Loading Dogodki
28
maj

Spletni tečaj: Duhovnost v praktičnih čevljih

maj 28 @ 11:30 pop
  • This dogodek has passed.
  • 2 – mesečni program (maj in junij)
  • 4. MODULI, ki jih prejmete na vaš e-naslov in ostanejo trajno vaši
  • ZAČNEMO: 28. maja 2019 in nato vsak torek (do 18. junija) prejmete nov modul na vaš e-naslov
  • LOKACIJA in URA : kadarkoli in kjerkoli boste želeli
  • CENA: 480€

Spletni tečaj Duhovnost v praktičnih čevljih je zasnovan tako, da ga lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot na dopustu.

Dandanes ogromno ljudi dela na sebi in se duhovno prebuja. Zavest tako posameznikov kot tudi kolektivna zavest človeštva se močno dviguje. Prav tako pa v 5. dimenzijo odločno potuje tudi naš planet Zemlja (lady Gaia).

Tudi sama vse bolj opažam, da ima ogromno ljudi, ki pridejo k meni na tečaje, delavnice in meditacije za sabo že veliko »duhovnih« tečajev, ogromno znanja in predvsem, da resnično obvladajo teorijo.

Pa vendar vso to teoretično znanje (ki ga skozi tečaje, knjige, delavnice itn. pridobimo) brez pravilne in dosledne izvedbe v praksi ne služi ničemur. Lahko ima celo obratni učinek; ker ljudje vedo kaj bi morali narediti v določeni situaciji / odnosu pa tega ne zmorejo so velikokrat razočarani in jezni sami nase; ali pa duhovno prakso izvajajo / delajo na pol in posledično so rezultati samo polovični, kar navadno povzroči nezadovoljstvo in žal tudi okrepi določena prepričanja, ki jim ne služijo več in bi jih morali spremeniti (nisem dovolj dober za …, drugi so boljši, meni nikoli ne uspe…).

Ravno v ta namen, da končno preidemo iz teorije v prakso sem sestavila ta čudovit tečaj Duhovnost v praktičnih čevljih, na katerem boste v prvem delu vsakega modula ponovili oz. osvojili teorijo, nato pa gremo na samo prakso.

Vsak modul bo tako zajemal:

* teorijo

* več meditacij

* praktične vaje

* orodja, ki vam bodo v pomoč pri izvajanju prakse

* številne tehnike za izvedbo v praksi

Kaj pa pravzaprav je duhovnost?

Duhovnost in nič drugega kot pristen stik s samim seboj. Je prisluh svoji intuiciji in zaupanje vase. Je sledenje svojemu notranjemu glasu, glasu srca. Predvsem pa je izklop avtopilota, ki ga upravlja naša okolica in kolektivna zavest, ter živeti svoje lastno življenje, pri tem pa kreirati in dosegati svoje sanje, cilje, želje. Duhovnost je način življenje v katerem ne izpolnjujemo le pričakovanja in želje okolice ter živimo po tradicionalnih prepričanjih kaj je prav in kaj ne, kaj se sme in kaj ne, kaj je spodobno in kaj se ne spodobi. Duhovnost je izražanje svoje lastne resnice, je kreacija realnosti iz srca in je odstranjevanje prepričanj ter vzorcev, ki nam ne služijo več.

Spletni tečaj Duhovnost v praktičnih čevljih je zasnovan tako, da ga lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot na dopustu.

Tečaj je sestavljen iz 4 bogatih modulov, in sicer:

1. modul: NOTRANJI SVET | NOTRANJI TEMPELJ | NOTRANJI OTROK

V prvem modulu se bomo posvetili tako zelo pomembnemu notranjemu svetu, notranjemu templju in notranjemu otroku. Dodobra boste vse tri in tako prejeli čisto nov pogled na vaše življenje. Hkrati pa boste v tem moduli prepoznali kateri darovi, darila, talenti in potenciali se nahajajo v vašem notranjem templju, spoznali boste vašega notranjega otroka in prepoznali njegove potrebe, se naučili različne tehnike, ki vam bodo omogočile vpogled v vaš notranji svet in spoznavanje notranjega otroka, prejeli praktične vaje za spoznavanje in nego notranjega otroka in  spoznali orodja, ki vam omogočijo jasen vpogled v vaš notranji svet, notranji tempelj in spoznavanje vašega notranjega otroka.

2. modul: PREPRIČANJA | VZORCI | NAVADE – kako vplivajo na naše življenje

Drugi modul je namenjen odkrivanju in spoznavanju globoko zakoreninjenih prepričanj, vzorcev in navad, ki smo jih tako zelo sprejeli za svoje (čeprav to nikakor niso), da jih vseskozi krepimo, branimo in negujemo kljub temu, da smo mnoga prepričanja že zdavnaj prerasli in jih ne potrebujemo več, da so določene navade v našem življenju popolnoma nezdrave in da nas številni vzorci, ki jih vztrajno ponavljamo (lahko tudi že iz generacije v generacijo ali pa v naših lastni inkarnacijah) ne podpirajo več.

Veliko prepričanj, vzorcev pa tudi nekaj navad se nahaja v našem nezavednem, zato jih je treba najprej potegniti v območje zavednega in se z njimi spoznati, da jih lahko nato preobrazimo v takšna, da nas bodo v tem trenutku podprla.

3. modul: LEKCIJE | IZZIVI | ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO 

Bistveno v naših življenjih je, da se iz vsake lekcije nekaj naučimo in tako kot duša izkušamo »zemeljske radosti« ter uspešno osvajamo izzive, ki smo si jih kot duša zastavili. Posledično tako začnemo hoditi po svoji poti življenjskega poslanstva. In ravno to bomo počeli v tretjem modulu. Naučili se bomo v vsakem odnosu, dogodku, situaciji (predvsem tistih bolečih, težkih in negativnih) prepoznati božansko modrost in znanje, kaj je tisto kar nas ti odnosi oz. situacije učijo, kaj nam kažejo.

Nato pa jih bomo ozdravili ter raztopili tisto kar nam ne služi več. Prav tako pa se boste naučili ozdraviti odnose, dogodke in situacije v preteklosti (morda tudi iz prejšnjih življenj, ki pa še vedno vplivajo na vas v tem trenutku). Tokrat bomo celo šli še korak dlje in se naučili prepisov in popolne transformacije vsega kar vam ne služi več (od prepričanj, vzorcev, navad do dogodkov, odnosov in situacij).

To je tudi modul v katerem boste svojo vibracijo pričeli močno dvigovati na raven 5. dimenzije.

4. modul: ZAVESTNO ŽIVLJENJE DUHOVNE PRAKSE

Četrti modul pa je modul, ki vam bo dal angelska krila s pomočjo katerih boste resnično poleteli. V tem modulu boste odkrili kdo resnično ste in s kakšnim razlogom ste se inkarnirali na Zemljo ravno zdaj v tem času na tem prostoru.

Ja, v tem modulu se bomo posvetili vašemu življenjskemu poslanstvu, ki pa ga lahko živite le če zavestno živite duhovno prakso.

Tako bomo tokrat odkrili vaše življenjsko poslanstvo, nanj pogledali skozi prizmo 5. dimenzije in dušne pogodbe nato pa v vaše življenje vnesli točno tiste duhovne prakse (vaje, tehnike, orodja), ki vas pri uresničevanju vašega življenjskega poslanstva najbolje podpirajo.

Tečaj je primeren tako za začetnike na duhovni poti kot tudi tiste, ki po njej že pogumno in vztrajno hodite.

Torej:

* 2 meseca skupne duhovne prakse

* 4 bogati moduli

* vse prejmete na vaš e-naslov (mp3 posnetke, vaje, tehnike, orodja, meditacije)

* spletni tečaj ostane trajno vaš

* izvajate ga lahko neomejeno kadarkoli in kjerkoli

Rezultat: dvig zavesti in znanja na 5. dimenzijo iz katere prepoznavamo in presežemo lekcije, izzive, projekcije oz. ozdravimo in transformiramo svoja prepričanja, vzorce, navade ter vnesemo duhovno znanje, duhovno prakso in duhovne kvalitete v vsak delček našega življenja.

Cilj: jasno zavedanje samega sebe, svoje resnične esence in življenjskega poslanstva.

Dobrodošli!

PRIJAVA NA SPLETNI TEČAJ

Izberi datum*

Podrobnosti

Datum: maj 28
Čas: 11:30 pop
Dogodek Category: