Loading Dogodki
10
oktober

Portal 10/10 – nove priložnosti in prebujanje zavesti

oktober 10, 2018 @ 11:00 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 10. oktober 2018
  • LOKACIJA in URA: Spletne kanalizirane meditacije – prejmete jih na vaš e-naslov in jih poslušate kadarkoli
  • PRISPEVEK:  25 € za 3 kanalizirane meditacije + praktična vaja s pomočjo katere se boste naučili biti 100% v sedanjem trenutku

Vse 3 meditacije lahko izvedete večkrat in tako poskrbite, da povabite v življenje nove priložnosti, prebudite svoje duhovne talente in izklopite svojega avtopilota ter si sami tlakujete pot svojega življenja.

V oktobru se odpre čisto poseben portal, portal, ki nam omogoči, da se prebudimo v vsej svoji esenci in v življenje povabimo čisto nove energije, nove priložnosti in nove možnosti.

Portal 10/10 svoja vrata na široko odpre 10. oktobra in to je dan, ko nam omogoči, da si ustvarimo poligon priložnosti za naslednje leto. Omogoči nam, da se resnično prebudimo, da stopimo iz avtopilota in zaživimo zavestno življenje v katerem opazimo in sprejmemo ponujene priložnosti.

Ta portal nam tudi omogoča, da pogledamo katere priložnosti imamo že sedaj v življenju pa jih iz kakršnega koli razloga ne vidimo oz. ne zaznamo. Portal 10/10 nam bo te priložnosti osvetlil, da jih bomo opazili. Hkrati pa nam bo omogočil, da jih vidimo skozi prizmo božanskega.

S svojo energijo nas bo tako portal 10/10 prebujal na vseh nivojih ter nam na ta način omogočil, da bomo bolj zavestno živeli in se zavedali svojega življenja ter pomena vsake situacije, dogodka ali odnosa.

Vibracija portala nam tudi omogoča, da spoznamo svoje potenciale ter prebudimo duhovne talente.

V sredo zjutraj (10. oktobra) boste na vaš e-naslov prejeli:

* razlago energij portala 10/10

* praktično vajo s pomočjo katere se boste naučili biti 100% v sedanjem trenutku

* 3 kanalizirane meditacije:

                   –  Osvetlitev obstoječih priložnosti in prebujanje zavestnega življenja

                   –  Sidranje energij portala 10/10 in tlakovanje nove prihodnosti

                   – Priklic novih priložnosti, spoznavanje lastnih potencialov in prebujanje duhovnih talentov

Vse 3 meditacije lahko izvedete večkrat in tako poskrbite, da povabite v življenje nove priložnosti, prebudite svoje duhovne talente in izklopite svojega avtopilota ter si sami tlakujete pot svojega življenja.

Pomembno je, da v času portala 10/10 prebudite duhovne talente in darove, naredite prostor za nove možnosti, spremembe in priložnosti ter predvsem, da zaživite zavestno življenje.

PRIJAVA:

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: oktober 10, 2018
Čas: 11:00 pop
Dogodek Category: