Loading Dogodki
14
junij

OBOGATEN spletni program: Moje čakre žarijo

junij 14, 2019 @ 11:30 pop
  • This dogodek has passed.
  • 4-mesečni spletni program (junij, julij, avgust in september)
  • 8 MODULOV, ki jih prejmete na vaš e-naslov in ostanejo trajno vaši
  • ZAČNEMO: 17. junija 2019 in nato prejmete vsak drugi torek, do 17. septembra 2019, nov modul na vaš e-naslov
  • URA in LOKACIJA: kadarkoli in kjerkoli boste želeli
  • PRISPEVEK:  260€

Spletni program Moje čakre žarijo je sestavljen tako, da ga lahko izvajate neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot na dopustu. In ZA VEDNO ostane vaš 🙂

Poletni meseci nam dajo možnost, da se umirimo in pogledamo vase ter hkrati prečistimo vse kar nas ne podpira. V času poletja imamo tako idealno priložnost, da svoje življenje prečistimo in ga resnično postavimo na zdrave, močne in trdne temelje. Čas je, da stopimo na svojo lastno pot, da spoznamo kdo resnično smo ter da zaživimo življenje, ki si ga resnično želimo.

Dejstvo je, da se kozmične energije sidrajo v naše celotno bitje, v vsa naša telesa (fizični, čustveno, mentalno in duhovno) pa če se tega zavedamo ali ne. Vendar imamo izbiro ali bomo te energije sprejeli in z njimi podprli naše življenje na katerem koli življenjskem področju ali pa jih bomo zavračali in se še naprej vrteli v svoji lastni drami in karmi.

In zakaj je tako zelo pomembno, da imamo pretočne, uravnovešene in čiste čakre?

Zato ker se vse energije Univerzuma (tudi življenjska energija), svete kode, kozmični žarki itn., v naše bitje zlivajo skozi naše energijske centre, ki jim pravimo čakre. In v kolikor čakre niso pretočne ali so morda celo blokirane, življenjska energija, ki nam omogoča tako zdravje, vitalnost kot tudi manifestacijo naših želja, ciljev in vizije po njih ne more teči in v življenju se nam pojavijo težave, izzivi in blokade na različnih življenjskih področjih.

Čakre

Sedem glavnih čaker je razporejenih od trtice do glave in prav vsaka izmed njih je povezana z  živčnimi centri ob hrbtenjači ter izredno močno vplivajo tako na fizično telo (bolečino in bolezen), kot tudi na miselne, čustvene, intuitivne, duhovne in energetske funkcije – dejstvo je, da je od pretočnosti sedmih glavnih čaker odvisno naše fizično zdravje in počutje na vseh ravneh. Ravno zato je tako zelo pomembno, da so čakre očiščene, pretočne, napolnjene z življenjsko energijo in uravnovešene. Kadar temu ni tako so čakre blokirane in življenjska energija skoz njih ne more nemoteno teči, kar na fizičnem telesu občutimo kot bolečino oz. bolezen, hkrati pa se neravnovesje kaže tudi na čustvenem področju in nenazadnje tudi na materialnem stanju posameznika.

Če pa so glavne čakre lepo pretočne, uravnovešene, sijoče in čiste, smo zdravi, polni energije, ustvarjalni, polni novih zamisli in obdani s harmoničnimi odnosi. V kolikor pa so čakre umazane, nepretočne, neuravnovešene ali pa hiperaktivne zbolimo, se počutimo leno, smo pod stresom, nimamo ustvarjalnosti in ustavi se pritok obilja. Tudi, če je samo ena čakra nepretočna oz. blokirana se ustavi pretok energije, ki teče skozi vse čakre in v skrajnem primeru se lahko posledica ene same nepretočne čakre kaže kot težave na vseh življenjskih področjih.

VSE O SPLETNEM PROGRAMU:

Naj v uvodu povem, da sem na popotovanje po čakrah peljala že 3 velike skupine. Rezultati udeležencev so bili izjemni. Resnično so me navdušili in na trenutke kar malo presenetili, prijetno seveda. Predvsem pa sem bila navdušena kako močno se jim je aktivirala njihova kreativnost (talenti, darovi), njihova notranja moč (pogum, volja, motivacija) in zaupanje vase. Mnogi so mi pisali, da so stopili velik korak naprej, da so končno spoznali kje so se zatikali, kaj so bile njihove lekcije, da so premagali strahove in da sedaj končno živijo sebe. Ja veliko jih je, ki sedaj živijo svoje življenjsko poslanstvo in to me je totalno navdihnilo in navdušilo.

Zato sem se odločila, da poletno skupino popeljem še korak dlje, da vam dam še več orodij, vaj in tehnik, ki vas bodo nežno ponesle na vašo življenjsko pot. Jaz živim svoje sanje in moja služba je moje življenjsko poslanstvo v katerem neizmerno uživam, zato vam iz prve roke lahko povem, da je čarobno ter da se je vredno podati na to pot. Če je meni uspelo in če je uspelo številnim tečajnikom pred vami, bo z zagotovo tudi vam!

POTEK SPLETNEGA PROGRAMA:

Vsakih 14 dni prejmete na vaš e-naslov vso gradivo za posamezno čakro (avdio, video in pisno) si ga preprosto prenesete na vaš računalnik, telefon ali tablico in za vedno ostane vaše.

Nato 14 dni izvajate voden vaje, meditacije in različne tehnike za spoznavanje, aktivacijo, zaznavanje, čiščenje, nego in uravnovešanje posamezne čakre.

 V kolikor vam kakšen teden vaj ne uspe narediti, nič hudega, saj so za vedno vaše in jih lahko izvedete kadarkoli želite.

Spletni tečaj lahko kadarkoli tudi ponovite in si vse življenje negujete čakre.

KOMU JE NAMENJEN?

Namenjen je tako čistim začetnikom, kajti prejeli boste vse informacije o čakrah in natančna navodila vaj, kot tudi vsem, ki čakre že dobro poznate in boste lahko svoje znanje nadgradili.

ZAKAJ SPLETNI PROGRAM DELUJE TUDI ZA VAS?

Ker je sestavljen iz ogromno vaj, tehnik, orodij in metod in sami si izberete katere boste izvedli. Prav tako si sami določite kdaj v dnevu jih boste izvedli. Izvedba pa vam vzame le 5 minut na dan ter vam prinese hitre in vidne rezultate. Vse vaje so izjemno preproste in učinkovite ter jih z lahkoto vpeljete v svoje življenje.

Spletni program Moje čakre žarijo je sestavljen iz 8 obsežnih modulov na katerih boste spoznali in prečistili vseh 7 glavnih čaker.

Začnemo 11. junija, nato pa boste vsak drugi torek (do 17. septembra 2019) na vaš e-naslov prejeli:

* pisno gradivo o čakri,

* mp3 posnetek – teorija čakre,

* video posnetek vaj za vsako posamezno čakro

* vaje, tehnike, orodja za zaznavanje, spoznavanje, čiščenje in nego posamezne čakre,

* 4 vodene meditacije za nego, čiščenje, uravnovešanje in pretočnost VSAKE čakre

* zvočno kopel za vsako posamezno čakro, ki raztaplja blokade na vseh nivojih.

Skozi celoten program boste tako prejeli:

* 8x pisno in slikovno gradivo,

* 8x mp3 posnetek – teorija čaker,

* 8x video posnetkov vaj,

* več kot 130 vaj, tehnik, metod, orodij za čiščenje čaker,

* 32 vodenih meditacij za spoznavanje, nego in čiščenje čaker,

* 8 zvočnih kopeli.

Spletni program Moje čakre žarijo je sestavljen tako, da ga lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot na dopustu. In ZA VEDNO ostane vaš 🙂

V vsakem modulu boste:

* spoznali teorijo posamezne čakre – prejeli obsežno razlago čakre (vse o čakri, njenem delovanju in njenem vplivu na vaše življenje),

* prepoznali strahove v vaši čakri,

* ugotovili kaj blokira nemoteno pretočnost vaše čakre,

* spoznali na katero življenjsko področje vpliva delovanje čakre,

* prepoznali katere iluzije, izzivi in projekcije so zapisani v vaši čakri,

* se naučili številnih tehnik za čiščenje, nego, pretočnost in uravnovešanje čaker,

* spoznali različna orodja za čiščenje in uravnovešanje čaker,

* prejeli številne vaje za vzdrževanje pretočnosti čaker,

* pregledali stanje čakre pred in po narejenem modulu (rezultati so vidni takoj)

* prejeli številne nasvete, navodila, predloge, uvide kako se lotiti izzivov, težav, strahov… vezanih na posamezno čakro, ki se vam pojavijo v vsakdanjem življenju,

* čakro prečistili, jo negovali (več tehnik) in vzpostavili pretočnost energije v njej,

* poskrbeli, da čakra žari v svoji barvi, je čista in uravnovešena,

* in še mnogo, mnogo več.

8 MODULOV SPLETNEGA PROGRAMA

1. MODUL: Korenska čakra – 14. junij 2019

2. MODUL: Sakralna čakra – 25. junij 2019

3. MODUL: Solarna čakra – 9. julij 2019

4. MODUL: Srčna čakra – 23. julij 2019

5. MODUL: Grlena čakra – 6. avgust 2019

6. MODUL: Čakra tretje oko – 20. avgust 2019

7. MODUL: Kronska čakra – 3. september 2019

8. MODUL: Harmonija 7. glavnih čaker – 17. september 2019

Praktični primer iz vsakdanjega življenja:

Izziv: hodite v službo, ki vas ne veseli in izpolnjuje

Blokada: na korenski čakri (lahko tudi na sakralni, srčni in grleni)

Skozi spletni tečaj »Moje čakre žarijo« boste: spoznali na kateri čakri imate blokade, prepoznali katere iluzije, izzivi in projekcije so zapisani v vaši čakri. Čakro aktivirali (prejmete ogromno vaj), jo natančno spoznali in začutiti blokade v njej (prejmete različne tehnike in metode) in na koncu blokade raztopiti (prejmete vaje, metode, tehnike, orodja).

Vaš rezultat: Pretočnost čakre + služba, ki vas izpolnjuje in prinaša finančno varnost.

Kaj vam prinaša posamezen modul:

1. modul: KORENSKA ČAKRA – od njene pretočnosti je odvisno vaše zdravje, finance, kariera, služba, odnosi v primarni družini, občutek varnosti, sprejetosti… Energija v tej čakri vam daje zagon, voljo in moč za doseganje ciljev. Če čakra ni pretočna imate lahko težave v službi, financah, zdravju, nimate volje in ne dosegate želenih ciljev. Če je čakra pretočna imate jasne cilje, želje, ideje in jih z lahkoto uresničujete, hodite v dobro plačano službo, ki vas izpolnjuje, ste zdravi in vitalni. Na spletnem tečaju boste odpravljali blokade in v korenski čakri vzpostavili nemoten pretok življenjske energije.

2. modul: SAKRALNA ČAKRA – njena energija vpliva na spolno življenje, dojemanje lastnega telesa in čustveno doživljanje ter je močno, močno povezana z vsemi našimi odnosi. Če je čakra blokirana imate v svojem življenju odnose, ki vas ne podpirajo, strah pred izgubami (nadzora, denarja, partnerja…), ne zadovoljujoče spolno življenje ali prekomerno težo, bolečine v križu. Na spletnem tečaju boste prečistili 2. čakro, odpravili blokade ter posledično pričeli živeti kvalitetno življenje, polno harmoničnih odnosov.

3. modul: SOLARNA ČAKRA – je čakra samozavesti, notranje moči in življenjske energije. Njena vibracija vpliva na vaše (samo)spoštovanje, pogum, disciplino, vztrajnost, zaupanje vase, notranja moč, jasnost, osredotočenost, meje. Motnje solarne čakre se kažejo kot hiperaktivnost ali šibka volja, pomanjkanje iniciative, odvisnost od drugih ljudi in njihovega mišljenja, nenehen stres, pretirana sramežljivost, slaba disciplina, prevzemanje vloge žrtve, težave z jetri, prebavo, presnovo, sladkorne bolezni itn. Na spletnem tečaju bomo pod drobnogled vzeli vse strahove v solarni čakri in jih raztopili, hkrati pa prečistili ostale blokade, da boste zaživeli pogumno svoje življenje in uresničili svoje sanje.

4. modul: SRČNA ČAKRA – je vez med telesom in duhom, je središče brezpogojne ljubezni, sočutja, ravnovesja in miru. Vpliva predvsem na ljubeč odnos do samega sebe ter dajanje in sprejemanje. Če srčna čakra ni pretočna se lahko počutite osamljene in težko navezujete stike, imate težave v partnerskem odnosu, se ne negujete in ne poskrbite za svoje lastne želje, potrebe in cilje, prav tako pa se pogosto počutite povsem izčrpani. Na spletnem tečaju boste negovali, čistili in raztapljali blokade na srčni čakri.

5. modul: GRLENA ČAKRAvpliva na vašo komunikacijo in je močno povezana tudi z vašo ustvarjalnostjo in kreativnostjo. Če je grlena čakra nepretočna ste zelo sramežljivi in se pogosto počutite negotovi, imate težave z izražanjem svojih čustev in občutkov ali z izražanjem svojega mnenja, kljub umetniškim talentom ste pogosto v stanju ‘ustvarjalne krize’, pogosto uporabljate neustrezne besede … Na spletnem tečaju boste odpravljali blokade in v grleni čakri vzpostavili nemoten pretok življenjske energije.

6. modul: ČAKRA TRETJE OKO – od njene odprtosti je odvisno vaše zaupanje vase. Predstavlja vaše duhovno središče, središče miru in tišine. V njej je sedež intuicije, zaupanja vase, domišljije, povezave z bitji svetlobe (angeli, varuhi, vodniki)… Motnje oz. blokade čakre tretjega očesa se kažejo kot občutek brezciljnosti, brez smiselnosti, težave s koncentracijo, težko si predstavljate svoje življenjske cilje in ne poznate svojega življenjskega poslanstva. Na spletnem tečaju bomo nežno odstranili blokade v vaši čakri tretje oko in okrepili vaše zaupanje vase.

7. modul: KRONSKA ČAKRA – je povezava z božanskim in je sedež duhovnih znanj in duhovne zavesti. Skozi njo vstopata nebeška modrost in navdih. Je središče neomejenih možnosti in neskončnih priložnosti za duhovno rast ter nenehen vir Ljubezni, Miru in Enosti. Če ne deluje pravilno se pojavi občutek, da ste sami na svetu, popolno zanikanje duhovnega sveta, apatija, odsotnost stika z višjim jazom, nemir, potrtost, zmedenost, odtujenost, strah pred lastnim razvojem in spoznavanjem samega sebe, občutek, da je naše življenje nesmiselno, težavah pri koncentraciji in učenju… Spletni tečaj vam bo omogočil, da raztopite vse blokade in zastoje v kronski čakri ter začutite kdo resnično ste.

2 DARILI za prijave do 8. junija 2019

Vsi, ki se prijavite do 8. junija 2019 prejmete kar 2 darili v skupni vrednosti  več kot 200€, torej si svojo investicijo skoraj povrnete že pred začetkom tečaja.

Prejmete 2 ekskluzivni darili, ki sta na voljo samo tokrat in samo vam:

* pol urno individualno svetovanje (telefon ali Skype),

* informiran kristal za katerokoli življenjsko področje.

Torej:

* 4 meseci

* 8 modulov

* vse prejmete na vaš e-naslov (gradivo, mp3 posnetke, video posnetke, vaje, tehnike, orodja, meditacije)

* spletni program ostane trajno vaš

* izvajate ga lahko neomejeno kadarkoli in kjerkoli

* rezultat: čiste, pretočne čakre, ki skrbijo, da ste zdravi, vitalni, polni življenjske energije, ustvarjalni, obdani s harmoničnimi odnosi ter finančno in materialno preskrbljeni.

Dobrodošli! 

PRIJAVA

Izberi datum*

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV:

Najprej hvala za izvedbo tečaja Moje čakre žarijo. Moram povedati, da sem se meditacij zelo razveselila in jih takoj že začela delati. Ampak, predvsem pa sem danes želela deliti izkušnjo, zelooo dobro izkušnjo. Včeraj zvečer sem prvič pred spanjem postavila kristal mokait na korensko čakro. Kako dobre sem spala in sanjala. Veliko tudi o kristalih. Danes sem sem zbudila zelo dobre volje in naspana, kot že dolgo ne. Magic :)).

Mojca


Živijo,Tanja!

Rada bi se zahvalila za izjemne 3 mesece, ki sem jih preživela ob vaših meditacijah, vseh 8 modulov čiščenja čaker. Včasih sem komaj čakala do trenutka miru, ko bom lahko padla v meditacijo in uživala v vašem vodenju. Moram priznat, da se je nekaj v meni obrnilo na veliko bolj pozitivne vibracije in sem veliko bolj mirna, čeprav moram rečt, da sem bila včasih nase celo” jezna”, ker svojih čaker nisem videla. Pa se nisem preveč obremenjevala,bom že enkrat spregledala.

Barbara


Zame je bil tečaj izjemen! Sicer sem o čakrah nekaj vedela, ampak vseeno premalo, zato me je vaš mail nagovoril in z zanimanjem ter radovednostjo sem poslušala vse vaše meditacije (včasih tudi med njimi zaspala; ampak verjamem da so tudi takrat imele pravi učinek). Razlage o čakrah so mi bile zelo koristne in pomembne, da sem se lahko našla, kje imam manjko in kje še moram kaj narediti! Trudila sem se izvesti tudi vaše priporočene vaje. Najbolj so mi v spominu ostale vaje za korensko čakro-hoja po jutranji travi (to je nekaj kar sem ze prej oboževala in v teh polletnih mesecih je bila ta hoja še bolj posebna).

Tudi vaša podpora s kristali mi je bila fantastična. Ko sem zjutraj vstala, sem si vsako jutro nadela ogrlico in vanjo dala “primeren” kristal. Najprej samo tiste, katere smo predelali s tečajem, ko pa je bilo tečaja konec, pa sem si kristale izbirala po občutku oz. moji potrebi. Nošenje ogrlice praktriciram še vedno in mi je v veliko podporo.

V tej jesenskih dneh, pa sem se odločila, da bom sla ponovno skozi celoten tečaj, da vidim kje sem in kam me polje pot.

Še to, da si lahko meditacijo “potegneš”dol kar na telefon in potem enostavno vse skupaj poslušaš pa je zelooo praktično!

Hvala vam gospa Tanja za vse to in upam, da se kdaj tudi v živo srečava.

Vse dobro še naprej,

Marjana


Pozdravljena Tanja

Program moje čakre žarijo mi je dal res izkustveno priložnost poglobiti se v čakre , začutiti vsako posebej se poglobiti vanje. Zelo mi je bilo všeč, ker sem našla toliko orodij za izboljšanje delovanja vsake, kar sem lahko prenesla v prakso. Najbolj zanimivo mi je bilo, ko sem se povezovala s kristali , eteričnimi olji in ostalimi esencami. Prav rada bom tečaj vsako leto ponovila.

Lep pozdrav,

Brigita


Pozdravljeni!

Najlepša hvala za super spletni tečaj Moje čakre žarijo! Med meditacijami sem doživela občutke, za katere si nisem nikoli mislila, da so mogoči :). Meditacije so me nekako naravnale in usmerile v pravo smer.

Najlepša hvala in srečno!

Katja


Tanja pozdravljena!

Na tečaj sem se prijavila, ker me je zanimalo kako to poteka preko spleta. In priznam, da sem bila zelo prijetno presenečena. Nasvete sem upoštevala in navdušena sem, da sem se prijavila, kajti tečaj je res fantastičen. Ogromno sem spoznala o sebi in predvsem sem vesela, ker sem uspela pozdraviti številne rane, blokade in strahove.

Anka


Tanja!

En velik poklon, z eno besedo je uaau. Prepoznavala sem, kje se lovim in kaj moram pri sebi spremeniti in verjetno je teh uvidov toliko, kolikor krat delaš vaje oz. meditacije. Pa tudi vse globljih.

Ko so se mi med meditacijo čistile energije, sem to fizično občutila, kot da se nekaj izvija iz mene (kot po nekih kanalih-mogoče meridianih, ne vem) in tudi meni je neka sila zvijala telo, kot da išče položaj, kjer bo energija šla ven. In potem sem imela občutek da sem lažja, dobesedno.

Zdaj sem prvič občutila moč kristalov. Saj sem že prej prebirala o njih, a me nekako ni pritegnilo. In sem resnično navdušena. Bo že res, da je vse pride ob pravem času.

V meditacijh sem tudi čutila zdravilno energijo, ki me je preplavljala. Lepo je.

Janja

 

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: junij 14, 2019
Čas: 11:30 pop
Dogodek Categories: ,