Angelska terapija

  • DATUM in URA: po dogovoru
  • ČAS TRAJANJA: 45 – 60 minuta
  • LOKACIJA: Ljubljana
  • PRISPEVEK: 65 €

Angelska terapija je nežno a izredno intenzivna duhovna metoda zdravljenja z angeli in nadangeli. Angeli so bitja čiste ljubezni in svetlobe, ki niso omejeni s časom in prostorom, njihov cilj pa je pomoč ljudem, zdravljenje, kanaliziranje ter širjenje ljubezni.

Pri angelski terapiji se nam pridružijo vaš angel varuh, angeli in nadangeli ter s svojo angelsko energijo  pripomorejo, k intenzivni negi tako vašega fizičnega, kot tudi čustvenega, mentalnega in duhovnega telesa. S svojo božansko vibracijo (svetlobo) pripomorejo, da ozavestite in prekinete stare vzorce, da se pričnejo raztapljati prepričanja, ki vam ne služijo več, prav tako  prerežejo vezi z dogodki, predmeti in osebami, ki vas omejujejo ter vam očistijo vaše energetsko telo.

S pomočjo angelske terapije lahko dvignete svojo zavest na višjo raven, vedno bolj se začnete zavedati resničnega sebe, spoznavate svoje življenjsko poslanstvo, raztapljate toksična čustva in občutke, negujete svoje fizično telo, okrepite komunikacijo z angeli…

Izjemna prednost angelske terapije je, da poteka na vseh energetskih nivojih (fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem) in v vseh smereh dimenzij prostora in časa, tako se raztapljajo tudi vaši vzorci, prepričanja, blokade, travme… iz tega in prejšnjih življenj.

ANGELSKA TERAPIJA omogoča celovito nego z angeli in zajema:

  • fizično, čustveno, mentalno in duhovno nego z nadangeli, angeli in vodniki,
  • rezanje eteričnih vezi,
  • priklic dušnih delcev…

Potek angelske terapije:

Angelsko terapijo vodijo vaši angeli, nadangeli in vodniki. Srečanje zaobjema pogovor, kanaliziranje sporočil in angelsko terapijo. Sama terapija poteka ob nežni glasbi. Angelska terapevtka vas poveže z vašimi angeli ter izvede invokacijo nadangelov, ki nato negujejo tako vaše fizično, kot tudi čustveno, mentalno in duhovno telo. Angelska terapevtka je le posrednik med vami in angeli, njena naloga pa je, da intuitivno polaga roke na vaše energetsko telo (ki je nekaj cm od vašega fizičnega telesa) in tako omogoči dotok angelske energije v vsa vaša telesa in avro.

PRIJAVA NA ANGELSKO TERAPIJO

Strinjam se z izjavo in splošnimi pogoji.

SORODNI DOGODKI

JUTRANJA MEDITACIJA

JUTRANJA MEDITACIJA

JUTRANJA MEDITACIJA