Loading Dogodki
04
marec

Delavnica: Izdelava kristalnih esenc

marec 4 @ 5:00 pop

DATUM: 4. marec 2020

LOKACIJA : Ljubljana, Stegne 7

KDAJ: ob 17h do 19h

INVESTICIJA: 80 € (prejmete eno esenco v vrednosti 21€)

Tokrat sem za vas pripravila čisto posebno delavnico na kateri boste izdelali čisto svojo kristalno esenco in jo odnesli domov (cena ene esence (21€) je všteta v delavnico).

Mnogi izmed vas že uporabljate moje kristalne esence in mi poročate o izjemnih rezultatih njihovega delovanja.
Na tej delavnici pa vas bom naučila kako si kristalno esenco naredite sami, in sicer kako izdelati kristalno esenco za čiščenje čaker, avre, prostora in za otroke. 
Vsak udeleženec si bo tudi izdelal svojo lastno kristalno esenco (izdelava ene esence je všteta v ceno delavnice). Lahko boste izbiral med esenco za čiščenje čaker, avre, prostora, za otroke ali pa osebno esenco.
Pred praktičnim delom delavnice, se pravi izdelavo same esence, bo tudi teoretični del, na katerem boste v teorijo spoznali tako vibracijo posameznih kristalov kot tudi teorijo izdelave esence, zato si boste že na delavnici lahko izdelali esenco, ki vas bo podpirala pri vašem zdravju, počutju, željah, odnosih itn.

Kaj so kristalne esence?

Kristalne esence so izjemno močno orodje ustvarjeno iz vibracije kristalov. Kristalne esence nudijo podporo tako našemu fizičnemu, kot tudi čustvenemu, mentalnemu in duhovnemu nivoju.
V kristalnih esencah se pretakajo izredno močno skoncentrirane vibracije kristalov. Glede na namen, ki ga želimo doseči izberemo kristale in nato s posebno tehniko ustvarimo esence (to tehniko boste na tečaju spoznali v teoriji in praksi).

PRIJAVA NA DELAVNICO

Izberi datum*

Podrobnosti

Datum: marec 4
Čas: 5:00 pop
Dogodek Category: