Loading Dogodki
24
februar

Moja duša dvojčica & ljubeč partnerski odnos – 7 dnevni e-tečaj

februar 24 @ 10:30 pop - 11:00 pop

7- dnevni spletni tečaj

DATUM: od 24. februarja do 1. marca 2020

LOKACIJA in URA: vsak dan prejmete na vaš e-naslov gradivo e-tečaja, ki si ga prenesete na računalnik ali telefon in za vedno ostane vaše

INVESTICIJA: samo 210€ + 2 SUPER DARILI v vrednosti 141€ 

Se strinjate, da nas ljubezenski odnosi v življenju lahko najbolj podprejo ali najbolj prizadenejo in razočarajo?

In ravno zato smo skozi te odnose tudi najbolj ranljivi a hkrati skoz njih najbolj osebnostno in duhovno rastemo.

Pa vendar so lekcije v ljubezenskih odnosih največje darilo Univerzuma za našo rast.

Izredno velik izziv je najti pravega partnerja oz. dušo dvojčico. Še večji izziv pa, da ohranjamo vezo živo, polno ljubezni in spoštovanja.

Zato bomo skozi 7 dnevni e-tečaj najprej predelali teorijo o dušah dvojčicah, nato prepoznali svojega idealnega partnerja ter v zadnjem delu tečaja vzpostavili močne, zdrave in ljubeče temelje za ljubezenski odnos, ki vas bo podpiral, negoval in osrečeval.

V kolikor imate partnerja boste lahko delali na obstoječem odnosu oz. če ga nimate za prihajajoč ljubezenski odnos.

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV:

Čau Tanja,

super, čudovite tehnike, vaje in meditacije. Nežne a hkrati energijske bombe. Po današnjih vajah imam tako lahek prsni koš, kot še nikoli . Hvala ti  ❤❤❤

T.M.

Draga Tanja!

Ta tečaj mi je dobesedno razcvetel moj partnerski odnos. Nikoli si nisem mislila, da sem lahko tako srečna. In to srečo sem si ustvarila sama. Če bi to znala že prej bi bilo življenje veliko lažje in lepše. Hvala ti za ta tečaj in vso znanje, ki ga deliš.

S. P.

a

E-tečaj bo potekal 7 dni. Vsak dan boste na vaš e-naslov prejeli gradivo, ki bo v različnih oblikah (avdio, video in v pisni obliki). Idealno je, da gradivo predelate še isti dan (ne bo vam vzelo več kot 1h). V kolikor pa vam ne bo uspelo, ne skrbite, kajti gradivo za vedno ostane vaše :).

Biserčki, ki jih bomo imeli na tečaju:

1. dan – se bomo posvetili razumevanju in prepoznavanju duš dvojčic v svojem življenju ter se dotaknili tudi sorodnih duš in karmičnih vezi v ljubezenskih odnosih, sam proces pa boste vključili tudi svoj razum (um).

2. dan – boste raziskali vse vaše dosedanje partnerske odnose, prepoznali boste vzorce, ki se vam ponavljajo in prejeli navodila kako jih preseči. Prav tako pa se boste naučili negovati obstoječ ali prihajajoč ljubezenski odnos.

3. dan – boste spoznali in izvedli izredno močno tehniko (zanjo potrebujete le 7 minut), ki izjemno močno dvigne kvaliteto ljubezenskega odnosa – z njo boste dobili nazaj svojo energijo, ki ste jo pustili v preteklih odnosih, prečistili pretekle ljubezenske odnose ter napolnili sedanji oz. prihajajoč ljubezenski odnos.

4. dan – se boste naučili kako partnerske odnose negovati, zdraviti in spustiti vse tisto, kar vas v ljubezenskem odnosu ne podpira.

5. dan – boste izvedli vaje za fizično telo, ki omogočajo, da se popolnoma odprete ljubezni v partnerskem odnosu a hkrati ostanete v svoji energiji.

6. dan – boste spoznali oz. »s kreirali« svojega idealnega ljubezenskega partnerja ter ustvarili pogoje, da pride v naše življenje oz. boste ustvarili pogoje, da sedanji partner postane vaš idealen partner.

7. dan – boste izvedli eno najmočnejših tehnik za aktivacijo vsega, kar si v ljubezenskem odnosu želite. Naučili se boste, kako v življenje povabiti lastnosti, občutke in dejanja, ki vam omogočajo kvaliteten, ljubeč in varen partnerski odnos.

a

a

 

 

 

V prvi meditaciji boste:

* temeljito prečistili energetske zastoje in blokade na čustvenem nivoju (občutke in čustva vezane na partnerske odnose),

* pregledali ljubezenske odnose (pretekle in sedanje) ter

* s posebno tehniko prečistili ljubezenske odnose.

V drugi meditaciji boste:

* stopili v središče svoje lastne esence,

* prepoznali svoje lekcije in izzive, ki jih moramo preseči v partnerskih odnosih ter prejeli jasna navodila, kako jih uspešno opraviti in preseči,

* ugotovili kje in zakaj so nastali zastoji, blokade, izzivi… v našem partnerskem področju,

* spoznali vzorce, ki se nam ponavljajo v ljubezenskih odnosih in ozdravili tiste, ki nas ne podpirajo.

V tretji meditaciji boste:

* temeljito prečistili energetske zastoje in blokade na čustvenem nivoju (občutke in čustva vezane na partnerske odnose),

* pregledali ljubezenske odnose (pretekle in sedanje) ter

* s posebno tehniko prečistili ljubezenske odnose.

 Torej 7 dni zapored prejmete na vaš e-naslov gradivo s pomočjo katerega boste:

* razumeli teorijo o dušah dvojčicah,

* prepoznali svojega idealnega partnerja,

* se naučili (skozi številne vaje in tehnike) postaviti močne, zdrave in ljubeče temelje za (obstoječ ali prihajajoč) ljubezenski odnos,

* vzpostavili harmoničen ljubezenski odnos, ki vas bo podpiral, negoval in osrečeval.

Spletni tečaj bo imel izjemno velik poudarek na vajah (prejmete številne video in avdio posnetke), kajti šele skozi prakso lahko osvojimo znanje in zaživimo harmonične odnose.

Najbolj čudovit del tečaja pa je, da lahko obstoječ ljubezenski odnos dvignete na bistveno višjo raven in resnično začnete uživati v harmonični vezi.

Tečaj je primeren tudi za tiste, ki trenutno nimate partnerja, saj vam bo omogočil, da postavite čudovite temelje za prihajajoč odnos, ki vas bo osrečeval.

Vabljeni!

PRIJAVA NA E-TEČAJ

Izberi datum*

SORODNI DOGODKI

Podrobnosti

Datum: februar 24
Čas: 10:30 pop - 11:00 pop
Dogodek Categories: ,