Loading Dogodki
05
junij

7 dnevni potep po čakrah – BREZPLAČEN

junij 5, 2019 @ 9:30 pop
  • This dogodek has passed.
  • DATUM: 3. – 9. junij 2019
  • URA in LOKACIJA: preko spleta 
  • PRISPEVEK: brezplačno 

Živijo!

Dejstvo je, da imamo vsi čakre, pa če se jih zavedamo ali ne :).

Imamo pa veliko prednost tisti, ki se jih, saj lahko tako zavestno poskrbimo, da so čiste in pretočne ter nam dovajajo energijo v vsa naša življenjska področja in hkrati vitalizirajo vsa naša telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovno).

Vabim vas, da se mi pridružite na BREZPLAČNEM 7 dnevnem potepu po čakrah.

 

Na 7 dnevnem potepu po čakrah boste prejeli za vsako posamezno čakro nekaj vaj s pomočjo katerih boste čakro aktivirali in jo negovali.

7 dnevni potep po čakrah bo potekal 7 dni po cca 10 min:

3. junij– korenska čakra

4. junijsakralna čakra

5. junijsolarna čakra

6. junijsrčna čakra

7. junijgrlena čakra

8. junijčakra tretje oko

9. junijkronska čakra

Vsak dan od 3. do 9. junija boste na vaš e-naslov prejeli dostop do video posnetka za posamezno čakro v katerem bo posamezna čakra razložena in pokazane vam bodo številne vaje za zaznavanje, aktiviranje in nego posamezne čakre.

 Namen 7 dnevnega potepa po čakrah je, da se čaker res zaveste, da jih začutite in da po intenzivu pričnete zanje tudi skrbeti ter si tako omogočite lepše in kvalitetnejše življenje na vseh področjih.

Skozi potep po čakrah vam bom predala številna orodja, vaje in tehnike, ki bodo negovale vaše čakre ter vas posledično nežno ponesle na vašo življenjsko pot.

Sama živim svoje sanje in moja služba je moje življenjsko poslanstvo v katerem neizmerno uživam, zato vam iz prve roke lahko povem, da je čarobno ter da se je vredno podati na to pot. Če je meni uspelo, bo zagotovo tudi vam!

Za vse, ki si želite svoje čakre res dodobra spoznati, jih prečistiti, uravnovesiti in poskrbeti, da bodo vseskozi pretočne, sem pripravila 4 mesečni spletni tečaj Moje čakre žarijo. Več TUKAJ: https://mojeprebujenje.com/dogodek/cakre-zarijo/

PS.: V kolikor se na spletni tečaj prijavite do petka, 8. junij 2019, prejmete kar dve neprecenljivi darili, v vrednosti 300€. Več TUKAJ >>>

Dobrodošli na 7 dnevni potep po čakrah na katerem vas želim spodbuditi, da svoje čakre dodobra spoznate, jih prečistite in poskrbite, da bodo pretočne in sijoče kajti tako si boste lahko dvignili kvaliteto življenja na vseh področjih. 

PRIJAVA:

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: junij 5, 2019
Čas: 9:30 pop
Dogodek Categories: ,