Loading Dogodki
08
avgust

Jaz – magnet za obilje (3 e-meditacije)

avgust 8, 2019 @ 10:30 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 8. avgust 2019
  • LOKACIJA: Spletne meditacije – prejmete jih na vaš e-naslov
  • PRISPEVEK:  30€ (za vse 3 meditacije)

Vse 3 spletne meditacije prejmete na vaš e-naslov, si jih preprosto prenesete na telefon ali računalnik in jih lahko izvajate neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot na dopustu. 

Energije in darove portala 8/8 – portal duhovnega obilja, čarobne manifestacije in neskončnosti bomo čutili in sprejemali še globoko v mesec avgust. Zato lahko vse tri meditacije delate vse do konca avgusta.

V avgustu se vsako leto na široko odprejo vrata Obilja, Kreacije in Manifestacije. To so vrata, skozi katera prične na zemljo teči zlata energija s pomočjo katere lahko kreirate in manifestirate vse svoje srčne želje, cilje in vizijo.

Ta mogočen portal nam v življenje prinese ogromno novih priložnosti, zdravja, harmoničnih odnosov pa tudi finančno in materialno obilje, obilje izpolnjenih želja in ciljev. Skratka prinese nam točno tisto kar potrebujemo.

Na dan portala, 8. avgusta, se vsako leto na Zemljo sidrajo izredno mogočne energije, ki prihajajo direkt iz samega središča centralnega Sonca. In ravno te energije omogočajo čarobno manifestacijo, kar preprosto pomeni, da nam omogočijo, da resnično stopimo na pot svojega življenjskega poslanstva, da ga prepoznamo in začnemo živeti ter sami kreirati svoje življenje. Da zaživimo življenje, kot si ga želimo, da delamo stvari, ki nas vselijo, da hodimo v službo, ki na izpopolnjuje, da imamo ob sebi odnose, ki nas negujejo, da je naše telo zdravo in vitalno, da smo pretočni tako finančno, kot tudi energijsko itn.

Vsako leto ima portal 8/8 poudarek na posamezni kvaliteti in letos je to MAGNETIZEM. Magnetizem za vse kar v življenju potrebujemo, da lahkotno in brezkompromisno hodimo po svoji poti.

Glavni namen letošnjega portala 8/8 je, da vsi postanemo magnet za obilje, pa ne le za finančno obilje ampak obilje na vseh nivojih in področjih v življenju. Posledično pa s pomočjo energije Obilja pričnemo zavestno kreirati sami svoje življenje ter živeti svoje potenciale.

Ker je portal 8/8 –  mogočen portal duhovnega obilja, čarobne manifestacije in neskončnosti sem za vas skanalizirala kar 3 izjemno močne in zelo intenzivne meditacije v katerih bomo:

1. meditacija – aktivacija pretoka obilja na vseh nivojih in področjih ter vpogled v dušno pogodbo z namenom uskladitve želja, ciljev in vizije

2. meditacija – sidranje energij portala 8/8 ter prepoznavanje in aktivacija lastnih potencialov

3. meditacija – Jaz, magnet za obilje in sidranje svetih kod portala 8/8

 rpt

rpt

V času okoli portala 8/8 je izredno pomembno, kam usmerjate svoje misli, svoj fokus, saj energija portala avtomatsko podpre in realizira vse na kar ste osredotočeni.

Čudovit portala 8/8 – portal duhovnega obilja, čarobne manifestacije in neskončnosti je dobesedno pred vrati, njegove blagoslove pa bomo čutili in sprejemali še globoko v mesec avgust. Zato lahko zgornje meditacije delate vse do konca avgusta.

Vabljeni v samo središče mogočnega portala 8/8 in sprejmite njegove darove. Dovolite si, da vas energija portala močno podpre pri uresničitvi vaših želja in ciljev ter predvsem, da vas napolni, da postanete magnet za obilje na vseh nivojih in vseh življenjskih področjih.

a

KAKO POTEKAJO SPLETNE MEDITACIJE:

Vse 3 spletne meditacije prejmete na vaš e-naslov, si jih preprosto prenesete na vaš telefon, računalnik ali tablico in za vedno ostanejo vaše, tako jih lahko izvajate neštetokrat, kadarkoli in kjerkoli, tako doma kot na dopustu. Ker pa se bodo energije portala sidrale še nekaj dni po samem portalu lahko meditacije izvajate tudi v tem času. 

a

Po oddani prijavi prejmete takoj na vaš e-naslov vse potrebne podatke glede plačila. V kolikor maila ne prejmete, prosim poglejte v promocije ali družabno. Hvala.

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

Podrobnosti

Datum: avgust 8, 2019
Čas: 10:30 pop
Dogodek Categories: ,