Loading Dogodki
07
november

DELAVNICA: Izdelava osebnega orgonita

november 7, 2018 @ 5:30 pop - 7:30 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 7. november 2018
  • LOKACIJA in URA: 17:30 – 19:30 – Ljubljana
  • PRISPEVEK: 70€ (ves material za izdelavo enega osebnega orgonita je vštet v ceno)

Kakršno koli elektromagnetno sevanje, pa naj bodo to ekrani televizorjev, mobilni telefoni, računalniki, radii, daljnovodi, električne postaje, oddajniki ali kakšne druge tehnične naprave, vsi oddajajo škodljive frekvence na katere smo občutljivi prav vsi, še posebej pa otroci.

Orgonit (pa naj bo to stožec, obesek ali podstavek) bo nas in naše otroke uspešno zaščitil pred vsemi vrstami elektromagnetnega sevanja, saj bo orgonit ta sevanja pretvoril v čisto, zdravo življenjsko energijo.

Orgonit  je generator – transformator življenjske energije, ki ji lahko rečemo tudi orgonska energija, poznamo jo pa tudi pod imenom chi, prana, qi. Je kot akumulator, saj vase vsrka vso energijo iz okolice in jo pretvori – transformira s pomočjo svoje edinstvene sestave v čisto, pozitivno, zdravo, življenjsko energijo. Na ta način orgonit prečisti prostor vseh negativnih energij oz. sevanj različnih naprav, nevtralizira vpliv podzemnih voda in škodljiva sevanja iz vesolja. Prostor tudi zaščiti in harmonizira. Prav tako napolni tudi naše telo z življenjsko energijo in odpravi blokade na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju (lahko ga polagamo tudi na boleča in obolela mesta). Orgonitne podstavke uporabljamo za energizacijo vode in hrane.

Na delavnici se boste naučili izdelave orgonitov ter si izdelali osebni orgonit. Ves material je vštet že v ceno.

OSEBNI ORGONIT bo naše telo zaščiti pred elektromagnetnimi sevanji in drugimi negativnostmi iz okolja hkrati pa nas bo zaščitil tudi od negativnih energij ljudi v naši okolici. Zaradi svoje oblike in velikosti ga lahko nosimo v žepu ali torbici, namestimo pa ga lahko tudi na prenosni računalnik v službenem času, skratka naj bo vedno v naši bližini, najdlje pa v premeru 3 m3.

Delavnica se bo izvedla v majhni skupini.

Vabljeni!

PRIJAVA NA DELAVNICO:

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: november 7, 2018
Čas: 5:30 pop - 7:30 pop
Dogodek Categories: ,