Loading Dogodki
27
marec

Nežen/a do sebe

marec 27 @ 11:30 pop
  • This dogodek has passed.

Spletna meditacija

DATUM: marec 2020

KJE in KAKOpo prejemu nakazila prejmete na vaš e-naslov meditacijo in za vedno ostane vaša, tako jo lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli

INVESTICIJA 20€

 rpt

rpt

Kanalizirana meditacija, ki je osnova za harmonizacijo odnosov v tem desetletju.

Nežen/a do sebe

(must have meditacija tega desetletja za  razrešitev težkih in vzpostavitev ljubečih odnosov)

Meditacija, ki te bo močno povezala z samim seboj ter ti aktivirala izredno pomembne svete kode skozi katere boš nase gledal kot na božansko bitje, ki izkuša različne situacije.

Hkrati pa boš spoznal, da se vse dogaja zate in ne proti tebi.

S pomočjo aktivacije teh svetih kod se boš ljubeče sprejel točno takšnega kot si. Prav tako pa boš postal izredno sočuten in nežen do sebe (ter do drugih), kar ti bo omogočilo, da boš na lahkotnejši in hitrejši način osvajal posamezne lekcije in izzive v odnosih.

Skozi svete kode boš prejel tudi izredno pomembne kvalitete, ki te bodo močno spodbudile, da boš nežno, ljubeče do sebe in odgovorno hodil po svoji življenjski poti.

Že tekom meditacije pa se bo aktivirala sveta koda nežnosti in napolnila vsa tvoja življenjska področja (od zdravja do financ, vseh odnosov, kariere itn.)

 

DODATNA PODPORA:

Kristal so izjemno pomembno orodje, ki močno negujejo vse vaše odnose. Toplo vam priporočam, da ob tej meditaciji uporabite kristal roževec. Za vas sem pripravila tudi poseben kristal, ki je aktiviran s tehniko nove zavesti in vam omogoča močan stik z vami samimi ter v vas ohranja čisto energijo brezpogojne nežnosti in ljubezni do sebe.

Cena kristala je 15€ (poštnina vključena), naročite ga v obrazcu spodaj in ne pozabite pripisati vaš naslov.

PRIJAVA NA MEDITACIJO

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

Podrobnosti

Datum: marec 27
Čas: 11:30 pop
Dogodek Categories: ,