Loading Dogodki
29
julij

Fizične vaje za pretočnost čaker

julij 29, 2019 @ 11:00 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 29. julij 2019
  • KJE: vseh 8 video posnetkov in gradivo prejmete na vaš e-naslov in so za vedno vaši, tako da jih lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli
  • INVESTICIJA:110€

Vseh 8 video posnetkov in gradivo prejmete na vaš e-naslov, si jih preprosto prenesete na vašo elektronsko napravo in ostanejo za vedno vaši. Tako jih lahko izvajate neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli.

Da imamo vsi čakre, ki so energijski centri skozi katere teče naša življenjska energija, že veste.

Prav tako se najbrž zavedate, kako zelo pomembno je, da so čakre pretočne, čiste in sijoče, saj je od tega odvisno kako kvalitetno bo vaše življenje na vseh področjih (od zdravja, financ, odnosov, sprejemanje samega sebe, samozavesti itn.).

Dejstvo pa je, da smo si ljudje med seboj zelo različni in tudi pri »vzdrževanju« pretočnih in sijočih čaker ni nič drugače.

Fantastična novica je, da imamo številne tehnike, metode in vaje s katerimi čakre učinkovito negujemo, čistimo in odstranjujemo blokade.

In ena izmed teh tehnik so fizične vaje za vaše telo, ki omogočajo večjo pretočnost življenjske energije v vaših 7. glavnih čakrah ter hkrati vaše čakre tudi negujejo in čistijo.

Ker je letošnje poletje energijsko izjemno močno naklonjeno čiščenju, spuščanju in odstranjevanju vsega, kar vam ne služi več, je idealno, da v tem času prečistite tudi vseh vaših 7. glavnih čaker, da postanejo sijoče, vaše življenje pa harmonično in izpolnjujoče.

V ta namen sem za vas pripravila kar 8 video posnetkov s številnimi vajami za fizično telo, in sicer:

* 8 vaj za korensko čakro

* 7 vaj za sakralno čakro

* 6 vaj za solarno čakro

* 6 vaj za srčno čakro

* 5 vaj za grleno čakro

* 6 vaj za čakro tretje oko

* 5 vaj za kronsko čakro

* koktajl vaj za 7 glavnih čaker

a

Torej prejmete:

* 8 video posnetkov,

* z več kot 60 vajami za vaše fizično telo za pretočnost 7. glavnih čaker ter

* obsežno pisno gradivo.

a

Največji čar tega spletnega programa je, da imate na voljo ogromno različnih vaj za fizično telo, med katerimi si izberete sebi najljubše ter jih izvajate kadarkoli v dnevu, ko imate čas. Za izvedbo vaj potrebujete cca 7 minut na dan.

a

KAKO POTEKA SPLETNI PROGRAM:
Vseh 8 video posnetkov in gradivo prejmete na vaš e-naslov, si jih preprosto prenesete na vaš telefon, računalnik ali tablico in za vedno ostanejo vaše, tako jih lahko izvajate neštetokrat, kadarkoli in kjerkoli.

Po oddani prijavi prejmete takoj na vaš e-naslov vse potrebne podatke glede plačila. V kolikor maila ne prejmete, prosim poglejte v promocije ali družabno. Hvala.

PRIJAVA:

Izberi datum*

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

Podrobnosti

Datum: julij 29, 2019
Čas: 11:00 pop
Dogodek Categories: ,