Loading Dogodki
28
marec

Meditacija: Prebujanje božanske moške energije

marec 28, 2018 @ 5:00 pop - 9:30 pop
 • This dogodek has passed.
 • DATUM: 30. januar 2018 – kozmično čiščenje in prebujanje višje zavesti – NA VOLJO e-MEDITACIJA
 • DATUM: 13. februar 2018- sidranje kozmičnih žarkov (za namen dušnega prebujenja) – NA VOLJO e-MEDITACIJA
 • DATUM: 27. februar 2018 – sidranje žarkov Gaie (za namen manifestacije) – NA VOLJO e-MEDITACIJA
 • DATUM: 13. marec 2018 – prebujanje božanske ženske energije – NA VOLJO e-MEDITACIJA
 • DATUM: 28. marec 2018 – prebujanje božanske moške energije
 • DATUM: 10. april 2018 – prebujanje spečih duhovnih potencialov, darov in talentov
 • DATUM: 24. april 2018 – dotik kundalini energije
 • LOKACIJA in URA: 17:00 – 18:30 – Ljubljana (Parinama center, Cesta na Brdo 85)
 • LOKACIJA in URA: 20:00 – 21:30 – Naklo pri Kranju (Vita center, Pivka 23a)
 • LOKACIJA in URA: E-meditacija – meditacijo prejmete jo na vaš e-naslov
 • PRISPEVEK: 25 € / meditacijo

13. marca smo nežno prebudili in aktivirali našo božansko žensko esenco. Na meditaciji: Prebujanje božanske moške energije pa bomo stopili še korak dlje, kajti tokrat nas čaka sveta poroka / združitev obeh božanskih aspektov znotraj nas, torej združitev božanske ženske in božanske moške energije. Ko se obe energiji združita se lahko prične ples popolne harmonije in izjemne manifestacije, ki prihaja iz samega središča našega srca.

V tokratni meditaciji bomo najprej svojo pozornost namenili prebujanju božanske moške energije. To ni zemeljska moška energija nadvlade, moči, tekmovalnosti, ega, arogance…. To je energija notranje moči, zavedanja samega sebe. Energija, ki je izredno močna, stabilna in odločna a hkrati ne tekmuje z nikomur, se ne primerja in ne žali. Je energija, ki nam da moč, zagon, strast, da resnično sledimo sebi in predvsem da uresničujemo svoje želje, da jih dosežemo. Kajti mnogokrat imamo ljudje ogromno res čudovitih idej, zamisli, ciljev, pa vendar redke od njih tudi dejansko uresničimo. Prebujena božanska moška energija pa bo v nas sprožila proces uresničevanja naših idej v realnost. Močno nas bo podprla pri sami realizaciji, kajti dala nam bo zagon, voljo in pogum. Hkrati pa bo v nas vseskozi prižigala ogenj strasti, ki nas bo močno spodbujal k manifestaciji in to na način, ki bo prepojen z integriteto.

V drugem delu meditacije pa bomo božansko moško in božansko žensko energijo združili v mogočen spiralni steber in tako omogočili izjemno božansko poroko. Obe energiji se bosta nežno združili ter prepletli in pričeli druga drugo podpirati, negovati in krepiti. Božanska poroka obeh energiji nam bo omogočila, da bomo z lahkoto zaznavali svojo božansko žensko energijo, se pravi svojo kreativnost, intuicijo, nežnost, ljubezen, sočutje… in hkrati s pomočjo svoje božanske moške energije dejansko uresničevali svoje ideje, želje, zamisli.

Toplo vabljeni!

V kolikor se niste udeležili meditacije Prebujanje božanske ženske energije, pa bi jo želeli imeti, vam je meditacija v obliki e-meditacije na voljo do konca aprila. V kolikor jo želite prejeti pišite na info@mojeprebujenje.com.

ŠE NEKAJ BESED O DOGAJANJU NA ZEMLJI in NAŠI POMEMBNI VLOGI V TEM ČASU

Velika transformacija vsega na planetu Zemlja, tako samega planeta, kot tudi njenih prebivalcev (tudi ljudi), se dogaja že nekaj let in postaja vse bolj intenzivna.

V letu 2018 bomo to intenziteto občutili še močneje. Zunanji svet nam bo z dogodki (naravnimi katastrofami, nasiljem, terorizmom…) jasno pokazal dogajanje znotraj nas. In veliko čiščenje bomo tako lahko opazovali zunaj in znotraj nas. Naša gostiteljica Zemlja (lady Gaia) se je namreč že dooolgo nazaj odločila, da bo prestopila v višje dimenzije. Sedaj z odločnim korakom vstopa v 4. dimenzijo, nato pa bo pot nadaljevala v 5. dimenzijo, z nami ali brez.

Na nas je izredno pomembna in odgovorna naloga (zaradi katere smo se tudi inkarnirali v ta čas in prostor), in sicer, da na individualni ravni dvignemo zavest in tako podpremo kolektivno raven, kolektivno zavedanje in kolektivno energijo. Seveda pri tem prejmemo ogromno darov in talentov, hkrati pa aktiviramo mnoge potenciale in s pomočjo kozmične energije pričnemo z udejanjanjem svoje kreativne energije v materialnem svetu.

Sedaj se bodo začele vse bol intenzivno kazati tudi ločnice med posamezniki, ki delate na sebi in tistimi, ki si zatiskajo oči pred pravo resničnostjo, ki je izražanje posameznika iz srčne ravni, kar preprosto pomeni, da živiš sebe iz svojega bistva in ne ustvarjaš več iz strahu, iz obveznosti, iz prepričanj, ki si jih prejel v otroštvu…  V materialnem svetu se bodo te realnosti kazale na dva načina, in sicer kot obilje, zadovoljstvo, lahkotnost, izpolnjenost… oz. revščina, jeza, nezadovoljstvo, manipulacija…

Zato je za vsakega posameznika bistveno, da se resnično začne zavedati, da je vse le čista energija, energija s katero ustvarjamo svojo realnost. Na vsakem izmed nas pa je da dovolimo pretok te božanske-kozmične energije, da teče skozi nas, da nas podpre pri kreaciji in nas popelje na pot osebnega prebujenja in dviga zvesti.

Čas je, da stopimo v korak z lady Gaio, se prebudimo in pričnemo ustvarjati realnost, ki si jo želimo.

Dobrodošli vsi, ki si želite dvigniti svojo zavest na višji nivo in kreirati iz srca. 

PRIJAVA NA MEDITACIJO

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

JUTRANJA MEDITACIJA

JUTRANJA MEDITACIJA

JUTRANJA MEDITACIJA

Podrobnosti

Datum: marec 28, 2018
Čas: 5:00 pop - 9:30 pop
Dogodek Category: