Loading Dogodki
11
september

MEDITACIJE portal 9/9 – Vem kdo sem in kam grem!

september 11, 2019 @ 10:30 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: september 2019
  • LOKACIJA : vse 3 meditacije prejmete na vaš e-naslov takoj po prejemu vašega nakazila
  • INVESTICIJA: 30 €

Vse 3 spletne meditacije prejmete na vaš e-naslov, si jih preprosto prenesete na telefon ali računalnik in jih lahko izvajate neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli. 

September je mesec, ki bo od vas zahteval, da si resnično prisluhnete. Da spoznate kam vas vabi srce, kaj vam šepeta intuicija in v katero smer želi vaša duša. Ja, sedaj je skrajni čas, da si prisluhnete. Bodite iskreni do sebe in poglejte kakšna je vaša pot in ne vztrajajte tam, kjer drugi pričakujejo od vas, da ste – to ni vaše!!!

Nihče razen vas ne ve, kaj je za vas najboljše, kaj je vaša pot in vaše poslanstvo. Zato izkoristite energije meseca septembra, še posebej dneve okoli portala 9/9, in raziskujte kdo ste in kam želite priti.

Dejstvo je, da smo na izjemni prelomnici. Leto 2020 bo leto poletov, realizacije vaših projektov, želja, idej in sanj ali pa leto turbulenc in padcev. Že sedaj, v mesecu septembru pa si pričnete tlakovati pot, kajti september prinaša val novih energij, ki vas bodo močno podprle na poti k vašemu poslanstvu.

Torej poglobite se vase, poglejte kam vas življenje vleče in prisluhnite notranjemu vodstvu, ter že sedaj pričnite graditi čudovite temelje na katerih boste v 2020 gradili svojo novo realnost. Realnost, ki se približuje 5 dimenziji.

Za vas sem skanalizirala 3 čudovite spletne meditacije ob portalu 9/9. Vabljeni!

MEDITACIJE portala 9/9: Vem kdo sem in kam grem!

1. meditacija – kaj me ne podpira in kaj ni moje + nega, spuščanje in raztapljanje;

skozi posebno prizmo čiste iskrenosti boste pogledali kje ste v tem trenutku, ter se podali na potovanje v svoje izzive; izkušnje, situacije, odnose… Spoznali boste kaj vas podpira in kaj je tisto, kar je potrebno spustiti. Hkrati boste prejeli konkretne odgovore kaj v vašem življenju je sploh vaše in kaj ste, zavedno ali nezavedno, prevzeli iz okolice. Ogromno bo jasnih vpogledov, razumevanja in tudi smernic kako se premakniti naprej. Nato pa se boste prepustili čudoviti negi, spuščanju in raztapljanju vsega kar ni vaše.

2. meditacija – moja realnost na 5. dimenziji;

v tej meditaciji boste pogledali v prihodnost, spoznali boste sebe na 5. dimenziji, prejeli številne uvide v želje in pričakovanja vaše duše, hkrati pa boste okrepili intuicijo, ki vas bo nato vseskozi vodila skozi življenjske situacije ter vam predajala konkretne odgovore.

3. meditacija – vzporedni svetovi; vir mojih dodatnih izkušenj, znanja in modrosti

čisto posebna meditacija, ki vas bo popeljala v vaša vzporedna življenja in vam prinesla ogromno dodatnih in izjemno dragocenih informacij, modrosti, znanja…

Energijski val meseca septembra nas močno podpira, da se poglobimo vase, da spoznamo kam in zakaj gremo. V oktobru pa bo že čas za prve konkretne korake :).

DODATNO ORODJE za portal 9/9

Vsem, ki si želite še več vpogledov in bolj jasna navodila ter še močnejša potovanja je na voljo programiran kristal notranjega vodstva napolnjen z vibracijo portala 9/9. Naročite ga lahko skupaj z meditacijo ali pa samo kristal. Cena kristala je 15€.

KAKO POTEKAJO SPLETNE MEDITACIJE:

Vse 3 spletne meditacije prejmete na vaš e-naslov, si jih preprosto prenesete na vaš telefon, računalnik ali tablico in za vedno ostanejo vaše, tako jih lahko izvajate neštetokrat, kadarkoli in kjerkoli, tako doma kot na dopustu. Ker pa se bodo energije portala sidrale še nekaj dni po samem portalu lahko meditacije izvajate tudi v tem času. 

a

Po oddani prijavi prejmete takoj na vaš e-naslov vse potrebne podatke glede plačila. V kolikor maila ne prejmete, prosim poglejte v promocije ali družabno. Hvala.

PRIJAVA

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

Podrobnosti

Datum: september 11, 2019
Čas: 10:30 pop
Dogodek Categories: ,