9. modulov, skozi katere prejmete vso znanje, informacije, razlage, tehnike, vaje in praktične primere za uporabo, nego in delo s kristali. Prav tako pa se skozi program aktivno učimo zaznavanja kristalov ter intuitivne povezave z njimi.

V spletnem programu boste prejeli tudi vse osnovne informacije: 

* kaj so kristali,

* nastanek kristalov,

* zgodovina kristalov,

* uporaba kristalov,

* delovanje kristalov,

* kako izberemo pravi kristal (zase ali za druge),

* nega kristalov,

* čiščenje, polnjenje, programiranje, shranjevanje kristalov,

* povezava s kristali …

Torej na vaš e-naslov za vedno prejmete:

* 9 bogatih modulov v obliki video posnetkov,

* pisno gradivo,

* 3 vodene meditacije, ki bodo vašo povezavo s kristali še poglobile in obogatile.

a

Bistvo programa je:

1. da osvojite teorijo – tudi v praksi (da boste za kristale pravilno skrbeli in jih pravilno uporabljali)

2. da se naučite intuitivno povezovati s kristali (začutite njihovo energijo, kaj vam sporočajo, kaj določen kristal neguje, zdravi ali podpira pri vas, na katero vaše telo deluje; fizično, čustveno ali mentalno in zakaj …).

a

Namen spletnega programa je, da osvojite vso potrebno znanje (tako v teorijo, kot tudi v praksi) s pomočjo katerega boste varno in suvereno uporabljali kristale v življenju.

a

a

KAKO POTEKA SPLETNI PROGRAM:

Spletni program prejmete na vaš e-naslov, si ga prenesete na svoj računalnik in za vedno ostane vaš, tako, da ga lahko kadarkoli ponovno pogledate in izvedete vse vaje, meditacije in tehnike, ki jih potrebujete za delo s kristali.

PRIJAVA NA E-TEČAJ

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: april 24
Čas: 10:30 pop
Dogodek Categories: ,