Pred nami je čudovito obdobje v katerem si lahko vsak izmed nas na novo tlakuje pot po kateri bo hodil v naslednjem letu.

Ja, pred nami je obdobje, ki nam omogoči, da svoje življenje postavimo na nove, zdrave in trdne temelje. Temelje, ki bodo podpirali našo vizijo, naše želje in naše cilje.

Mesec oktober nam namreč prinaša izjemno močan portal 10/10, po mojem mnenju najpomembnejši portal v letu, ki nam omogoči, da v življenje povabimo čisto nove energije, nove priložnosti in nove možnosti.

Portal 10/10 se odpre nekaj dni pred 10. oktobrom in se zapre 15. oktobra. V tem času je zelo priporočljivo, da si vsak dan vzamete nekaj trenutkov samo zase in se povežete z energijo portala.

Energija portal 10/10 in kaj nam prinaša portal 10/10

Portal 10/10 nam omogoča, da se resnično prebudimo v svojem notranjem bistvu in predvsem, da se izklopimo iz avtopilota, ki nam po daje navidezno varnost in nekakšno cono udobja, pa vendar nam tako le onemogoča, da rastemo, se razvijamo, izkušamo in doživljamo življenje v vsem sijaju ter posledično dosegamo svoje življenjske cilje.

Kozmični portal 10/10 pa nas bo s svojo mogočno energijo nežno izklopil iz avtopilota in nam omogočil, da se resnično zavemo sebe in svojega namena v življenju. Da resnično začutimo življenje in ga pričnemo živeti. Da se prebudimo in da živimo v tem trenutku, ki je edini, ki šteje in v katerem lahko ustvarjamo (kajti preteklost je že za nami, prihodnost pa šele pride).

Prav tako portal 10/10 omogoča, da na novo postavimo temelje. In tokrat si postavite močne, zanesljive in zdrave temelje ter si na njih zgradite življenje, ki si ga želite. Portal vam tudi omogoča, da vpogledate v svoje lasten potenciale ter prebudite vaše duhovne talente in darove.

Hkrati pa vam portal 10/10 tudi omogoča, da pogledate katere priložnosti imate že sedaj v življenju pa jih iz kakršnega koli razloga ne vidite oz. ne zaznate. Portal 10/10 nam bo te priložnosti osvetlil, da jih boste opazili.

Izredno učinkovita tehnika za sidranje energij portala je kanalizirana meditacija, zato sem za vas pripravila 3 močne, kanalizirane meditacije, ki jih prejmete na vaš e-naslov.

Kanalizirane meditacije se nahajajo tukaj. >>

Ritual ob portalu 10/10, ki odpira vrata novim možnostim:

Predajam vam tudi čudovit ritual, ki vas bo močno podprl pri prepoznavanju in sprejemanju novih priložnosti. Naredite ga v sredo 10. oktobra.

Ritual ob portalu 10/10:

  1. Poišči miren in prijeten prostor
  2. Se prijetno namesti
  3. Prižgi mirno glasbo
  4. Prečisti svoj osebni prostor (avro) s kristalno esenco
  5. Zapri oči in v mislih pokliči svoje vodnike in angele
  6. Prižgi svečko
  7. Na list papirja napiši kje želiš spremembo, kaj si želiš spremeniti – konkretno in na kratko, nato list zloži
  8. Na prazen list nariši krog
  9. Svečko in popisan list postavni v krog
  10. Vsaj 10 minut vizualiziraj in začuti kako spremembe prihajajo v tvoje življenje
  11.  … in pusti, da svečka dogori

Pomembno je, da v času portala 10/10 prebudite duhovne talente in darove, naredite prostor za nove možnosti, spremembe in priložnosti ter predvsem, da zaživite zavestno življenje.