Angelska terapija - Moje Prebujenje

Angelska terapija

DATUM in URA: po dogovoru

ČAS TRAJANJA: 45 – 60 minuta

LOKACIJA: Ljubljana

INVESTICIJA: 65 €

Na voljo tudi angelska terapija na daljavo

Angelska terapija je nežno a izredno intenzivna duhovna metoda zdravljenja z angeli in nadangeli. Angeli so bitja čiste ljubezni in svetlobe, ki niso omejeni s časom in prostorom, njihov cilj pa je pomoč ljudem, zdravljenje, kanaliziranje ter širjenje ljubezni.

Pri angelski terapiji se nam pridružijo vaš angel varuh, angeli in nadangeli ter s svojo angelsko energijo  pripomorejo, k intenzivni negi tako vašega fizičnega, kot tudi čustvenega, mentalnega in duhovnega telesa. S svojo božansko vibracijo (svetlobo) pripomorejo, da ozavestite in prekinete stare vzorce, da se pričnejo raztapljati prepričanja, ki vam ne služijo več, prav tako  prerežejo vezi z dogodki, predmeti in osebami, ki vas omejujejo ter vam očistijo vaše energetsko telo.

S pomočjo angelske terapije lahko dvignete svojo zavest na višjo raven, vedno bolj se začnete zavedati resničnega sebe, spoznavate svoje življenjsko poslanstvo, raztapljate toksična čustva in občutke, negujete svoje fizično telo, okrepite komunikacijo z angeli…

Izjemna prednost angelske terapije je, da poteka na vseh energetskih nivojih (fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem) in v vseh smereh dimenzij prostora in časa, tako se raztapljajo tudi vaši vzorci, prepričanja, blokade, travme… iz tega in prejšnjih življenj.

ANGELSKA TERAPIJA omogoča celovito nego z angeli in zajema:

* fizično, čustveno, mentalno in duhovno nego z nadangeli, angeli in vodniki,

* rezanje eteričnih vezi,

* priklic dušnih delcev…

❖ PRIJAVA ❖

Potek angelske terapije:

1. uvodni pogovor

2. angelska terapija

3. predajanje angelskih sporočil

Angelsko terapijo vodijo vaši angeli, nadangeli in vodniki. Srečanje zaobjema pogovor, kanaliziranje sporočil in angelsko terapijo. Sama terapija poteka ob nežni glasbi. Angelska terapevtka se poveže z vašimi angeli ter izvede invokacijo nadangelov, ki nato negujejo tako vaše fizično, kot tudi čustveno, mentalno in duhovno telo. Angelska terapevtka je le posrednik med vami in angeli, njena naloga pa je, da intuitivno polaga roke na vaše energetsko telo (ki je nekaj cm od vašega fizičnega telesa) in tako omogoči dotok angelske energije v vsa vaša telesa in avro.

Potek angelske terapije NA DALJAVO:

1. uvodni pogovor po telefonu

2. angelska terapija na daljavo

3. predajanje angelskih sporočil po telefonu

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV

Učinek angelske terapije je odličen. Do sedaj sem hodila na terapijo v živo, ta teden pa sem se negovala s terapijo na daljavo, katero sem doživljala na enak način kot v živo. Ustvarila sem si tudi enake pogoje, miren prostor in sproščujoča glasba.

Tudi učinek po terapije na daljavo je bil fantastičen; bolečine v trtici so izginile, prav tako pa nisem več čutila bolečin v mišicah. In še danes ne tako. Res happy!

Petra T. 

Jaz sem angelsko terapijo tokrat doživljal prvič in bil presenečen, da sem že ob prvi terapiji med samo terapijo čutil odziv na telesu – toplota in mrazenje, kot znak samozdravljenja. Terapija je zaradi trenutne samoizolacije potekala na daljavo. In hvala Tanja za vse sporočila, ki si mi jih predala po terapiji – so mi dala številne potrditve in usmeritve hkrati.

Blaž P.

PRIJAVA NA ANGELSKO TERAPIJO

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.