Loading Dogodki
22
oktober

Moj življenjski preboj – 3 tedenski e-program

oktober 22, 2019 @ 8:00 pop
  • This dogodek has passed.

Intenziven 3 tedenski spletni program

* DATUM: od 22. oktober 2019

* LOKACIJA: Spletni program – vso gradivo (avdio, video in pisno) prejmete na vaš e-naslov

* INVESTICIJA:  380€ –> samo tokrat znižana na 190€

Spletni program je prilagojen hitremu življenjskemu tempu. Celoten program prejmete na vaš e-naslov, si ga preprosto prenesete na vaš telefon, računalnik ali tablico in za vedno ostane vaš. Izvajate ga lahko neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot na dopustu. 

Dandanes imamo ogromno razno raznih obveznosti in izjemno hitro najdemo izgovor, da »nimamo časa zase in svojo rast«.

Ravno iz tega razloga sem sestavila čisto poseben spletni program »Moj življenjski preboj«, ki je popolnoma prilagojen hitremu življenjskemu tempu. In kar je bistveno – prinese vam izjemne rezultate ter preboje v življenju.

Program omogoča, da se na lahkoten, hiter in učinkovit način premaknete iz situacije, ki vas ne podpira v situacijo, ki vas izpolnjuje. V praksi to pomeni, da se iz nezdravih odnosov pomaknete v harmonične odnose, iz finančnega pomanjkanja v finančno pretočnost, iz službe v katero hodite s cmokom v grlu v službo, ki vas izpolnjuje itn.

V tem spletnem programu bomo šli na čisto posebno potovanje na katerem se boste potopili v svoje skrite in temne kotičke, v svoje nezavedno in potlačeno. To so tisti deli vas, ki vam v vaše življenje prinašajo težino, bolečino in nezaupanje v vas same ter tudi druge. Počasi in nežno jih boste ponovno ozavestili in spoznali, kajti ti deli vas so tako zelo pomembni, saj, kljub temu, da se jih (morda) ne zavedate, so v vas in velikokrat prav ti deli vas močno vplivajo na vaše življenje in predvsem na kvaliteto vaših odnosov, le vi se jih ne zavedate in ne morete vplivati na njih. Nato pa boste z ljubeznijo pričeli raztapljati vse tiste kotičke, ki vas ne podpirajo več, ki vam ne služijo, ki jih ne potrebujete. 

Bistvo spletnega programa je, da raztopite in odvržete vse, kar vas ovira pri vašem napredku in uresničevanju vaših ciljev.

Posledično se vzpostavi izjemno močna povezava z vami samimi, kajti odstranili boste tančice in jasno videli kdo resnično ste in kakšna je vaša življenjska pot.

V zadnjem delu spletnega programa pa se naučite kako v praksi živeti svoje življenje, ki vas bo izpolnjevalo in vam prinašalo številne blagoslove.

Pa vendar bomo začeli pri čistih osnovah, ki jih vsi tako radi preskočimo – naučili se boste popolnoma umiriti ter sprostite svoje telo in um. Prav tako boste prejeli tehniko s katero boste v 90 sekundah raztopili stres.

Namen programa je, da: 

* ponovno pridete v stik sami s seboj,

* sprostite stres iz telesa, uma in duha,

* nežno raztopite toksična čustva in občutke ter jih nadomestite z lepimi in prijetnimi,

* razumete kaj se dogaja na kolektivni ravni in kaj na vaši osebni ravni,

* spoznate razloge za vaše lastne izzive, vzorce in strahove ter se jih naučite transformirati,

* in se popolnoma odprete življenju ter ga kvalitetno zaživite.

MODULI PROGRAMA

1. MODUL – iz teorije v prakso

Spoznali boste zakaj se vam v življenju določene situacije dogajajo, odkrili svoje lastne vzorce v katerih se vrtite že nekaj časa, razumeli kaj se dogaja na kolektivni ravni in kako to vpliva na vas same, se naučili popolnoma umiriti in sprostiti tako telo, kot tudi um in duha ter odvreči stres, spoznali izjemno tehniko, ki vas pripelje v stanje nič. Skratka naučili se boste popolne sprostitve ter spoznali teorijo in jo nežno vpeljali v duhovno prakso skozi kratke in intenzivne vaje, ki jih lahko izvajate dobesedno kjerkoli le v nekaj minutah.

2. MODUL – moje globine in temni kotički

Čaka nas izjemno raziskovanje lastnih globin. Potopili se boste v vse vaše skrivne kotičke, jih spoznali, raziskali ter nežno raztopili vse kar ne potrebujete več. V ta namen boste prejeli številne različne tehnike. Vsem pa je skupno, da so kratke in učinkovite. Izjemno velik poudarek bo na pretočnosti življenjske energije po vaše celotnem bitju. Za konec pa vas čaka čisto posebna nega ❤️. V tem modulu boste spoznali svoje temne in potlačene kotičke, za katere sploh niste vedeli, da jih imate, kaj šele, da izredno močno vplivajo na vaše življenje.

3. MODUL – popolna notranja preobrazba

Tretji modul je namenjen vašemu notranjemu razcvetu. Nežno boste preobrazili vse, kar ni v vaše najvišje dobro in zaživeli kvalitetno življenje. V tem modulu boste svoje celotno Bitje napolnili z izvirno življenjsko energijo ter v vsa življenjska področja zasidrali svete kode obilja. Čas je, da močno dvignete svojo zavest, da se dotaknete 5 dimenzije in zaživite svoje popolno življenje.

Programu sem dodala tudi 2 izjemno dragocena bonusa.

BONUS 1 – prha ljubezni in obilja

Za vas sem pripravila tudi čisto poseben bonus – prho ljubezni in obilja, ki vas bo močno podprla na vseh področjih vašega življenja in vam tako še dodatno dvignila kvaliteto. Hkrati pa bo tudi močno dvignila vašo zavest, saj vas bo popeljala na 5 dimenzijo.

BONUS 2 – izvorna božanska iskrica

Vsak izmed nas je nastal iz božanske iskrice in delček te iskrice nosite v sebi. V tem bonusu pa boste svojo božansko iskrico spoznali in jo močno, močno razširili po vašem Bitju ter tako okrepili direktno povezavo s Stvarnikom.

 a

POTEK SPLETNEGA PROGRAMA:

Spletni program poteka 3 tedne in obsega 3 module, ki zajemajo pisno, video in avdio gradivo. 1x na teden na vaš e-naslov prejmete gradivo posameznega modula, si ga preprosto prenesete na računalnik ali telefon ter ga že lahko pričnete izvajati. Celoten program za vedno ostane vaš, tako da ga lahko izvedete tudi kadarkoli kasneje. Pravzaprav vam toplo priporočam, da ga izvedete čim večkrat 🙂 

KOMU JE NAMENJEN?

Namenjen je čisto vsem, ki si želite življenje pomakniti na nov, višji in boljši nivo bivanja ter doseči večjo kvaliteto življenja tako v odnosih, službi, zdravju, odnosih, kot tudi osebni in duhovni rasti.

ZAKAJ SPLETNI PROGRAM DELUJE TUDI ZA VAS?

Dejstvo je, da sta za spremembo in napredek ključna razumevanje in praksa. Zato je ta spletni program sestavljen iz teorije in številnih praktičnih vaj. Vsebuje različne tehnike, orodja in metode in sami si izberete katere boste izvedli. Prav tako vsebuje ogromno kratkih in močnih meditacij, ki vam bodo dale jasnost, usmeritve in številne uvide ter vas še dodatno energijsko dvignile in podprle. Torej šli bomo direkt v implementacijo, kajti glavni namen tega programa je, da vam prinese konkretne preboje v vašem življenju, in ne le dodatne informacije.

Prav tako si sami določite kdaj v dnevu boste program izvedli. Izvedba pa vam vzame le 5 minut na dan ter vam prinese hitre in vidne rezultate. Vse vaje so izjemno preproste in učinkovite ter jih z lahkoto vpeljete v svoje življenje.

SO SAMO 3 MODULI DOVOLJ ZA VELIKE PREBOJE IN DOLGOROČNE SPREMEMBE?

Seveda! Ti 3 moduli vsebujejo vse potrebne informacije, vaje, napotke in meditacije, ki jih potrebujete. Prvič bomo šli skozi vse 3 module skupaj, nato pa boste vaje in meditacije sami izvajali še mesece ali leta ter tako vseskozi skrbeli za kvalitetno na vseh področjih vašega življenja.

KOLIKO ČASA MI BO VZELA UDELEŽBA NA PROGRAMU? 

Velika prednost programa je, da je popolnoma prilagojen hitremu tempu življenja, zato je izredno strukturiran in posledično pregleden. Informacije so podane jasno in konkretno. Vaje in meditacije so kratke in zato zelo intenzivne ter močne.

KOLIKO ČASA IMAM NA VOLJO, DA PREDELAM GRADIVO?

Vso gradivo; pisno, avdio in video prejmete na vaš e-naslov in si ga preprosto prenesete na vaš računalnik, telefon ali tablico in za vedno ostane vaše, tako da se prav nikamor ne mudi. Gradivo lahko nato neštetokrat predelate, kjerkoli in kadarkoli, tudi na dopustu.

KAJ ČE BOM V ČASU KAKŠNEGA MODULA ODSOTEN?

Odsotnosti v programu ne igrajo nikakršne vloge. Vso gradivo vas bo čakalo na vašem e-naslovu in ga lahko kdorkoli predelate, saj za vedno ostane vaše.

KAJ, ČE BOM IMEL TEKOM PROGRAMA DODATNA VPRAŠANJA?

Vprašanja so top in zelo dobrodošla! Skozi celoten program, torej 3 polne tedne, boste imeli na voljo tudi moje osebno mentorstvo. Vsa vprašanja mi lahko pošljete na info@mojeprebujenje.com in z veseljem vam bom odgovorila.

KDAJ BO PROGRAM NASLEDNJIČ? 

Čakati se reees ne splača. Zakaj bi kvaliteto življenja prestavljali nekam na prihodnost, če jo lahko živite že zdaj. Idealna priložnost je, da že sedaj naredite življenjske preboje (glede odnosov, denarja, službe, zdravja…) in zaživeli kvalitetnejše življenje.

a

Spletni program, ki je pred vami je res prebojen ter zato tudi izredno intenziven. Njegova struktura je jasna, sistemizirana in posledično izredno enostavna. Vsebuje tako teoretičen kot praktičen del v pisni, avdio in video obliki, zato ga lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le telefona in po želji tudi slušalke. Vaje in meditacije so kratke (od 2 do max 15 minut) a zelo močne in učinkovite.

Pridružite se mi na tem prebojnem potovanju.

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV:

Že po prvi meditaciji sem se počutila čisto prerojena. Kako malo je potrebno včasih ta tako velik uspeh in premik naprej. Hvala ti iz srca za ta fantastičen tečaj!  Katja P.


Spodbudilo pa me je tistih “vsaj 5 min na dan”:)). Ja, včasih je tako, ko se težko premakneš. Izvedla sem vse vaje, cel program. Res sem se potrudila, da sem mu sledila vsak dan, pa čeprav le za 5 minut. Ponavadi pa sem ga izvajala malo dlje, ker mi je bilo prijetno. Pred tem programom sem bila nervozna, nemirna, te meditacije pa so me umirile. Začutila sem notranjo moč, veselje. Tudi sam uvod mi je dal tako izjemno zaupanje in moč. Mojca M.


Povzetek; vaje so kratke, preproste in zelo učinkovite. Kar nisem mogla verjeti. Že kmalu se je moje razpoloženje, volja tako izboljšala. Zelo mi pašejo tudi fizične vaje, ki me spodbudijo, da nadaljujem tako s telovadbo. Zelo me je tudi presenetila učinkovitost meditacij. Nisem si mislila, da bodo prišli določeni občutki na dan in rešitve situacij.


Najbolj me je navdušilo reprogramiranje uma – meditacija je izredno močna. Misli že zdaj poskušam zavestno obrniti na bolje, se jih zavedati. Še dodatno pa sem pozorna, da destruktivne misli takoj zamenjam s podpornimi, prijaznimi do mene. To je vaja, ki jo bom vsakodnevno vključila v življenje. Ker se zavedam, kako pomembna je!

PRIJAVA

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

Podrobnosti

Datum: oktober 22, 2019
Čas: 8:00 pop
Dogodek Categories: ,