Loading Dogodki
11
november

Portal 11/11 – portal čarobne manifestacije

november 11, 2018 @ 11:00 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 11. november 2018
  • LOKACIJA in URA: Spletne kanalizirane meditacije – prejmete jih na vaš e-naslov in jih poslušate kadarkoli
  • PRISPEVEK:  25 € za 3 kanalizirane meditacije

Vse 3 meditacije boste prejeli na vaš e-naslov in jih lahko izvedete večkrat ter tako poskrbite, da boste energije portala resnično močno zasidrali v vaše celotno bitje ter si tako omogočili manifestacijo vsega, kar si želite.

Stopili smo v magični mesec november, ki nam prinaša izjemen blagoslov, in sicer portal 11/11 – portal kreacije.

Letošnji portal nam odpira vrata k čarobni manifestaciji. To je manifestacija vsega, kar si je kot cilj izbrala naša duša.

To leto bo portal še posebej močan, kajti prejeli bomo posebne blagoslove, ki nam bodo omogočili, da resnično uresničimo svoje srčne želje in cilje. Portal bo naše srčne/dušne želje močno podprl in ustvaril situacije, priložnosti ali pa nam v življenje prinesel odnose, ki nam bodo pomagali pri uresničitvi naših želja, ciljev in vizije.

Letošnji portal 11/11 nam bo omogočil manifestacijo iz 5. dimenzije, zato bo realizacije naših ciljev in želja božansko vodena ❤. Hkrati pa boste s pomočjo energij portala 11/11 vaše želje in cilje uresničevali na lahkoten, ljubeč in preprost način. Pred nami je obdobje čarobne manifestacije, zato poskrbite, da boste sprejeli energije portala 11/11.

Portal 11/11 nas bo s svojo energijo podprl ter nam v življenje prinesel vse kar potrebujemo, da bomo naredili trdne in stabilne temelje na katere bomo nato posadili svoje srčne / dušne želje in jih zalili z energijo čarobne manifestacije portala 11/11.

Moč portala bo največja v nedeljo 11. novembra. Pa vendar bodo vrata portala odprta že nekaj dni prej in vse do 14. novembra.

Vabim vas, da se mi v tem času pridružite pri 3. kanaliziranih meditacijah:

    * sidranje kvalitet 5. dimenzije z namenom prepoznavanja želja, ciljev in vizije vaše duše

    * gradnja kvalitetnih, stabilnih in močnih temeljev za manifestacijo srčnih / dušnih želja

    * sidranje energiji čarobne manifestacije portala 11/11 in svetih kod portala neposredno v vaše želje.

Čas je za čarobno manifestacijo vaših srčnih želja, ciljev in vizije, portal 11/11 pa vas močno podpira, da jo tudi uresničite.

Vse 3 meditacije boste prejeli na vaš e-naslov in jih lahko izvedete večkrat ter tako poskrbite, da boste energije portala resnično močno zasidrali v vaše celotno bitje ter si tako omogočili manifestacijo vsega, kar si želite.

PRIJAVA:

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

Podrobnosti

Datum: november 11, 2018
Čas: 11:00 pop
Dogodek Categories: ,