10. oktobra bo svoja vrata na široko odprl eden najmočnejših letošnjih portalov – portal 10/10. To je kozmični portal, ki se odpre na točno določen datum; odpirati se prične nekaj dni pred 10. oktobrom, najmočneje sije ravno 10. oktobra, zapre pa se 15. oktobra.

V vsem tem času, ko je portal odprt na zemljo sidra čudovito energijo novih priložnosti, možnosti, projektov, odnosov in začetkov na sploh. Njegova energija je izredno močna in na zelo visoki vibraciji, zato bo omogočila res izjemne začetke in številne nove priložnosti.

Torej, čisto vsak izmed nas ima v tem trenutku izjemno možnost in močno podporo za čisto nove začetke – takšne, ki si jih želite.

Dejstvo pa je, da portal sidra na zemljo energijo 5., 6. in 7. dimenzije, kar pomeni, da moremo tudi sami dvigniti svojo vibracijo na to raven, da bomo lahko dosegli ter sprejeli njegove darove in podporo. V veliko pomoč pri tem so vam lahko meditacije, kristali in mantre. Pomembno je, da odprete srce, da se dvignete na nivo čiste ljubezni in svetlobe ter se povežete s portalom.

Pa vendar nismo sami. Imamo ogromno bitij svetlobe, ki delajo z nami in nam pomagajo dvigovati zavest ter sprejemati številne blagoslove portala, da se sidrajo v vsa naša življenjska področja. Izredno intenzivno bodo v času odprtega portala 10/10 z nami delali svečeniki/ce in mojstri/ce Avalona. Ta mogočna bitja svetlobe nam bodo tudi omogočila, da prejmemo tudi njihove kvalitete, ki so samozavest, pogum, notranji mir, jasnost, doslednost, notranja moč ter jih pričnemo uporabljati v svojem vsakdanu. Če se želite z Avalonci še močneje povezati uporabite kristal; mavrični fluorit, malahit in pirit.

Čudovita moč portala je tudi v tem, da nam omogoča, da lažje, hitreje in uspešnejše naredimo spremembe tam, kjer si jih želimo oz. potrebujemo, ter začnemo na novo; naj si bo to kariera, zdravje, odnosi, finance…

Ja portal 10/10 je fantastičen, da naredite velik korak naprej in tako dvignete svojo zavest ter kvaliteto svojega življenja. Da boste energijo, darove in blagoslove portala 10/10 lažje in intenzivneje zasidrali v svoje življenje, v meditacijah uporabite kristal karneol, ki je kristal za prebujanje strasti, kreativnosti in delovanja.

Ritual ob portalu 10/10, ki odpira vrata novim možnostim:

 1. Poišči miren in prijeten prostor
 2. Se prijetno namesti
 3. Prižgi mirno glasbo
 4. Prečisti svoj osebni prostor (avro) s kristalno esenco
 5. Zapri oči in v mislih pokliči svoje vodnike in angele
 6. Prižgi svečko
 7. Na list papirja napiši kje želiš spremembo, kaj si želiš spremeniti – konkretno in na kratko, nato list zloži.
 8. Na prazen list nariši krog
 9. Svečko in popisan list postavni v krog
 10. Vsaj 10 minut vizualiziraj in začuti kako spremembe prihajajo v tvoje življenje
 11.  in pusti, da svečka dogori

V veliko podporo sta vam tudi 2 kanalizirani meditaciji ob portalu 10/10, ki se nahajata na spodnji povezavi:

1. tekom prve meditacije boste prejeli kvalitete svečenikov Avalona – jasnost, notranjo moč, pogum, notranji mir, samozavest, doslednost.

2. v drugi meditaciji pa se boste podali v samo središče portala 10/10 ter sprejeli in zasidrali njegove energije v vsa življenjska področja. Hkrati pa prejmete številne svete kode portala.

Spletne meditacije so vam na voljo TUKAJ >>>