Loading Dogodki
24
oktober

Angelska meditacija: Zdravljenje ran, bolečin in travm

oktober 24, 2018 @ 7:00 pop - 10:00 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 24. oktober 2018
  • URA: 19:00
  • LOKACIJA: Naklo pri Kranju (Vita center)
  • PRISPEVEK: 25 € (pred prijave do 23.10.2018)
    •                        30€ po 23.10.2018
  • NOVO: možnost e-meditacije; posneto meditacijo prejmete na vaš e-naslov in jo izvedete v udobju vašega doma.

Mnogi imate za seboj težko obdobje, nekateri pa kar celo življenje. Nabralo se je ogromno ran in ranic ter posledično bolečin, lahko fizičnih, ki se vam kažejo skozi boleni telesa ali psihičnih, ki se kažejo v vašem razpoloženju in nemiru. Marsikatera neprijetna izkušnja pa vas je zaznamovala za vedno in se je iz nje celo razvila travma.

Pa vendar, je čisto vsaka rana, bolečina, bolezen ali kakršna koli druga poškodba prišla z točno določenim namenom v naše življenje. In ta namen ni nič drugega, kot izkušnja naše duše, ki si želi izkusiti čim več (in to oba aspekta: temo in svetlobo, dobro in slabo). Nikakor pa ni namen duše, da skozi daljše obdobje ali celo življenje okuša le en vidik, temveč, da izkusi čim več različnih doživetij. Zato je potrebno rane in bolečine ozdraviti, jih nežno raztopiti in nato lahko stopimo naprej na pot prijetnih doživetij.

Na tej meditaciji bomo delali ravno to; najprej bomo spoznali zakaj je ta izkušnja prišla v naše življenje, kaj nas uči in kaj je naša duša želela izkusiti. Prav tako bomo pogledali ali je še kakšen aspekt te izkušnje, ki nam je še neznan, ki ga še nismo uspeli razkriti (mnogokrat prejmemo odgovore/razkritje, ki nas močno preseneti). Nato pa se bomo prepustili zdravilni energiji angelov, ki nas bodo negovali na vseh nivojih.

V tej meditaciji bodo z nami najnežnejša bitja stvarstva – angeli, ki bodo s svojo mehko, ljubečo in zdravilno energijo celili naše rane, zdravili bolečino, raztapljali toksična čustva in negovali naše celotno bitje. Njegova energija je zelooo nežna in z lahkoto prodre tudi v najmanjše pore našega bitja in našega življenja ter intenzivno zdravi vse, kar potrebuje zdravljenje. Zato bomo v tej meditaciji zdravili tako vsa naša telesa (fizično, čustveno in mentalno), kot tudi vsa naša življenjska področja (zdravje, finance, kariera, odnose…).

Pri zdravljenju nas bo podprl tudi nežen zvok tibetanskih skled, ki resnično dela čudeže pri raztapljanju kakršnih koli blokad (energetski zamaški / zastoji v našem telesu). Blokade se nam lahko manifestirajo v obliki slabega počutja, depresije, nezmožnosti doseganja cilja, bolezni, finančne nepretočnosti…

Srečanje pa bo obogateno tudi z mogočno energijo kristalov, ki prav tako zdravi naše fizično, čustveno in mentalno telo. Vsak izmed kristalov v sebi nosi mogočno vibracijo s pomočjo katere uravnoveša, se pravi spravlja v ravnovesje vse kar je v kaosu/neravnovesju, pa naj si bo to bolezen telesa, toksična čustva ali prepričanja, ki nas ne podpirajo. Vsak udeleženci bo na srečanju sam izbral kristal (prejmete navodila) s katerim bo izvajal meditacijo (seveda je to po želji).

Dobrodošli vsi, ki čutite, da je čas, da se stare rane zacelijo in da stopite življenju naproti. 

PRIJAVA NA MEDITACIJO

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: oktober 24, 2018
Čas: 7:00 pop - 10:00 pop
Dogodek Category: